Edició 2977 | diumenge 17 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | divendres 21 maig '10 | 10:59 | 3546 lectures |
POLÍTICA

Es presenta la junta local de les Noves Generacions del PP de Cambrils

Text Berta Ruiz  Fotografia Jonathan Galán

D'esquerra a dreta: Lluís Llorens (vocal), Josu Rigal (secretari de comunicació i organització), el president de les Noves Generacions de Tarragona –Carlos Ledo–, Andrea Montemezzani (president de les Noves Generacions del PP de Cambrils) i Ricard Domènech (tresorer). No van assistir a la presentació Javi López i Anna Llorens

Ahir a la tarda a la seu local del PP de Cambrils, es va presentar la nova Junta Local de les Noves Generacions del PP de Cambrils. L'acte va comptar amb la presència del president provincial del PP a Tarragona –Alejandro Fernández–, el president de les Noves Generacions de Tarragona –Carlos Ledo–, el president local del PP de Cambrils –Lluís Llorens– i el nou president local de les Noves Generacions del PP de Cambrils, Andrea Montemezzani. Juntament amb Andrea Montemezzani, completen la nova junta Javi López com a secretari general; Josu Rigal com a secretari de comunicació i organització; Ricard Domènech com a tresorer i Lluís Llorens i Anna Llorens com a vocals.

Lluís Llorens: "Quan entra el partit socialista al govern de l'Estat puja l'atur i l'Estat fa fallida, quan entra el PP es reposen les arques, les empreses funcionen i baixa l'atur"

Per encetar l'acte, el president local del PP de Cambrils –Lluís Llorens– va adreçar unes paraules d'ànim a aquesta nova junta local de les Noves Generacions i va destacar que és molt important "la implicació de la nostra gent jove a la vida social i política d'un poble. Per a mi personalment és important perquè vinc de les Noves Generacions i crec en la política i en la ideologia d'aquest partit. He cregut sempre que aquest partit pot portar aquest país cap a una situació millor a la que tenim actualment". Llorens també va fer una breu reflexió sobre l'actual situació de crisi i va remarcar que "estem passant un desencís general. Estem en una greu situació, però els que som polítics de poble veiem que molta gent se'ns acosta i ens diu que tenen confiança que governarem el país i que ho farem millor del que ho estan fent ara. És molt fàcil, quan entra el partit socialista al govern de l'Estat puja l'atur i l'Estat fa fallida, quan entra el PP es reposen les arques, les empreses funcionen i baixa l'atur. Això és el més social que hi ha".

Andrea Montemezzani: "Noves Generacions serà com casa vostra"

Després de les paraules del president local del PP, Lluís Llorens va presentar el nou president Local de les Noves Generacions de Cambrils, Andrea Montemezzani. Aquest va presentar els membres de la nova junta i va llençar un missatge als joves cambrilencs afirmant que "Noves Generacions serà com casa vostra. Serem els encarregats de fer arribar les vostres idees a l'Ajuntament o al Parlament de Catalunya. Volem transmetre que el PP no és el típic senyor amb corbata. Volem fer-vos conèixer una altra manera de veure el PP, som nois normals i corrents que compartim ideologia". Montemezzani també va agrair el suport rebut per part del partit local.

Carlos Ledo: "Sortim al carrer i veiem com els dropos són premiats, els covards són enaltits com a valents i els valents són insultats"

Per la seva part, el president de les Noves Generacions de Tarragona –Carlos Ledo– va emetre un petit discurs "del perquè hi som a les Noves Generacions". Tal com explicar Ledo, "estem vivint una època en la què sembla que tot val. Una època en la que sembla que els valors en els quals es van educar els nostres pares i avis hagin desaparegut: la disciplina, el sacrifici i el lluitar per alguna cosa. Això sembla que no estigui de moda, però anem al cinema i ho veiem: veiem com un gladiador o un patriota americà es disposen a lluitar i a sacrificar-se per alguna causa. Després, sortim al carrer i veiem com els dropos són premiats, els covards són enaltits com a valents i els valents són insultats". Carlos Ledo va destacar la posada en marxa de la nova junta cambrilenca i va remarcar que "aquests són joves que estan començant a treballar per Cambrils, per Catalunya i per Espanya per a millorar la qualitat de vida. Creiem en aquests valors i per això estem a Noves Generacions. Creiem que els governs han de ser lleials i honestos als ciutadans. S'ha de diferenciar entre aquells governs que serveixen i aquells que s'estan enriquint i que estan muntant-se àtics a costa del poble". Finalment, Ledo va tancar la seva intervenció amb una cita de Joan Pau II: "Sed valientes!" i per això, va dir "enhorabona valents, benvinguts a Noves Generacions".

Alejandro Fernández: "La política de l'esquerra vers els joves és insultar la vostra intel·ligència. Ens intenten estigmatitzar dient que ser d'esquerres mola i ser de dretes o centre-dreta és ser un carca"

Finalment, el president provincial del PP a Tarragona –Alejandro Fernández– va tancar l'acte amb unes paraules. En primer lloc, Fernández va dir: "tinc la sensació que tenim un bon equip, un grup de gent amb ganes de treballar i una cosa molt important que és que hi ha una connexió absoluta amb el partit local". Sobre l'estat de la política local, Alejandro Fernández va reiterar que el "PP de Cambrils té un repte importantíssim que és ser decissiu de cara a poder governar. El PP de Cambrils està fent una tasca extraordinaària i s'està erigint en l'autèntic líder de l'oposició tant a nivell mediàtic com social".
Fernández també va criticar "l'estigmatització" d'altres partits cap al PP, "la política de l'esquerra vers els joves és insultar la vostra intel·ligència. Ens intenten estigmatitzar dient que ser d'esquerres mola i ser de dretes o centre-dreta és ser un carca. Aquest és el seu esquema mental i la seva única aportació al món intel·lectual. El que s'ha de posar damunt de la taula són dades, conviccions, fermesa i sobretot, no avergonyir-vos mai. D'això que en diuen la dreta és creure en la llibertat econòmica, és creure que la família és el millor sistema d'organització que hi ha a la vida i que només es poden aconseguir coses a la vida a través de l'esforç i del treball. Ve una etapa molt complicada per a Espanya i per a Catalunya, i si hi ha algú que la pot resoldre és el PP".

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 71 comentaris rebuts

La "saga" que no es perdi ???????????????????????

El que és important és que sempre hi figuri el cognom. O no?
Elector | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 11:13
Apa aquí!!! Venga el què em faltava veure...
aniré a l'oculista | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 11:25
Vivir para ver.
Ai si algun del vostres besavis aixequés el cap.
pa tou | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 11:29
El pp ha millorat molt a Cambrils, però dubto que sigui decissiu. Però, si us plau, foteu fora al zapatero abans de que acabi d'arruinar-nos a ttots!
Petició | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 11:49
UF, quin tufo que fa tot això...
quin discurset que tenen de ben petits... estan ben ensinistrats...
mama por!
xerraire | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 12:11
ja hi som tots en el circ polític de Cambrils
... | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 12:26
que es 28 de diciembre???
mariano | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 13:04
Soys la esperenza para todos aquellos que no somos nacionalistas, pero sí muy orgullosos de ser catalanes.

Os podéis sentir muy orgullosos, aunque os van a tachar de adjetivos facilones.

Ánimo.
Libertad Digital | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 13:09
Que dios nos pille confesados.
Fill de papa. | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 13:11
Em produeix urticaria!
Nens, pq nomès sou això uns nens, no sabeu on us heu posat!
Yeeuuss!! | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 13:34
Us recordo que no només hi han juventuts al PP.
També n'hi han de Socialistes, Convergents, d'ERC, d'IU...
Tampoc la resta sap on s'han ficat?
No problem! | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 9:55
Si de jovenets són de dretes i conservadors... com seran quan tinguin 50 anys?

Aixó si, fan paxoca amb aquestes camises de marca tan ben plaxades...
Peter Punk | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 13:44
Fijo que van al partido con el mercedes, despues de venir del barquito.
feliciano | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 14:06
Colega, quítate la idea de que todos los simpatizantes o afiliados al PP son ricos y tienen Mercedes o Yate.
Entre la gente del PP, hay de todo: gente sin coche, gente sin un gran chalet, gente que no viste de marca, gente que no cree en la extrema derecha, etc.
Ni siquiera todos comulgan con las mismas ideas, ya que nunca se puede creer ciegamente en todas las reivindicaciones de un grupo políco, ya que somos seres humanos y por naturaleza, tenemos opinión.
Es sólo una cuestión de equilibrio e identificación. Siempre se suele tirar hacia el lado en el que la balanza se inclina.
Soy de derechas y no tengo Mercedes | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 10:02
Anim i enorabona!
Lluiteu pels vostres ideals.
JMA | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 14:40
i qué té de dolent? no volem democràcia? no tots els joves d'esquerra fumen porros i están a l'atur ni tots els de dretes van amb Mercedes ni són Borja Maris.
Cadascú defensa el que creu, no per això ens em d'enriure.
molta democràcia nomes per als d'esquerres | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 14:52
Amo a Laura..........
figa flor | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:09
tots aquests que opineu en contra, potser sou una mica anti-democratics, no? crec que tothom pot expresar la seva opinio i pot participar en la vida politica /alemnys es el que diu la constitucio/ no se si sabreu ben be el que es pero bueno...
de totes maneres ANIMS I MOLTS ANIMS als impulsors d aquest projecte i deixeu anar els comentaris d aqesta gent tan ignorant i inculta que nomes es preocupa per les idees que ells mateixos contradiuen!!!


MOLTS ANIMSS!!!!!
Cambrilenc | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:19
A quien le pique, que se rasque; al fin y al cabo, lo que nos traen los partidos de izquierda es paro, subidas de impuestos, funcionarios cabreados, prepotencia, falsedad y manipulación. Los jóvenes ya se van dando cuenta.

Feliciano, que bien vas, mejor promoción del PP no podías hacer. Claro que los socialistas presuntamente ofrecéis cargos.

Enhorabuena a los de Nuevas y adelante, que hay que mandar al tripartit a la oposición, de donde nunca debió salir.
Dr. Manhattan | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:21
mama, moolta por! deu meu, algú els hi ha preguntat a aquets nois què pensen? si encara no saben què és el mon!
el meu papà | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:35
jajajajaja em fa gràcia sentir adjectius com pijos, o que van amb el mercedes o amb el vaixell, quan els pijos més pijos que hi ha es troben al bàndol socialista jaja (pijos progres) i a aquests no se'ls critica ja que és la moda oi?
RM | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:53
con este tonito que me llevas de voz, creo que eres uno de ellos... cierto no?
Mal de panxa | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 12:57
Ja podem tirar l'arroç!
Socialista | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 16:43
Molt bé socialista! aquí es demostra la vostra cultura. Per si no ho saps és ARRÒS no arroÇ!!!!
jjajaa
venga, vosotros podeis!!!
pepero | Contestar aquest comentari! | 17/6/2010 - 19:09
Que passaaa..... que us fan por, aquest jovens????
apa que es facil aixo de parla sense donar la cara. Ells almenys la donen, sense por.... viu i deix viure , un bon lema eh!!!
aki keda aixo , i endevant NOIS que estem en democracia i no pas en DICTADURA........ QUE TOTS I TENIM DRET !!!!!!, si no es proba, no se sap!!!
apa dew........
cambrilenca | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 17:04
No soc del PP,pero crec que cadascu pot triar el partit que vulgui per estar-hi,o per ser simpatitzant,pero els comentaris que aqui surtin em semblan molt barrues,si un es d´esquerres que es preocupi que ja te prou feina i lo que no pot fer es encara critica,si aquets nois son del PP,crec que son ben lliures de ser-ho i poden presentarse allà on vulgin amb educacio,i sin son pijos o no ho son crec que no es el nostre problema.
cordura | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 17:05
¡Cómo se enfadan los de la hoz y el martini...!

Estamos asistiendo al final de un ciclo y el miedo al final del "chollo" que van a tener otros.

Un saludo.
Antonio996 | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 17:16
VÈÈÈÈÈS!!!!!!!!!!! alguns s'ho portaven molt amagat això!

a cagar a la via i a menjar fava
Fava | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 17:53
NOTA DE LA REDACCIÓ: aquest comentari ha estat eliminat.
Miramar | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 18:23
QUE GUAPOS ESTEU MAQUETS
JAJAJA | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 18:50
A la atenció de Miramar:

Es comprensible que amb les més que fosques perspectives que tu i els teus teniu endevant, els problemes interns, la vergonya internacional, i tantes i tantes coses, esteu molt nerviosos. Però fins i tot això no pot amagar ni disculpar la profunda indignitat, la misèria intelectual, el poc estil i la estulticia moral que representen els teus comentaris fora de lloc. Tot i que...

Rectifico: deixes tan clares les teves preferències i filiació que és evident que no ets capaç de pensar res millor.

Torno a rectificar: no ets capaç de pensar.
JJ Vazquez | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 19:23
quatre amics aburrits...
pepito'o | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 22:23
O sea....estais divinos de la muerte....
peró hi trobo a faltar algun "cocodrilo"....
Nens ! que sou massa joves perqué us inflin el cap d'aquesta manera!
Mes palestines i no tantes camises a ratlles | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 5:15
Menys criticar i més acció.
Aquets nois, al menys passen a l'acció i intenten aportar el seu granet d'arena a la societat.
Podran estar o no equivocats en l'elecció, però mai s'hauria de coartar la llibertat de pensament.
Hi ha d'altres joves que l´única aspiració a la seva vida és la de poder viure a cos de rei sense donar un pal a l'aigua.
El que intento dir és que si els joves no ens posem les piles i comencem a deixar de ser passotes amb moltes qüestions, el futur que ens espera pot ser molt debastador.
Siguis del color polític que siguis, siguin quines siguin les teves idees, fes alguna cosa per intentar millorar el món que ens envolta.
Murphy | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 9:48
A mi ja m'han adjudicat tota mena de colors polítics, els uns cap a la dreta i els altres cap a l'esquerra o cap al mig. Ni tant sols em molesto en analitzar-ho.

El cas és que el tal JJ....... no sap que retreure del meu comentari, que és tant real que no el pot rebatre i es limita a intentar desqualificar-lo.

I com que no sóc capaç de pensar, només comento el que tothom sap i que és més que evident.

Ja m'imagino que qui s'amaga darrera del JJ.... és el propi al·ludit o algú alliçonat per a la ocasió. La metafòrica resposta s'adiu amb el que se suposa és la seva professió no política.

I, sí, estic molt i molt nerviós o més aviat preocupat, pel "altíssim" nivell i les "fosques perspectives" d'aquesta clase política que només pretén donar lliçons des del seu seient tant i tant rendible a les nostres costelles i sense mesurar les seves actuacions que el més natural és que els hi passin factura a la curta o a la llarga.

Que s'ho prenguin com vulguin.
Miramar | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 9:50
Ah.

Em deixava de dir que també va festejar a CIU.
Miramar | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 9:56
desde luego como sois tan cobardes de criticar a unas personas sean jovenes o no que dan la cara y se muestran para participar ,sea bien o mal ,pero con la cara alta de la politica municipal o sino mas de los probloemas que tenemos en este pueblo ,si tuvierais un poco de hombria cosa que dudo estariais alli con ellos o con la opcion politica que mas os gustase ,pero como la mayoria sois unos cobardes solo haceis que criticar por eso tenemos lo que nos merecemos unos politicos que todos saben del de enfrente y no pueden hacer ninguna oposicion seria porque la mayoria esta cojido por los cojones ,yo espero que cambie de gente y esa gente no deba favores y no le puedan decir que cuando estaba el paco porque eso ya paso a la historia y ahora toca cambiar ,y hacer algo para el pueblo porque por si alguien no lo sabe ser politico es una persona que quiere hacer lo posible para sus conciudadanos sin pensar en lo que van a cobrar ,porque luego pasa como ahora que tenemos que forzar a la policia para que ponga multas a saco porque no hay dinero para pagar ,jajajaja si no tuvieramos tantos chupones , y encima criticais a estos chicos ,que pasa teneis miedo de que se os acabe el chollo
el paganpo | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 16:35
Pues para ser del PP no son nada feos estos chicos, si los comparamos con Aznar o Rajoy por ejemplo. Un poco pelones sí, pero eso se soluciona pronto con una visita al peluquero.
Schmetterling | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 18:43
S'ha de reconèixer que el Miramar de vegades está força encertat...
Miniman, el petit observador | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 19:17
El problema de ser tant curt es que ni encertes l'autor ni entens el comentari, ni tan sols el rerafons. Per descalificar en algú fa falta algun concepte que descalificar, ja que la bilis no es cap idea, ni real ni metafòrica. Per cert, no n'hi ha cap de metàfora, al meu missatge. Es el que passa quan fas servir paraules de les que no entens el significat; pobret. Continua a casa patint els nervis o preocupacions i llegeix una mica, que t'ajudarà.
JJ Vazquez | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 21:54
Aquests nois han comés algúna il.legalitat?? Què han fet aquests nois per ser motiu de crítica?? És que no poden militar en un partit polític democràtic??
Potser no pensar el que alguns de vosaltres penseu ja és motiu de despreci... però cadascascú queda retratat. És molt fàcil criticar en un fòrum on ningú sap qui sou. Però bé... si teniu una miqueta de consciència potser teniu us persegueix la pregunta de: "Sóc un intransigent?, sóc un intolerant?". O potser no teniu cap remordiment i us realça la idea de pensar: "Sóc únic i irrepetible i poseïdor de la veritat universal i absoluta".
PD: Sóc de Cambrils, sóc català, sóc espanyol i sóc apolític, gran culpa d'això a comentaris perversos que se senten en converses polítiques.
vergoñós | Contestar aquest comentari! | 23/5/2010 - 23:01
¡¡¡Animo chavales!!! Hay mucha gente que somos del PP y que os apoyamos.
Paola.M | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 9:45
Gràcies Miniman.....

Estic content de veure que al menys per una vegada sembla que estem d'acord.
Tot no poden ser diferències si el que pretenem és manifestar allò que de veritat sentim.

I el JJ....segueix bordant. Té por.
Miramar | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 10:25
Crec que estem d'enhorabona! Que el jovent s'ha d'implicar en la societat i defensar els seus ideals, siguin els que siguin.
El que fan és un exemple per a tots, donar la cara, intentar posar de la seva part i defensar allò en el que creuen.
Ànims xiquets i bona sort!!! A més... estéu molt macos a la foto!
MARE DE CAMBRILS | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 12:14
aquests nois no han comes cap delicte. Molt be per donar la cara i preocupar-se pel poble
rosa d'arder | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 12:21
VENGA! ÁNIMO CHICOS los que hablan mal sabemos que son los PROGRES que han mandado esta sociedad a tomar por saco. Creo que teneis mucho valor, por eso tendreis mi voto en las proximas elecciones! FELICIDADES CHICOS!
antonio | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 14:36
Enhorabona amics!

Ara heu fet el primer pas, donar la cara; ara toca defensar les vostres idees respectant els demes... Aquesta es la virtut mes gran de la democracia!!!

Sento no assistir a l'acte, pero igualment, desde Tortosa teniu tot el nostre recolçament!!!

Anims!
Pau Fernandez | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 15:21
Penso jo de que pares de dretes, fills de dretes.
"Els nens saben que si jo sóc aquí, ells hi podran arribar un dia"
En aquesta edad no crec que sàpiguen gaira de la política.
business | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 15:28
Vas molt equivocat, maco o maca. Crec que el meu fill no te res a veure amb les meves idees polítiques.
Hi he perlat i discutit molt sobre el tema, ja que m'esperaba aquesta reacció de segons quin tipus de gent, de totes maneres amb tot el que he llegit crec que són valents i que almenys lluiten per unes idees que molts no tenen. Ànim Andre!! més d'una voldría un fill tant especial com ara tu. Petonets.
La seva mare | Contestar aquest comentari! | 28/5/2010 - 12:14
Guau, guau. A perro flaco todo son PULGAS. Això ja sabeu com acaba.
JJ Vazquez | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 17:13
De fora vindran i de casa ens treuran.
Joan Manel. | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 20:37
No et cau la cara de vergonya amb aquest comentari, Joan Manel? Ets un integriste, un talibà. El que sobra es la gent com tu.
Juan Manuel | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 23:50
Miramar, realment és dificil estar absolutament en desacord amb tot. Celebro aquesta casualitat.

Salutacions.
Miniman, el petit àcrata | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 9:57
Joan Manuel, suposo que ho deus dir per mi, doncs bé el meu nom complet és Andrea Montemezzani Moreno, si no t'has informat bé jo sóc de Cambrils de tota la vida, igual que la meva mare i els meus avis.
Bé suposo que no ho devies saber però de totes maneres MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS ASSISTENTS!!

Una Salutació cordial
Andrea Montemezzani Moreno

P.D. veig que sóc dels pocs que te el valor de donar el nom a l'hora de comentar, pero en fí...que hi farem
Montemezzani Moreno | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 15:11
Amb tot el respecte, amic Llorens i arrel del teu discurs: el nombre de vots que teníu el PP a Catalunya demostra que tenim mes cultura que altres llocs. I aixo ? Dons sabem veure que la crisis es mondial i no sols d¨Espanya i per culpa dels socialistes, sabem veure que vosaltres vos importa una bleda els espanyols (i mes els catalans) ja que si dieu que teniu solucions a la crisis les haurien de donar com ha fet l´opossicio d´altres llocs del mon, sabem veure que ni les teniu i que sols voleu el poder (per despres dir, una vegada que el tingueu, que tot está enmerdad i que tardareu molts anys hasta arreglar.lo), sabem veure com parleu malament d´Espanya i del seu govern fora d´ella (aixó no te precedents en altres paisos, Aznar), sabem, al contrari d´un del que escriu aqui, que Franco no es historia i sols cal preguntar.li al Garzon.
Sabem també, per que no, que els socialistes de Cambrils estan fen una dictadura al nostre poble i ja vindran les eleccions per posar.los al seu lloc.
Amic Llorens, no som tontos.
M.B.M. | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 19:35
Sr. Montemezzani, molt bé.

Sr. M.B.M.; els joves ja no tenim resentiments. Franco només viu a través de comentaris com el seu; es veu que li costa passar pàgina, tot i que ja fa 30 anys que aquell senyor és mort. I no se si el PP te solucions, però li puc garantir que qui no les té, ni a Espanya, ni a Catalunya ni a Cambrils, son els socialistes. Ho han demostrat en el pasat i ho estan demostrant cada dia. I qui ho paga som naltros.

En tot cas el gran interés que ha generat aquesta noticia és una excel.lent noticia per la gent del PP, ja que demostra que te un suport creixent, cosa que alguns veuen amb gran preocupació. També fa palès el poc nivell dels crítics, molt valents per fer atacs personals amparats en l'anonimat.
M.G. | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 0:50
"Montañas nevadas,banderas al viento.".......quina por les noves generacions ...."Quan entra el PP reposen les arques....."¿Qui us enganya de aqueta manera? els del Gürtel, els de les Balears,el clan Baltar...."Aquets son joves que estan començant a treballar per Cambrils.per Catalunya , per Espanya..."i per el vostre àtic una vegada entreu a la roda de la lleialtat i honestitat politica ja m'ho explicareu. " I si algú la pot resoldre es el PP......"i va i es queda tan ample.Com dirien els vostres aliats"Mare de Deu ,Senyor"
Bop Esponja | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 12:21
Que la verge del Camí ens agafi tooots confesaaatss O_o
Susto! | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 13:06
Sr. M.G., amb tots els respectes: si a un comentari, sens faltar ni insultar a ningú, tans sols dien fets contrastats com el cas del judge Garzon, inclos per diaris internacionals, li veu tres peus com al gat, voste no es del meus. I els meus no son el PP, ni el PSC, ni cap altre partit. Els meus son aquells que pensen amb el seu cervell, sense influencies de cap tipus de "religiò politica" i solen llegir els comentaris de dalt a baix, amb la seva totalitat. Bona tarda.
M.B.M. | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 18:11
sr MBM como dice usted solo hace falta leer y si lee hoy en un diario de tirada nacional vera que sale una carta del sr garzon pidiendo dinero a repsol jajajajajaja a este sr.no lo aceptaron en epoca de felipe gonzalez como ministro pero sabe como sacar dinero tambien
el pagano | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 19:28
Sense cap ànim de polemitzar, no s'enten res del seu darrer comentari. Torni a llegir el meu i digui'm on es troba el proselitisme, la manca de pensament o la més minima incoherència. Al Sr. Garzón vostè sabrà per que el treu, però en tot cas cap jutge pot estar per sobre de la llei.

Es curiós el cervell, que de vegades fa veure coses allà on no hi son. Però d'això no en som responsables els demés. Bona tarda.
M.G. | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 20:10
És increíble com gent que te 17 o 18 anys, que de ben segur encara no han acabat el batxillerat, i per tant, la assignatura d'història (que es posible que algun d'ells l'hagi suspés), tingin l'opció de ficar-se a la política. És vergonyós.
M'agradaria saber si algun d'aquests joves saven quins han sigut els ultims presidents del govern o saber el que va fer el seu estimat partit temps enrere.
Amb notícies com aquesta em sento avergonyit del meu país, i del meu sistema.
Johan | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 22:28
Ets sents avergonyit del teus país i del teu sistema?
Doncs jo em sento avergonyit de la poca tolerància i el poc respecte que hi ha en aquest païs gràcies a persones com tu.
Hi ha cap motiu que impedeixi que aquests nanos es fiquin en el món de la política, i intentin lluitar pels seus ideals o per el que ells creuen que s'apropa més a la seva manera de pensar?
Potser no pertanyin al partit que tu defenses, però almenys donen la cara i es preocupen per la situació actual del país, que malauradament és lamentable (no entrarem a discutir de qui és culpa).
A part, segurament el que vulguin és donar idees i tindre iniciativa per intentar millorar la ciutat de Cambrils.
Sembla que no hi hagi llibertat d'expressió o d'actuació. Que facin el que vulguin
RM | Contestar aquest comentari! | 27/5/2010 - 15:57
Cultura, por favor...
Esteban Hernández Martínez | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 22:42
Molta sort per vosaltres i a tot el jovent que s'ilusiona en qualsevol ideologia politica. Només espero que en un futur no us torneu tots plegat com l'exemple que tenim a l'actualitat. Sempre va bé idees noves i que foteu fora les vaques sagrades dels seus seients (sempre que us permetin escalar, és clar).
Mata Rates | Contestar aquest comentari! | 27/5/2010 - 11:02
Vergonyós es el seu comentari, Johan, que es dedica a fer descalificacions sense conèixer expedients acadèmics; que es dedica a jutjar magnànimament qui pot fer politica i allà on ho ha de fer. Tot això demostra el seu tarannà sectari i antidemocràtic.

Per cert, jo contestaré a les seves preguntes: La primera, en ordre invers, Zapatero, Aznar, González, Calvo-Sotelo, Suárez y Arias Navarro. La segona: Temps enrere el Partit Popular va treure Espanya de la greu crisis en que el va deixar Felipe González, va aconseguir que entressim a l'euro i va reduir l'atur dràsticament SENSE REBAIXAR ELS SOUS DELS FUNCIONARIS NI CONGELAR LES PENSIONS.
Un del PP | Contestar aquest comentari! | 27/5/2010 - 13:19
M.G. Tens raó. No som responsables dels demés i meyns dins d´Espanya. Ja es preocupa Amnistía Internacional. Fi.
M.B.M. | Contestar aquest comentari! | 27/5/2010 - 17:25
mireu nois, no en feu cas! feu el que cregueu. No sóc del PP, però m'agrada la iniciativa del jovent!!
bahhg | Contestar aquest comentari! | 28/5/2010 - 15:56
Doncs si que interesa a la gent la juventut dels peperos!
Sorprés | Contestar aquest comentari! | 28/5/2010 - 19:47
I aquests nois què hi fan aquí? Pobres critures...Qui els haurà enredat...i "Nova generació" es veu que es diuen...Hahaha Sortida d'on? De La Galereta? Redéu, com va el món.
Màlia | Contestar aquest comentari! | 9/6/2010 - 21:51
No sabeu on us poseu... Ja només per ser joves, hauríeu de ser més ambiciosos i no deixar-vos vendre per aquells que busquen aferrissadament reclams pel partit. Us han enredat de mala manera, xiquets... Alguns de valtros, parleu d'una societat que no té res a veure amb la voluntat de l'actual. Alguns de valtros us ompliu la boca i feu crítiques "absurdes" sense pensar en les paraules que articuleu... De debò creieu que feu un bé al poble? No sabeu el que us dieu...us deixeu portar per una colla de feixistes que encara viuen del passat...

Segurament deveu estar orgullosos d'aquest partit... En coneixeu la història? Sabeu que fou fundat per feixistes? Com preteneu tenir credibilitat? Us ho han explicat, tot això? Sabeu que el partit al qual formeu part es va carregar la meva llengua, la meva gent i la meva terra a base de trets, càstigs, imposicions i totalitarismes esquizofrènics?

I què en farem del nostre futur? Ja penseu en els vostres fills, membres de les "Nuevas Generaciones"? Em fa vergonya, que gent tan jove es deixi influenciar per quatre manipuladors corruptes. Sincerament, em fa pena i vergonya veure-us en aquesta notícia.
Què me'n dieu dels continus atacs a la nostra societat civil, de la nostra llengua, de la imposició d'un model educatiu "feixista"*, etc.?

*Per què, sou conscients que el govern espanyol preten canviar el model educatiu català que funciona perfectament? Què me'n dieu, d'això? No parleu català, valtros? Quin estatus preteneu que tingui la llengua del meu país?


Encara sou a temps de reflexionar... I quan siguem independents, on anireu, què fareu? Ostres, ja ho sé! Obrireu els ulls i assumireu que us heu equivocat... Realment, em feu pena... Esteu perdent el temps d'una manera... Em sap greu per valtros...

(Amb aquest comentari no pretenc ofendre ningú, simplement expressar el meu desacord amb la creació d'un grup juvenil d'aquestes característiques.)
Marina Ramat | Contestar aquest comentari! | 6/3/2013 - 16:37

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2977 (21/5/2010)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: