Edició 2612 | divendres 1 de juliol de 2016 | Any XI
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  PROMOCIÓ ECONÒMICA  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dimecres 15 setembre '10 | 10:50 | 3491 lectures |
POLÍTICA

El PP critica la contractació d'un director escenogràfic per a l'Auditori quan encara no se sap l'any que s'acabaran les obres

Text Berta Ruiz  Fotografia Berta Ruiz

Aspecte actual del futur Teatre Auditori de Cambrils, encara en fase de construcció

El PP ha tornat a carregar amb contundència contra la política de l'equip de govern municipal. En aquesta ocasió, les crítiques dels populars van centrar-se en la recent contractació d'un director tècnic escenogràfic i teatral per al Teatre Auditori amb un sou anual de 40.000 euros, quan, segons van afirmar, encara falten uns 2 o 3 anys per a la finalització de les obres d'aquest equipament. La persona que ha estat contractada per ocupar aquest càrrec és Fernando Cuadrado, tal com van dir públicament ahir en roda de premsa. Tot i les crítiques, el PP va voler deixar clar que no posen en dubte la professionalitat d'aquesta persona. A la roda de premsa d'ahir al matí hi van assistir els regidors Carme Cros i Francesc Garriga, el membre de la secció local del PP –David Chatelain– i el president de les Noves Generacions del PP a Cambrils, Andrea Montemezzani.

Un sou de 40.000 euros anuals

Sobre aquesta qüestió, el regidor del PP –Francesc Garriga– es va mostrar molt crític i va qualificar aquesta decisió "d'absurda, sense sentit i immoral". Segons va explicar, "s'ha contractat una persona, escollida a dit, sense cap més alternativa d'altres persones. A més, se'l contracta per 40.000 euros anuals quan l'edifici encara no està acabat i no sabem exactament quan s'acabarà. Creiem que no s'ha de contractar cap persona per a una tasca incerta de futur". Tal com van explicar ahir els membres del PP, al consell d'administració se'ls hi va explicar que aquesta figura era contractada amb l'objectiu de fer el seguiment de la segona fase de les obres. No obstant, Garriga va especificar que: "després de mirar el seu currículum vam comprovar que no tenia res a veure amb el seguiment de les obres, sinó que és una figura que ha de preparar la programació dels futurs espectacles del teatre auditori. Ells diuen que anirà seguint la segona fase de les obres, però entenem que això ho han de portar els tècnics i els enginyers. És molt greu contractar una persona per 40.000 euros sense tenir cap feina concreta a fer a 2 o 3 anys vista. Si les obres duren dos anys cobrarà 80.000 euros, però si duren tres en cobrarà 120.000 euros i això són molts diners que ens podem estalviar".

La formació popular va insistir en "l'absurditat" de contractar una persona per a que prepari la programació d'aquest equipament quan encara no s'han enllestit les obres ni se sap el termini exacte d'aquestes. Des del PP, sempre contraris a la creació de les empreses públiques municipals, van criticar aquest sistema de "contractacions a dit, de forma arbitrària, sense sentit o per amiguisme", tal com va qualificar-ho Garriga. Aquesta figura de director tècnic escenogràfic i teatral es va contractar el passat mes de juliol com a càrrec de confiança. Sobre això, Garriga va comentar que, "per la via de les empreses públiques poden contractar persones sense seguir els tràmits administratius que requereix l'administració, però els diners amb els quals se'ls paga si que són públics". Francesc Garriga també va criticar que no es tingui en compte totes aquelles persones que treballen de manera voluntària en l'àmbit teatral local. 

Es lloga un pis per 1.200 euros al mes per ubicar-hi els despatxos d'Ingesòl

En aquesta mateixa línia, les crítiques de PP també van centrar-se ahir en que des de l'equip de govern s'hagi llogat un pis al barri del port de Cambrils amb un cost de 1.200 euros al mes per ubicar-hi els despatxos de l'empresa municipal Ingesòl. Segons van dir, ara mateix en aquestes oficines només hi treballa una persona també contractada "a dit", la qual abans estava ubicada en un espai de l'Ajuntament. Segons el PP, aquesta despesa era "totalment innecessària". Sobre aquest tema, des del PP van explicar que seria convenient centralitzar les diferents seus de les empreses públiques municipals per tal d'estalviar "despeses innecessàries".

Carme Cros: "Des de fa tres mesos, l'alcalde s'ha limitat a sortir a la palestra per sortir a actes festius i concerts, però en cap moment ha donat la cara per explicar què està fent l'Ajuntament davant la greu crisi econòmica"

Per la seva banda, la regidora Carme Cros també va criticar "la inoperància" de l'equip de govern en matèria econòmica. Segons va dir, "des de fa tres mesos, l'alcalde s'ha limitat a sortir a la palestra per sortir a les fotos d'actes festius i concerts, però en cap moment ha donat la cara per explicar què està fent l'Ajuntament davant la greu crisi econòmica que estem vivint". Cros també va denunciar que des del passat mes de juny no s'hagi convocat cap ple ordinari, tan sols dos plens extraordinaris, fet pel qual, segons va dir, "l'alcalde ha estat molt còmode assegut a la cadira i s'ha estalviat contestar preguntes tan incòmodes com el finançament de la televisió, sobre la querella criminal als professors de l'Escola d'Adults o sobre la Policia Local". Sobre la recent aparició de l'alcalde Robert Benaiges a la Televisió de Cambrils, la regidora popular va dir: "està molt bé sortir a la televisió local durant una hora per explicar la tasca de govern, però estem perplexos ja que només va parlar sobre com ho fa de bé aquest govern. Demanem a l'alcalde que si ha de fer algun tipus d'aparició pública que expliqui com s'està treballant en la retallada de la despesa pública de l'Ajuntament".

Els membres del Partit Popular de Cambrils, ahir durant la roda de premsa

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 96 comentaris rebuts

Esperem explicacions? Jo diria que no en tindrem cap donat que el tripartit esta més pendent de les properes eleccions i la seva previsible sortida del govern que d'altres detalls insignificants, com el govern de Cambrils.
Unos que vienen, otros que se van... | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 11:14
Juas ;-( a vegades penso que lo millor seria ser un ignorant i que no trascendissin publicament aquests tipus de nomenaments. 40.000 EUR a dit per ser càrrec de confiança, amb una tasca incerta a desenvolupar en els propers anys amb el auditori tancat. Com a ciutadà percebo un balafiament de l'economia municipal que paguem amb els nostres impostos. Com podem posar fre a tot aixó ??? xDéu!
BASTA YA !!! | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 12:05
ignorant o no l'hem de pagar tots!
P-) | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 13:04
La única manera de posar fre a tot això és: no tornar a votar aquest partit, publicar i denunciar totes les seves actituds i manifestar tots!
P-) | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 13:25
No sóc pepero, però tenen tota la raó del món.
Convertidor | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 12:37
La veritat és q a mi la política no m'atrau per res... però el que si que puc dir que el PP está fent una feina molt bona a la oposició. No está fent crítiques gratuites sense sentit, sinó que està fent crítiques reals amb fundament. Esperem que si són els propers governants actuin amb el mateix seny amb el que fan oposició. Enhorabona.
aixo es massa | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 12:44
Aaah, fas campanya encuberta, eh, peperoni?
Tepillé | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 18:13
Toma austeridad y contención del gasto. No me extraña que se tengan que hacer Plans de Sanejament!!
Fot-li gasto! | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 12:49
Em sembla vergonyós i immoral, és indignant que el consistori es gasti un dineral en aquests casos, Fernando Quadrat ve de treballar en zaragoza per a ser connectat per l'ajuntament de Cambrils. És una falta de respecte cap a la ciutadania pagar a aquest sñr 40.000 euros i llogar un pis per 1.200 euros Poca vergonya és la que té l'alcalde, jo li diria que se'ls pagui el de la seva butxaca i no triés a dit a tants com hi ha al AJUNTAMENT ... Tinc molt clar que el meu vot no serà per aquest alcalde, el qual es riu constantment dels ciutadans
Liss | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 12:59
QUE ASCO DE POLITICA SOCIALISTA . YA ESTA BIEN DE TANTO MAMONEO LES DEVERIA DAR VERGUENZA .................SI LA TUVIERAN
FUERA TRIPARTITO | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 12:59
Correa, bigotes, etc,. això sí que es balafiar senyors del PP. A Cambrils es necessita aquest càrrec. Potser a vostès la cultura no els interessa, prefereixen la ingorància.
titiritero | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 13:00
El que necessita Cambrils es que plegui el tripartit.
No sóc de la cella | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 14:16
Es necessitarà, en un futur no gaire pròxim, es necessitarà aquest càrrec. Però ara??????? és malgastar els diners!!!! Cultura sí, llençar els diners no.
Interesada per la cultura | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 17:51
con los tiempos que corren y un auditorio en obra y ya empezamos a pagar 40.000 euros que es este chico un as una casa alquilada sin mirar precio pero de que va el alcalde razon tiene el pp pronto empezara a sacar recibos y a subir para pagar todo lo que el quiera y otras personas pasando hambre mietras otros cobran 3.000 euros al mes sin hacer nada y el señor alcade tan contento y feliz por que en cambrils somos ricos -vera las proximas elecciones donde van los socialistas no mira por su pueblo le da igual todo el es feliz
mirella | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 14:17
Fa una falta enorme, és clarament indispensable. Cómo manejas la ironia titiritero "cultureta"
Pela | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 15:37
me rompe el alma,va en contra de mis principios congregar con vosotros y con vuestras ideas y en fin, que no me caeis del todo bien pero.............esta vez os voy a tener que dar la razon mal me pese
Adolorido | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 15:57
A les eleccions em presento com alcalde i ho canviem tot ok?
Yeeuuss!! | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 16:23
tanto socialistas como pp todos miran para ellos llenarse las arcas de cada uno
1 de cambrils de toda la vida | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 17:20
Sr. Benaiges:

Vol fer el futut favor de donar explicacions sobre el tema?
DIMISSIO YA | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 17:30
A l'era digital que es contracti a dit... no nem bé...

Per què no es fa un concurs: suposo que hi ha més gent interessada en aquesta plaça...


Em sap greu donar la raó al PP (aquells que nomenen a la Camatx... a dit... o digitalment? ara no me n'enrecordo...).
txeic -TGN- | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 18:33
Jo diria que va haver un congrés a Barcelona amb dos aspirants, i qui dius va guanyar, tot i que per poc. Montilla també va tindre competència o es va presentar per la via digital?
Memòria | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 19:22
prou de mentides socialistes!!!!! no soc del PP pero estic plantejant vostar-los en les proximes eleccions, son els unics que fan algo!!
foteu el camp | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 20:15
Al Quadrado li quadra tot eh !!!!
xist montillenc ;-) | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 20:21
Està bé que tracteu aquest tema, potser haurieu de mirar si hi ha més temes de personal similars o no, ja controleu tota la normativa perque no us enredin?
apolític | Contestar aquest comentari! | 15/9/2010 - 20:30
Només cal llegir la revista cambrils per localitzar coses com l'elecció del cap de la Policia.
Bob Sponge | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 10:29
Em referia a molts més temes que potser també haurien d'analitzar... i no a partir de la revista cambrils... ja que estant dintre de l'Ajuntament haurien de tenir més mitjans...
apolític | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 10:56
Quien es el nuevo cal de la policia. algun enchufaillo como siempre...............
voto en blanco | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 11:24
Em pensava que per entrar a una plaça pública calia fer una sèrie de proves, esclar potser només deu ser per alguns( Tal i com s'ha dit més amunt no poso en dubte la professionalitat d'aquesta persona, simplement que si tots hem de passar pel tubo doncs no és just posar filtres allà on es vulgi). Com pot l'ajuntament dir que no té prou pressupost quan és capaç d'assolir una despesa com aquesta??
Perquè em sembla que només es fan equipaments per acontentar a un quants...Perquè quan demanes alguna cosa a l'ajuntament com a entitat o institució tarden tant a resoldre, Aquest ajuntament vol abarcar massa coses, no seria millor enlloc de construir nous edificis arreglar aquelles poques coses que tenim... Quant costarà mantindre l'auditori, els centres cívics, la cripta (que la va pagar l'ajuntament però només la pot fer servir algú...) la pista d'atletisme, l'atenau juvenil, el cine que fa pena, i moltes d'altres coses que ara no em venen al cap però que estem pagant potser en va.
font de caleram | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 12:33
Oh! es que han de col.locar als amics abans de les eleccions municipals de l'any vinent. Ara es crearan places a dojo, com esta fent la Generalitat, per col.locar a la seva gent. I és que veuen la derrota i aquesta gent ha de menjar i s'hna de buscar les garrofes.
l'observador | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 14:48
Se está construyendo un magnífico auditorio, probablemente no en el mejor momento... Pero el caso es que ahí está. En lugar de tanto criticar, deberiamos plantearnos 2 preguntas:
¿queremos un auditorio sin espectáculos y sin recaudación? o por contra ¿queremos un auditorio con espectáculos y recaudación? Una vez hecha la construcción lo mejor es sacarle partido, ¿no? ¡Las contrataciones llevan meses y meses!!!! No se hacen de un día para otro.
Otra observación, ¿es necesario el sueldo que les estamos pagando a todas estas personas que se quejan???? ¿Seran 40.000 o serán 70.000...?
Sonia | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 15:52
No pienses que todos somos funcionarios. Yo critico porque peor no se puede hacer, y mi sueldo me lo paga mi jefe porque me lo gano. ¿Es necesario un auditorio en cada pueblo? Creo que no. ¿Es necesario contratar con dos-tres años de antelación? Creo que tampoco.
El Economista | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 19:00
Para tener espectaculos de calidad con bastante tiempo de antelación, informate.
maria | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 20:49
solo sabemos que es tiempo de crisis y el ayuntamiento no tiene dinero de donde sacara para pagar 40.000 euros y los que se quejan no cobran ni 40.000 ni 70.000 y va este señor a cobrar antes de que auditorio se habra . quizas despues puedas enchufarte ya que creo que conoces muy bien ha este señor si no tiempo al tiempo
pepi | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 17:20
¿cuanto se supone que cobran entonces los de la foto???? Dudo que cobren por debajo de esas cantidades
x | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 18:38
Pues mira, los de la foto entre todos no cobran ni para comprarle las pipas al del auditorio
evaxfinaysegura | 25/9/2010 - 21:16
He leido todas vuestras opinionesy por favorrrrrr
Para una cosa buena que esta haciendo cambrils por el pueblo,ya que si tenemos espectaculos en condiciones no tendremos que irnos fuera a ver un espectaculo de calidad y encima nos quejamos ... y con respecto al Sr.Cuadrado(Con C sr.xist montillenc,antes de criticar aprende a escribir) quien de todos los que lo criticais teneis la cualificación y experiencia para afrontar el puesto?Ah por cierto este sr. que viene de trabajar de zaragoza es cambrilense y sera un director cojonudo!!!!
MARIA | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 20:48
es familia tuya no nos han dado oportunidad para saber si hay gente mas cualificada y cobrando menos seguro que si espero que seas de las primeras en ir ya que creo que familia tuya ya sabemos que el sr. cuadrado es de cambrils
yosi | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 17:15
Maria no t'enfadis !!! k només era un joc de paraules per treure ferro a l'assumpte. Apa noia pren una til·la (amb ele geminada)
xist montillenc ;-) | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 21:58
Sabemos que es Cambrilense, no escusa que entre todos le tengamos que pagar un pastón, contrátale tu en tu pequeña empresa y así todo queda en casa o entre primos. No dispongáis de los bolsillos ajenos por favorrrrrrrrrr
opinión de familiares, ¿que van a decir? | Contestar aquest comentari! | 19/9/2010 - 12:01
Els compromisos adquirids no poden esperar, les eleccions estan a la cantonada. Només una observació, els seus compromisos no han de sortir de la butxaca del ciutada, ni del contribuent. Deú nidó, entre l'economista i el director esceniogràfic, montarem la comedia del "Tot va bé"
Kika | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 21:39
Pues quien pagará los 40000 anuales? En principio se dice que el auditori será autosuficiente...cuando abra, para lo que falta algún tiempo. Entretanto...
Auditori o circ | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 0:56
Bien! Un altre gol per al govern local. A les eleccions, acampare la nit abans devant del cinema municipal, a les portes de l'estimada televisió per asegurar-me de poder votar als socialistes. Es que mira que fan bé la seva feina. I demanare de quedar-me durant el recompte per assegurar-me que el meu vot, com a cituadà, vagi destinat a aquest gran partit!
sociata | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 22:57
al economista y a los del pp del ayuntamiento creo que no hace falta un auditorio en cada pueblo pero ya que lo hacen habra que hacerlo en condiciones no ? habra que saber si a sido a dedo o por lo contrario tiene mejor corriculum,si es del pueblo o no ? hay que mirarlo todo. no solo el dinero
por ejemplo ya que critican los del pp , cuando ellos governavan me presente para un puesto de pintor ,hijo del pueblo , oficial de primera , padre pintor y del pueblo , pagando mis impuestos en el pueblo etc .etc y cogieron a un enchufado de salou.
al economista : quieres decir que el señor cuadrado no se gana el sueldo? . y preguntale a tu jefe si para contratar algo en lo que tu trabajas lo hace de hoy para mañana .
para acabar a los del pp si hay una gran crisis economica ser solidarios no cobreis vuestros sueldos y en los plenos dar soluciones y no buscar los cinco pies al gato por que mañana podeis ser los governantes del tan ansiado ayuntamiento

gracias .
mascua | Contestar aquest comentari! | 16/9/2010 - 22:59
Mi jefe contrata lo que necesita cuando lo necesita, y lo paga a valor de mercado; por eso sigue funcionando su negocio pese a Zapatero. Cosa, por cierto, que no pueden decir los gobiernos socialistas, que nos han llevado a la quiebra.
Con respecto a lo que hace ese señor esperemos a ver cual es su actividad y ya se valorará. Pero si hay que atender a los insignes resultados y pingües beneficios de Ingesol tengo pocas esperanzas. A ver si algún día nos explica el Alcalde cuánto nos ha hecho ganar esa empresa, ya que ese fue el argumento para su constitución.
El Economista | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 1:02
L'alcalde ha dit que aquest auditori s'ha d'autofinançar quan estigui en funcionament, segons vaig llegir al diari de Tarragona.
Això és del tot impossible!!!!!! Ja d'entrada, obrir portes a una gran instal·lació val molts diners. A part, una instal·lació cultural ja és deficitària de per si, no passa res. El que cal preguntar-se aquí és si ens calia un auditori tan sumptuós que no sabem ni quan es podrà acabar. Dos o tres anys, i un xurro!!! Ja veureu el que trigarà, ja ...
A per cert, m'ofereixo per un sou similar al del director aquest, com a director del centre de viatges interespacials. A què.!!!.. cal estar preparats i començar a planificar els vols a la lluna i a Mart i ens cal ja un director que vagi planificant aquestes rutes. Jo crec que abans de 100 anys serà del tot necessari i cal estar preparats.
2 o 3 anysss???? ja ja ja | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 9:39
El Economista, deberías gobernar tu, que tanto sabes y siempre te quejas. ¿no crees que nos beneficiara a todos este proyecto?
algo positivo | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 12:16
Gracias por la sugerencia, puede que lo haga.

Con respecto a los posibles beneficios dudo que provengan del Auditorio en si, ya que es una infraestructura que genera grandes gastos y es de difícil amortización. Puede ser que la parte destinada a Palacio de Congresos aporte rentabilidad.

Y todavía queda por ver el sesgo ideológico de la futura programación.
El Economista | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 12:33
intuyo que estas muy puesto en el tema, ¿por que la parte destinada a Palacio de Congreso aporte rentabilidad?. Señor Economista hágame saber su partido, sin duda alguna le votare, con tanto conocimiento que tiene... seria interesante.
algo positivo | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 14:26
Tan interesante como leer atentamente el Butlletí Municipal, la Revista Cambrils y escuchar las noticias de la televisión de homónimo nombre. Infórmese, hombre, que es bueno, y no vea fantasmas donde no los hay.
El Economista | 17/9/2010 - 18:15
L'estat de la ciutat 2010: "D'espectadors a protagonistes" (discurs íntegre de l'Alcalde de Cambrils)

1. Equipaments, infraestructures i serveis

El Pla d´inversions dels exercicis 2007, 2008 i 2009 ha significat la creació de multitud de nous serveis, alguns d´ells encara en construcció per la seva complexitat.

Projectes com l´Hospital de proximitat, la segona llar d´infants municipal, la tercera fase del parc del Pinaret, la remodelació dels barris de la Llosa, la Parellada i de l´Eixample Platja, el Centre Cívic del Molí de la Torre, l´Ateneu juvenil i Centre de Formació, els nous estudis de ràdio i televisió de Cambrils, el Teatre Auditori i Palau de Congressos, la pavimentació de diversos carrers, la renovació de l´enllumenat a diferents barris, l´adequació de la Torre del Llimó i del Forn del Tallero, la rehabilitació de la Torre de l´Esquirol, el nou dipòsit de vehicles o l´aparcament soterrat de la Plaça de l´Ajuntament són alguns dels projectes que veuran la llum aquest any 2010.
http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=8677
El Economista (servicio de búsqueda) | 17/9/2010 - 18:25
ULTIMA HORA: Se baraja el nombre de John Malkovich como posible director. Al fin y al cabo sólo cobró 300.000 euros tras su contratación por el PSC de Tarragona. Es un sueldo asumible para Cambrils dado que todo va bien.
Redacción | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 15:03
Debería informarse el Sr. Garriga, del tiempo que lleva ese Señor Futuro Director, haciendo viajes desde su ciudad a la nuestra para que la construccion del futuro Auditorio sea todo un éxito, SIN COBRAR UN SOLO EURO.
Hay dos clases de personas: las que aman su trabajo y las que solo chupan del bolsillo de otros...
Tampoco creo que esté capacitado para poder opinar sobre el curriculum de un director esceneográfico, ya que no és su ámbito ni su competencia.
Partiendo de la base de que piensa que lo podria dirigir cualquier voluntario involucrado en el ámbito teatral de Cambrils... Gracias a Dios que no ha intervenido. El Auditorio necesita un profesional y no cualquier aficionado.
Y creo que para dirigir un Auditorio
Sonia | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 17:06
Com que "desde su ciudad"? que no hem quedat que és de Cambrils?
Com que "sin cobrar un solo euro"? Que no quedem que cobra 40.000 euros de sou? o és que feia els viatges abans de que el contractessin i per això es va guanyar el càrrec?
Així que aquest senyor és un professional en acabament d'obres d'auditoris. Vaja, vaja, qui ho havia de dir.
Au Sonia, ja t'has guanyat la plaça de venedora d'entrades. Un dia d'aquests et deuran contractar
"teatro, i del bueno"(Mourinho) | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 17:34
Tothom parla massa i ningu sap res
ALGÚ | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 18:36
¿Su hermana verdad? que vas a decir tu, ahora esperar haber si enchufa algún familiar mas en el Ayuntamiento. Barriendo los 40.000EUR para casita...
Familiares tampoco | Contestar aquest comentari! | 19/9/2010 - 11:52
señor economista, no se adonde trabaja ni me importa, pero a usted me parece que si que le regalan el sueldo pues sus comentarios los hace en horario que yo si trabajo y me gano mi sueldo, habria que ver si el señor cuadrado con C le da tiempo de contestar gilipolleces como muchos de los que leo aqui, sin ofender, y al señor garriga y la señora cros, si entran ustedes a gobernar tambien publicaran sus sueldos? por que seria muy interesante saber lo que cobraran.
sandra | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 18:29
Mi querida Sandra, no se excite. La ventaja de Internet y las empresas de NNTT es que uno puede trabajar desde cualquier lugar del mundo y con cualquier horario. Las hojas de cálculo incluso permiten tener ventanas conectadas para poder revisar correos y foros.

Lamento que las opiniones de sus vecinos le parezcan gilipolleces, pero denota de que pie cojea, sin ofender.

Pregunte usted en el Ayuntamiento (es información pública) cuanto cobran actualmente esas personas, por que actualmente solo un vidente le podría contestar cuánto cobrarán cuando, como representantes de su partido, entren, si lo hacen.

Y, desde luego, si yo entrase a gobernar no me importaría publicar mi sueldo, aunque le recuerdo que como es información pública, si desea usted averiguar cuánto cobran los políticos y los cargos de confianza puede encontrar esos datos con relativa facilidad.
El Economista | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 19:37
O sigui, que els que no estem d'acord amb les seves idees no diem mes que "gilipolleces"? Sigui vostè qui sigui se li veu el llautó; esta be defensar un amic o un familiar, però, i sense ofendre, pixa vostè fora de test.

Sr. Economista: gràcies per les seves aclaracions i no s'aturi, tot i que a certes persones els hi agradaria imposar la Llei del Silenci.
Brando | Contestar aquest comentari! | 18/9/2010 - 10:09
no vas a heredar nada de tu primo sandra, y es normal que el pueblo no este de acuedo, cotratarle vosotros en vuestras empresas y le pagais los 40.000 euros haber si os hace gracia
otro familiar suyo | Contestar aquest comentari! | 18/9/2010 - 11:56
podriem saber quand cobra el senyor savall per tocar el nassos als botiguers del seu poble.
botiguera | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 18:32
bueno no se por q os meteis con fernado.... al fin y al cabo el solo pone un precio a su trabajo..... abria k saber cuanto cobro montilla x venir ha inagurar el hospital de dia ......y cuanto nos costo la cena y fiesta de despues ya que eso lo pagamos todos.......cuanto se lleva el responsable de seconsa x hacer MAL SU TRABAJO......ya q parece q la playa solo paga el pueblo nunca se limpia a fondo solo 2 plz las demas no.......y tanta y tanta gente inutil en el cargos politicos..................
vecina | Contestar aquest comentari! | 17/9/2010 - 20:58
El Economista: no me has contestado a mi pregunta: ¿por que la parte destinada a Palacio de Congreso aporte rentabilidad? (quizás no me has respondido a la pregunta, por que no sepas la respuesta). Dudo que trabajes para alguien (como tu dices) estoy segura que eres autónomo -con varias empresas-.
Me informo tanto como tu o mas, ¿que me quieres decir con:"el discurso integro de el alcalde de Cambris"?.
Y por cierto tampoco me ha dicho sus preferencias políticas (no tenga miedo que aquí nadie nos conocemos, hombre!).
algo positivo | Contestar aquest comentari! | 18/9/2010 - 10:47
Me someteré al interrogatorio de "algo positivo" ánimus aclarandi et iocandi, con buena disposición.

1) Los Palacios de Congresos tienen como finalidad la celebración de eventos, lo que genera un beneficio directo (alquiler de las instalaciones) y un beneficio indirecto o transversal para la población (ocupación de plazas hoteleras y restauración, publicidad del municipio.). En todo caso dependerá de la gestión. No hace falta ser licenciado para responder, pero hoy tengo un día espléndido.
Espero haber aprobado la primera cuestión.

2) Siga buscando, que el juego es divertido. Además me evito la molestia de que algún descerebrado me señale como objetivo. No sabía que la personalidad de los humildes partícipes de un foro público levantase tal expectación!

3) ¿Nos han presentado convenientemente para que me tutee?

4) De nuevo una cuestión obvia: titulo el extracto "el discurso íntegro del (no de el, hombre, que hace daño a la vista) Alcalde de Cambrils porque... casualmente es una cita textual del discurso del Alcalde. Por si no lo sabe, en la parte inferior hay un texto muy raro que suele conocerse como "link" o enlace, y que le llevará directamente al documento de donde procede el extracto.
Si se informase tanto como yo quizás no debería habérselo aclarado.

5) Liberal. Si no se aclara con el término búsquelo en Wikipedia. Somos los que creemos en la Libertad, a diferencia de aquellos que dicen defenderla y, por contra se distinguen por constreñirla (léase las izquierdas en general).

Al resto de opinadores: Disculpen la extensión de este mensaje y no pierdan el tiempo en su lectura. Al fin y al cabo, como dice el maestro Blake, todo es producto de su imaginación, incluyendo los 40000 anuales del ala. Por cierto, muy bueno lo de Malkovich, Redacción.
El Economista | Contestar aquest comentari! | 18/9/2010 - 14:09
1) Ha aprobado la primera cuestión, si señor.
2) Yo no le he señalado como objetivo, ¿humilde usted?, le diré que al considerarse "usted" como alguien con expectación (le convierte en un creído con toque de ironía, según mi opinión)
3) Tiene razón, le he tuteado en el encabezamiento, pero si sabe leer bien al final del comentario le he tratado de usted, le pido disculpas Señor (espero me perdone mi error), a mi me puede tutear, pues todavía soy joven.
4) ¿usted nunca ha tenido una falta de ortografía?, pues me parece de poca educación haberla referido por su parte -eso no es de ser humilde señor-. Se lo que es un link o un enlace, a lo que me refería es: ¿a que viene ese comentario, pues solo has copiado la noticia y para dar esa información ya esta la revista, si quieres revelar algo lo dices y punto en vez de copiar la noticia, (a ver si sabe leer o entender lo que le dicen).
5) Supongo que lo de liberal lo dirá por las preferencias políticas (y a lo mejor por las sexuales también), pero usted no confunda liberal con LIBERTINAJE que es lo que me ha demostrado usted tener con su ultimo comentario. El maestro Blake se equivocaba como usted al decir dicha cita tan ridícula.
Y por cierto le he notado resentido y molesto con mi comentario, he notado un ataque hacia mi, cuando he leído otros comentarios suyos y le han atacado otros comentaristas y no ha tenido narices a contestarles como a mi al contario se a bajado usted los pantalones y le ha devuelto la respuesta excusándose.
RELÁJESE y guarde su resentimiento para otro/as, si es que tiene lo que debe tener un hombre entre las piernas...
algo positivo | Contestar aquest comentari! | 18/9/2010 - 15:22
Vayamos por partes (lectores no interesados sáltense este comentario):

Es bastante corriente confundir la ironía con el sarcasmo, aunque no tanto la expectación con la expectativa, puesto que la primera no se la puede atribuir uno mismo/a. También suele malinterpretarse la corrección a la hora de escribir con, como dice usted, "ser un creído". Atribuyo a su paso por la LOGSE esas carencias.

Hablando de carencias, no confunda tampoco una constatación con una corrección; correción sería decirle lo incorrecto que es escribir "se A bajado usted los pantalones"...sin h.

En cualquier Universidad le dirán que el uso de la cita textual es la manera más rápida de ubicar una frase sin sacarla de contexto. Es justo atribuir a cada uno sus logros, o, en palabras bíblicas, "dar al César lo que es del César". Otra cita, hay que ver!

Ignoro si sus reflexiones sexuales denotan algún tipo de pulsión freudiana. En todo caso... ¿sabe usted a qué maestro Blake me refiero?

Y para acabar, no me siento resentido ni molesto por sus comentarios sino profundamente agradecido por el tiempo que dedica a leer mis reflexiones, y un tanto enternecido por su ingenuidad.

¿Y quién le ha dicho a usted que soy un hombre?
eleconomista.es | Contestar aquest comentari! | 18/9/2010 - 18:51
señor economista perdone que no le tutee ya que se siente ofendido. siendo usted del mismo estatus social que yo (trabajador )para otro , que creo que su jefe tiene que ver con el pp ya que se toma la molestia de sacar puntilla a todo y a todos lo que en este foro opinamos y se informa mas que nadie de los presentes . ya que soy apolitico y me da igual lo que hagan unos u otros por que al fin alcabo solo buscan el poder poniendo al contribuyente por el medio . de todos los partidos politicos de cambrils cual esta libre de pecado que govierne o no .
si es usted el que busca los cinco pies al gato para el pp espero que cuando lleguen al poder no tengan ningun traspies .
algo mas | Contestar aquest comentari! | 19/9/2010 - 0:33
Pues se me ha olvidado decirle "al ilustre señor Economista"; que no solo las faltas de ortografía hacen daño a la vista.

Hay personas que hacen mas daños a la vista que las faltas ortográficas, por no hablar de hechos de semejantes...


Menos soberbia Economista.
algo positivo | Contestar aquest comentari! | 18/9/2010 - 17:55
perdona economista pero para saber lo que cobrara ese señor no me ha echo falta ir al ayuntaminento, y tranquilo cariño que excitada no estoy por eso, me excito por otras cosas y lo de gilipolleces no lo decia en forma de insulto si no que para atarcar al gobierno que hay cualquier cosa es buena. y la cuestion es que todos entran para chupar del bote. y ahora tambien decir que el alcalde es mi primo, que aqui o criticas o eres familia. espero no haber ofendido a nadie y si lo eh hecho pido disculpas.
sandra | Contestar aquest comentari! | 18/9/2010 - 22:09
Fue una distinguida socialista aquella que dijo que el dinero público no era de nadie, pues son muy consecuentes con esa creencia..... lo derrochan. Otra cosa sería si fuera suyo.
Realmente vergonzoso, tanto que muy seguramente para evitar que se les vean los colores en la cara no darán ninguna explicación...... Aunque también pudiera suceder que ni siquiera se sonrojaran...
independiente | Contestar aquest comentari! | 19/9/2010 - 3:17
Una pregunta a El Economista.
Usted que se proclama Liberal , y parece estar enterado en ciertos temas, cree que el Auditorio puede tener una programación con sesgo ideológico?
Lo pregunto porque fue usted quien lo mencionó.
Porque claro si lo pagamos entre todos y sirve para solo para los objetivos de unos.....
independiente | Contestar aquest comentari! | 19/9/2010 - 3:31
El Economista: permíteme que te tutee, que eres un hombre lo has dicho TU solito, pues leyendo otros comentarios tuyos, así te has identificado te pondré una frase dicha por ti:"yo no quiero ser político,.." y así te has identificado en mas comentarios hechos por ti, (es mas te diré que otros opinadores se han dirigido a ti, como si fueses un hombre (y tu no les a dicho nada, ¿por que a mi si?), ¿o acaso eres hermafroditas? (pues decídete por algún sexo y aclárate).


Me atrevería a decirte algún seudónimo mas con el que has firmado...


Me acusas de ingenuidad, eso esta por saber quien de los dos es mas ingenuo...


Si es usted licenciado/a en magisterio pues me interesaría contratarle para que me diera clases de gramática. Por favor corrija mis faltas.


Y para acabar le preguntaría: ¿quien le ha dicho que yo soy un hombre?, (en dos comentarios suyos me ha tratado como tal).
algo positivo/a | Contestar aquest comentari! | 19/9/2010 - 15:43
Esto esta fuera de contexto, pero quería aclarar al señor ilustre Economista que: SARCASMO E IRONÍA SON SINÓNIMOS, EXPECTACIÓN Y EXPECTATIVA TAMBIÉN SON SINÓNIMOS.

Por lo tanto señor ilustre, no he confundido nada, como usted quiere hacer creer, le recomiendo que estudie los SINÓNIMOS Y ANTÓNIMOS,

Para quien no lo sepa: SINÓNIMO: se dice de los vocablos y expresiones que tienen una misma o muy parecida significación.

Le recomiendo que lea el diccionario de sinónimos!

Perdonen a los demás lectores por que esto no tiene nada que ver con el tema expuesto, pero tenia que aclarar algo al señor ilustre Economista y no es nada personal por mi parte.
algo positivo | Contestar aquest comentari! | 19/9/2010 - 18:02
el alcalde tenia que haber barajado mas candidatos en tiempos de crisis igual hay algunos mas buenos y eficaces y por menos dineros harian lo mismo o quizas mas
yosi | Contestar aquest comentari! | 19/9/2010 - 18:57
Lamento convertir este foro en una clase de semántica, pero, qué se le va a hacer!
La ironía se usa para dar a entender lo contrario a lo dicho, mientras que el sarcasmo implica burlarse con mala intención; en todo caso la grandeza del castellano es la exquisita precisión del lenguaje.
En el caso de la expectación, hay que examinar el conjunto de la frase, ya que uno no tiene "expectaciones", sino expectativas, aunque sí se puede levantar expectación, que no expectativa. La gracia está en emplear la palabra correcta en el correcto contexto, amigo/a mío/a. Ya lo dijo don Camilo cuando le sorprendieron echando una cabezada en el Parlamento; "estaba usted durmiendo", le espetaron. El contestó: "NO! Estoy dormido!" Acto seguido se le reprendió... "¿pero no es lo mismo?". Y don Camilo, aseveró: "¿acaso es lo mismo estar jodiendo que estar jodido?"
No se pique, hombre o mujer, que la vida es demasiado corta como para perder el tiempo!
Con respecto al tema del sesgo ideológico debo esperar a analizar la primera programación. Sin embargo, debo decir que las inquietudes culturales del consistorio cambrilense son bastante previsibles, por lo que tengo pocas esperanzas al respecto.
Fin del mensaje.
El Economista | Contestar aquest comentari! | 20/9/2010 - 10:11
Apreciado Economista, ¿siempre tienes que llevar la razón tu?, lo digo porque te he explicado lo de los sinónimos y parece que no lo has entendido (lo puedes mirar en Google).


Me has puesto un ejemplo de Camilo (supongo que hablaras de Cela) en mi opinión "ESE" personaje me parecía un MALEDUCADO, PREPOTENTE, ARROGANTE QUE FALTABA EL RESPETO A LOS DEMÁS...Y CON DEMASIADA CHULERÍA y podría seguir mas y mas... (mal ejemplo me has puesto).


No pierdo el tiempo al contrario, y por cierto hay comentaristas en este apartado que te han atacado (con faltas de ortografía) y tu no les has machacado como a mi, ¿es algo personal lo tuyo conmigo?

¿Nos han presentado convenientemente para ser amigos?

No pierdas las esperanzas Economista, ten fe ;-)
algo positivo | Contestar aquest comentari! | 20/9/2010 - 13:14
Economista, a tus pies. Hacía tiempo que no leía respuestas con una redacción tan admirable, una sintaxis tan fresca y una ironía tan fina.

"Algo positivo" por favor, el economista te puede hasta con medio cerebro atado a la espalda, no sigas, hombre.
Miniman, el petit espectador | Contestar aquest comentari! | 21/9/2010 - 17:43
Miniman, el petit espectador, te diría que, no es una cuestión de poder o no poder, son dos maneras distintas de ver algo. Pequeño tenias que ser! -en todos los sentidos-
pues algo... | Contestar aquest comentari! | 23/9/2010 - 15:51
Te vuelvo de nuevo a corregir Economista, la anécdota no es como tu cuentas, es al revés: (para que te des cuenta que no siempre tienes razón).

texto copiado de 'Perspectiva ciudadana':

Otra de las anécdotas más llamativas respecto a su persona la protagonizó igualmente como senador y con el señor Xirinacs. Estaba el escritor dando cabezadas en plena sesión parlamentaria cuando el sacerdote le importunó con la pregunta:

- «¿Está usted dormido?».

A lo que el Nobel le respondió:

- «Monseñor, no estoy dormido, estoy durmiendo».

El mosén le replicó:

- «¿Es lo mismo, ¿no?».

- «No, monseñor, son cosas distintas», instruyó al religioso don Camilo: «No es lo mismo estar dormido que estar durmiendo, de la misma manera que no es lo mismo estar jodido que estar jodiendo».


Repito que este personaje no era santo de mi devoción, me pareció vulgar y despreciable, desagradecido..


No hace falta ser un "Cela" para decir o entender la memez que dijo el.

Economista, no me esperaba de ti que alabes a este personaje, -basándome en lo que leo de ti-.
algo positivo | Contestar aquest comentari! | 20/9/2010 - 15:22
Un buen Tranquimacín es lo que necesitas, colega! El tal Economista te tiene obsesionado!!!!!!!!!!!!
Para ya, colega, que aburres hasta las cabras! | Contestar aquest comentari! | 20/9/2010 - 18:27
A las cabras como tu, es a lo que te refieres, pues ten cuidado que las cabras TIENEN CUERNOS!
YO NO SOY COLEGA DE LOS BICHOS CON CUERNOS | Contestar aquest comentari! | 21/9/2010 - 11:44
Despues de los 76 comentarios + más+la telenovela de amor de" algo positivo y el economista" el fondo de la noticia era que han enchufado a uno a 40000 euros la pieza.Mi pregunta es....si entra el PP en el gobierno cambrilenc¿por cuanto se valoraran ellos( Garrigas,Chatelains,Montemezzanis....)y por supuesto todo su "entourage"??
Curioso | Contestar aquest comentari! | 21/9/2010 - 11:41
Curioso; por no llamarte entrometido, denoto por tu comentario que debes de ser una persona chafardero/a con una alta imaginación, no te tengo que dar ningún tipo de explicación, pero aclarare para futuros comentaristas (que sean chafarderos como tu) que esto es un foro para dar nuestra opinión y al mismo tiempo respondernos entre los unos y los otros de lo contrario seria un monologo.


Si yo respondo a alguien y viceversa es asunto MIO (para eso entro en el foro) y no es asunto de los chafarderos como tu.

Tu pregunta es poco sensata (claro como tu) puesto que todos van a lo mismo ¿o acaso tu eres "ya" uno de ellos? y no te interesa que vengan otros.

No te pongas celoso/a que me da que quieres protagonismo.


Siento decirte que TU NO TIENES LA MISMA EXPECTACIÓN QUE EL MENCIONADO... E...
algo positivo | Contestar aquest comentari! | 21/9/2010 - 12:54
El protagonismo se lo dejo para usted(como ya viene demostrando en este foro)Que yo sepa no le he preguntado nada ni tampoco le he insultado(chafardero,entrometido,poco sensato...)Cuando digo lo de "telenovela"no es una opinión ,es un dato,pues si lees los comentarios del foro han monopolizado ustedes gran parte de los mismos(y me parece muy bien) pero no es ser chafardero pues estan ahi expuestos(no me he filtrado a hurtadillas en la web para espiar)Ahora bien, lo que mas me sorprende es cuando usted me dice a mi y a futuros comentaristas"que no tengo que dar ningun tipo de explicacion".......Señor no sea tan egocentrista,pues nadie se la ha pedido aunque usted se crea el ombligo del mundo.P,D: Entre el economista y usted,me quedo con el economista pues tiene un léxico mas depurado y menos mala leche y hasta me atreveria a decir que mas amigos. A por cierto.... la noticia era que el PP criticava la contractació d'un..........
Curioso | Contestar aquest comentari! | 21/9/2010 - 21:16
Además eres inculto e ignorante, monopolio= 1 no dos. Tu estas haciendo lo mismo que has criticado, haber si predicas lo dices, ¿tu das datos juzgando a los demás? ¿faltando el respeto y opinando, si es una novela de amor?


He dicho a FUTUROS COMENTARISTAS COMO TU (chafarderos y entrometidos), que de hecho hasta ahora solo ha habido 1 mas como tu, los demás han demostrado respeto y educación y no se han metido de por medio COMO TU.


Parece que a ti no te importa la noticia, sino entrometerte con los demás (tu vida debe de ser aburrida).


Te diré; que si fueses la ultima persona del mundo por nada me arrimaría a TI, E N T R O M E T I D O (que has tenido venir tu de listo para hacer la gracia)

Con poca o ninguna educación!!!
algo positivo | 22/9/2010 - 11:24
Muy bien Curioso directo en todo el cigarrillo.
Pasaba por aqui...... | 22/9/2010 - 12:48
Por lo visto siempre resultarán más baratos que sus homólogos socialistas, ni que sea por el volumen de las contrataciones hasta el momento.
Valor de mercado? | Contestar aquest comentari! | 21/9/2010 - 13:35
No entiendo de las cuestiones de razonamientos políticos, ni siquiera el razonamiento de las reivindicaciones de cada cual y las justificaciones de tales invasiones. Lo que sé es que en la política siempre hay un efecto manipulador y cada uno contará su versión y tratarán de acercarnos su verdad, su razón, olvidando que la razón de uno siempre es la mitad de la razón del otro.
Más baratos?, creo que no | Contestar aquest comentari! | 22/9/2010 - 16:41
DIGAMS LO QUE DIGAMOS TODOS AQUI, AL ALCALDE LE DA LO MISMO, LA CUESTION ES QUE EL SR CUADRADO COBRARA LOS 40000 EUROS Y EL ALCALDE MAS
JOSE | Contestar aquest comentari! | 21/9/2010 - 13:33
Sean los del pp o los socialistas ambos haran lo mismo, llenarse sus bolsillos y no sera de caramelos, y enchufar a quien les convenga
Marti | Contestar aquest comentari! | 21/9/2010 - 17:19
TIENES RAZON JOSE ELLOS SON DE LOS QUE OPINAN DAME PAN Y LLAMAME TONTO EL SEÑOR ALCALDE TENIA QUE SER UN POCO MAS DE SU PUEBLO PERO QUE ESPABILE QUE LE QUEDA POCO
YOSI | Contestar aquest comentari! | 22/9/2010 - 6:37
Que dolenta és l'enveja caram!!! Mireu que jo sàpiga han contractat una persona que porta molts anys fent aquesta tasca, que a més és fill de Cambrils, PEPEROS, deixeu de criticar tant que no sabeu fer res més.
Xavi G. | Contestar aquest comentari! | 22/9/2010 - 13:20
La feina de l'oposició és criticar el que creu que es fa malament al govern. Aquesta és part de l'essència de la democràcia i és imprescindible que aquest mecanisme no falli. Si l'oposició es manté callada i diu amén a tot els ciutadans estaríem perduts ja que això afavoreix els tics autoritaristes dels que manen. Es tracta d'higiene democràtica.
I que consti que mai he votat al PP.
Higiene democràtica | Contestar aquest comentari! | 23/9/2010 - 10:06
Mireu n o tinc res en contra del Sr. Cuadrado, sort te ell de que el contractint i si pot cobrar 100 ,millor que 40. Si a cas tinc alguna cosa en contra sera de la persona que el contracta que obviament si pot pagar 20 no en pagara 40. Ara be que el auditori es auto-finançi , aixo no amb crec res, i la prova esta en que altres auditoris de poblacions veines , si el Ajuntament no injecta diners no treuen ni per la llum que la meitat de dies es queda oberta. Es pot fer un concert , la gent pagar entrada , pero sempre les despesses de tot en general no es cobreixen , ni es cobriran mai. Ni el Liceu es pot finançar aixi mateix , ara be si rep ajudes d' institucions ( ajuntament, generalitat, empresses colaboradores , etc) a llavors si.
Tindra un Auditori i altres edificis muda molt, pero tot aixo te un cost, i aquest cost surt dels contribuients. Al resta tot es politica , i siguin del partit que siguin tots gastan barbaritats.
Director d'orquesta | Contestar aquest comentari! | 22/9/2010 - 22:36
Para"something positive" ¿porque vuelve a insultar?¿y a mi me habla usted de educación?.Contesta con mala baba y rectifica como si fuera usted el maestro de maestros/as.Escribe con espacios grandes para ocupar pàgina y que le vean.Cuando no ,en mayúscula.En fin o tiene usted un problema mas serio del que en principio yo me imaginaba(y eso me da mucha pena) o de pequeño le explotó un sifón( cosas que pasan).P.D : No se si me van a publicar este comentario pero por mi parte aqui acabo con usted y sin tutearlo.
Curioso | Contestar aquest comentari! | 23/9/2010 - 12:45
Para curioso, que se esta haciendo pesado, el problema lo tienes tu al obsesionarse conmigo, vas de mártir y queriendo tener la ultima palabra, y conmigo no te vale. Haber si sabes escribir, A mi de pequeño me enseñaron educción y respeto hacia los demas, por lo visto a ti no (te dejaron por imposible). Ahora entiendo a las mujeres que deciden abortar (antes de traer al mundo un semejante "de mente"). Ves al sicólogo y cura-te y A MI ME DEJAS EN PAZ DE UNA VEZ (TE LO DIGO EN MAYUSCULAS PARA QUE LO ENTIENDAS, OSEA GRITANDO).
Vete a freír... por no decir a otro lugar que me puedan censurar. OLVIDATE DE MI!!!!!
Perdonen a los demás pero esto me empieza a cansar y por alusiones he tenido que volver a contestar en contra de mis principios. (entrometido quería protagonismo y lo ha conseguido)
algo que empieza a cansar | Contestar aquest comentari! | 23/9/2010 - 18:13
Senyor Economista:
D'Economistes n'hi ha de dos tipus:
Els que no saben res, i el que no saben ni això.
Vostè, a quin grup pertany?
Mafalda | Contestar aquest comentari! | 28/9/2010 - 1:36

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
aaaa
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a aaaa baner promocio Nadal Hospitalet infant
a
 PUBLICITAT
bbbb
bbbb
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a aaaa baner promocio Nadal Hospitalet infant
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a aaaa baner promocio Nadal Hospitalet infant
a

a
a

NOTÍCIES RELACIONADES


 1 mesos després | dijous 21 octubre '10

L'Ajuntament presenta Fernando Cuadrado com a director del Cambrils Teatre Auditori
61 comentaris

 3 setmanes abans | dijous 26 agost '10

Es crea un perfil al Facebook sobre el Teatre Auditori per a fomentar la participació ciutadana en la seva planificació
5 comentaris

 3 mesos abans | divendres 25 juny '10

L'Ajuntament encarrega a l'empresa municipal Ingesòl la gestió i la construcció de la segona fase del Teatre Auditori
1 comentari

 7 mesos abans | dimecres 24 febrer '10

Les obres de la primera fase del Teatre Auditori de Cambrils s'enllestiran en un mes
9 comentaris

 1 any abans | dimarts 28 abril '09

El Teatre Auditori comença a prendre forma
14 comentaris

 2 anys abans | dimecres 9 juliol '08

S'inicien les obres de la primera fase del Teatre Auditori
1 comentari

 3 anys abans | dimecres 12 març '08

Es posa la primera pedra del futur Teatre Auditori i Palau de Congressos de Cambrils
5 comentaris

 3 anys abans | dijous 15 novembre '07

Es modifica l'espai de l'estació d'autobusos abans d'iniciar la construcció del teatre auditori
5 comentaris

 3 anys abans | dijous 3 maig '07

S'aprova l'adjudicació de les obres de la primera fase del futur teatre auditori
3 comentaris

 3 anys abans | dijous 12 abril '07

El Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç atorga un préstec de 6 milions d'euros per a la construcció del Teatre Auditori de Cambrils
22 comentaris

 4 anys abans | dijous 8 febrer '07

El govern municipal preveu que les obres de la primera fase del teatre auditori durin 20 mesos
11 comentaris

 4 anys abans | dimecres 15 novembre '06

S'aprova el projecte executiu del futur teatre auditori i palau de congressos de Cambrils
42 comentaris

 4 anys abans | dimecres 28 juny '06

La Generalitat atorga a l'Ajuntament una subvenció d'un milió d'euros per a la construcció del teatre auditori
7 comentaris

 4 anys abans | divendres 2 juny '06

L'arquitecte Ramon Sanabria presenta la maqueta del futur teatre auditori
24 comentaris

 5 anys abans | dijous 1 desembre '05

El teatre auditori tindrà una capacitat per a 640 espectadors i estarà preparat per fer-hi òpera

 7 anys abans | diumenge 1 febrer '04

El Teatre Auditori s’ubicarà als antics terrenys del Villa Magdalena
  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2612 (15/9/2010)  


q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2016

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: