Esports

Victòria del Cambrils Grup Les Barques a l'Open Raid X-Race de L'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Jordi Moretó i Valentí Fernández van quedar en primera posició a l'Open X-Race de l'Hospitalet (Fotografia cedida per Gorka Martínez)

L'equip de raids Cambrils Grup les Barques, amb Jordi Moretó i Valentí Fernández al capdavant, va pujar al primer lloc del podi en la primera edició de l'Open Raid X-Race l'Hospitalet de l'Infant, el passat 12 de juny. Aquesta cursa constituïa la segona prova de l'X-Race després de la disputada a Cambrils el passat mes de març. A l'Hospitalet es va fer un recorregut relativament curt però espectacular i dur sobretot en quant a desnivells. Començava el raid amb un sector de coastering/trekking per la platja i muntanyes dels voltants del Torn, a continuació un sector de BTT (bicicleta de muntanya) que portava als corredors al peu de la via ferrada de l'Aigua al Coll, posteriorment havien de fer en un tercer sector combinat d'escalada i trekking, per finalment tornar en BTT a l'Hospitalet de l'Infant per acabar el raid amb un sector de kayak de mar.

En total es van inscriure 43 equips, la majoria procedents de les demarcacions de Tarragona i Barcelona, però també de Lleida, Girona, Alacant, Osca i València. Pel que fa al nombre i gènere de participants, en concret n'hi va haver 56 homes i 28 dones. Dins la categoria d'iniciació, amb 16 quilòmetres i 150 metres de desnivell, hi van competir 8 equips; dins la categoria d'aventura, amb 34 quilòmetres i 935 metres de desnivell, ho van fer 19; i dins la categoria elit, amb 42 quilòmetres i 1.225 metres de desnivell, un total de 13, i dins la categoria d'elit en solitari, tres.

Moment de la sortida del raid des de la platja del Torn, a l'Hospitalet de l'Infant