Edició 2977 | diumenge 17 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  JOVENTUT - CAP D'ANY JOVE  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dijous 20 maig '10 | 10:50 | 5145 lectures |
SEGURETAT CIUTADANA

L'alcalde obrirà expedients informatius per a investigar l'increment de baixes laborals dels agents de la Policia Local

Text Raquel Samaniego  Fotografia Raquel Samaniego

La regidora de Seguretat Ciutadana, Laura Forcadell, i l'alcalde, Robert Benaiges, ahir durant la roda de premsa en resposta a les acusacions dels sindicats policials i de l'oposició

L'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, demanarà informes a través de diferents vies per investigar el continuat increment de baixes laborals que ha patit el cos de la Policia Local de Cambrils des de fa un parell de mesos, encara que més especialment aquesta darrera setmana. Aquests informes els demanarà a la Subdelegació del Govern central, a la mútua laboral dels treballadors, a Inspecció de Treball, i un intern a l'àrea de personal. D'aquesta manera, l'alcalde vol conèixer si les més de 50 baixes laborals que han arribat a haver al cos policial —segons han assegurat els sindicats policials— o bé la vintena que assegurava Benaiges, es deuen veritablement a "arguments reals". Tot i així, en la roda de premsa que ahir va convocar, a la que també hi va assistir la regidora de Seguretat Ciutadana, Laura Forcadell, assegurava que les baixes han estat donades per professionals sanitaris, i que ell s'havia de creure "allò que els facultatius havien signat". Però si finalment les investigacions apunten a que les baixes no eren motivades per qüestions sanitàries, "s'aplicarà la llei i s'obriran expedients amb totes les seves conseqüències".

Aquesta és una de les mesures que l'equip de govern adoptarà davant les reivindicacions que van fer el passat dilluns la secció policial d'UGT i el Sindicat Professional de Policies Municipals, demanant en última instància la dimissió de la regidora Forcadell i del Cap de la Policia Local, Josep Francesc Martínez, per les "pressions polítiques" que suposadament han de suportar els agents des de fa tres anys. En referència a la crítica de la gestió policial que fa l'oposició de Cambrils —CiU, PP i la PLIC—, Benaiges assegurava que aquesta política "la marca el govern de l'Ajuntament, que per això té la confiança de la ciutadania, que va ser la que va triar a les urnes. Tenim la responsabilitat i l'exercirem amb tota fermesa fins que s'esgoti el mandat".

"Tirarem el nostre projecte de millora de la policia vulguin o no vulguin", afirmava ahir l'alcalde, tot i que, com deia, el govern no ha rebut "cap comunicat per part dels policies demanant cap negociació". Va ser en aquest punt quan, irònicament, va suggerir que potser el que els agents estaven demanant era una millora salarial, i assegurava que en els comunicats no sabia què era el que els sindicats reclamaven. Per aquesta raó, el proper dilluns es reunirà amb el responsable del sindicat de la policia d'UGT perquè li expliqui "què vol dir el comunicat".

Laura Forcadell no dimitirà ni haurà canvis d'estructura al govern

Aquesta és la segona vegada que es demana la dimissió de la regidora de Seguretat Ciutadana. La primera va ser fa dos anys, també pels volts de la primavera, quan l'oposició va demanar que plegués després de la polèmica sorgida per la proposta de creació de més de 700 places de zones blaves arreu del municipi, una iniciativa que va provocar fins i tot alguna concentració populars. Finalment, aquestes places van ser àmpliament reduïdes.

Aquesta és la segona vegada que li demanen, però en aquest cas s'han unit els dos sindicats policials. Tot i així, l'alcalde va anunciar ahir que no hi haurà cap canvi en el sistema de gestió del govern i que la regidora seguirà al capdavant d'aquesta àrea fins que s'acabi el mandat "perquè té plena capacitat per fer-ho". Laura donava suport a les paraules del seu superior i assenyalava de nou que no té "cap intenció de dimitir", doncs està portant endavant un "projecte molt important per fer la Policia Local potent i amable", i que tenen tots els recursos necessaris per aconseguir-ho. Seguiran, doncs, "treballant amb la mateixa línia que fins ara".

Benaiges: "És mentida tot el que denuncien els sindicats en els comunicats"

En els comunicats es numeren tot el seguit d'actuacions que els agents de policia consideren desencertades, com són "la imposició del servei de grua en contra de la discrecionalitat i de la voluntat dels agents, accés a les bases de dades policials a agents no autoritzats, gratificacions extraordinàries als càrrecs de confiança, canvis de torn forçats per decret, reorganització constant, implantació de nous sistemes de treball sense la negociació col·lectiva, modificació capriciosa dels espais a les dependències de la policia, imposició de tasques policials, expedients disciplinaris, obligació d'assistència a la formació fora de l'horari laboral, contractació de càrrecs de confiança desencertats, agents escollits a la borsa de treball de l'ajuntament, creació de la borsa de comandaments no formals, despesa econòmica desmesurada i innecessària, campanya de tolerància constants vers els ciutadans del poble de Cambrils que malmeten la imatge corporativa dels agents, etc.". L'alcalde sortia al pas de totes aquestes acusacions manifestant que "tot és mentida, i sinó, que ho demostrin", puntualitzava.

L'alcalde assegura que l'oposició és com un "herpes primaveral"

L'oposició va ser ahir titllada per l'alcalde com a "herpes primaveral", referint-se a que cada any per aquestes èpoques els tres grups "fan una minicampanya per desestabilitzar el govern". En aquesta ocasió, segons Benaiges, "toca fer discurs polític" sobre la Policia Local de Cambrils. En el comunicat emès per l'oposició, el passat dimarts, demanaven la dimissió de Forcadell i fins i tot del mateix Benaiges, i recordaven en el text alguns capítols polèmics de l'àrea de Seguretat Ciutadana, com pot ser el curs de formació que van haver de fer els agents policials mitjançant un decret d'alcaldia, o bé, segons l'oposició, els quatre caps de policia que ha tingut el cos cambrilenc en tres anys.

L'alcalde va apuntar que la formació serveix "per estar el millor preparat possible" i que la seguiran fent dins l'horari dels treballadors. L'oposició criticava que l'empresa que va fer els cursos estava "vinculada al PSC", aspecte que ahir l'alcalde assegurava desconèixer. Per altra banda, respecte els caps de policia, Benaiges afirmava que només van ser dos, ja que Esteve Mariné, que era el de l'anterior mandat, "ara està ben feliç com a gerent d'una empresa pública", i comptant així amb Joan Bergadà, que va dimitir del càrrec ara fa un any, i Josep Francesc Martínez, que va començar al gener després d'un procés d'oposició.

Redistribució de les funcions durant aquest període de baixes laborals

"Molts dels agents que han estat de baixa laboral era durant la seva setmana de descans. No ha estat un problema greu, per això volem transmetre a la ciutadania un missatge de tranquil·litat, perquè estan tots els serveis garantits", assenyalaven tots dos. Laura, per la seva part, va indicar que en aquests moments estan en una fase del projecte que "comporta una reestructuració interna per millorar la manera de prestar els serveis, un fet que provoca canvis que potser els agents no entenen, però la nostra responsabilitat és marcar les estratègies. No hi ha persecucions com asseguren al comunicat, però si que hi ha més control".

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 84 comentaris rebuts

Aplicar la llei amb totes les seves conseqüències és el que s'ha de fer amb la Laura Forcadell i el Robert Benaiges. No crec que facin res als policies, perquè si els sindicats han denunciat tot això és perquè tenen com demostrar-ho. Ánims policies
Ànims Policies | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 11:39
Vergonyós les baixes d'aquests funcionaris-la policia-. N'hi ha prou de tant conte i que es vagin a treballar que cobren un bon sou, i hi ha molta gent a l'atur ia sobre pagant el sou d'ells. Que treballen i SI NO QUE ELS FACIN a casa seva, QUE HI HA MOLTA GENT AMB GANES DE TREBALLAR I NO PODEN !!!....
Poques ganes de treballar hi ha aquí .. | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 11:53
NO siguis hipòcrita, si tu estas escribint aquest correu no crec que ho facis desde la biblioteca publica ! Així que si tens un ordinador sera que també tens feina o prestació.
COm tu dius, hi ha molta gent amb ganes de treballar, perquè no plegues tu i li dones la teva feina a qualsevol d´ells ???
Hipòcrita !
Ara t´apujen els impostos, i no vull ni sentir-te replicar, perque aniran a para a aquest sector que no pot treballar.
Hipòcrita
Hipócrates | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 22:15
TU SI QUE ETS un hipòcrita!!. Jo no estic a l'atur però hi ha més de 4 milions d'aturats que NO troben feina i és vergonyós que tants policies estiguin de baixa amb el que cobren i ELS SEUS SOUS SURTEN DELS CIUTADANS DE CAMBRILS. A veure si el TU seràs un d'ells!, Doncs ves a treballar i si no estàs conforme amb el que hi ha plega i deixes el teu lloc a una altra persona més competent (segur que el farà millor que el tu). A treballar i a complir amb les seves obligacions per al poble que falta fa! i menys conte. Hipòcrita teu amb poques ganes de treballar que tens si no t'agrada doncs PLEGAAAAAA.
I replico quan em doni la gana! que per això us paguem HIPOCRITA!!!
Poques ganes de treballar hi ha aqui... | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 11:00
Ara resultarà que no passa res, tot va dins normalitat, les baixes no son prou importants perque sigui quelcom "anormal", i els politics al seu rotllo; no moure's de la cadira , aguantar el que convingui, anant cobrant, i el que vingui darrera ja s'espavilarà amb el que es trobi.

Crec que els politics (TOTS, ELS QUE MANEN I ELS QUE NO MANEN) hauríen de reflexionar i fer un examen de consciència profund, i adonar-se'n que la gent cada vegada està mes desencantada i amb més desafecció cap a ells.

A les properes eleccions veurem aquesta desafecció amb una alta abstenció, encara que a ells aixó poc els importa ja que nomès pensen en ells i no tenen ni "temps" ni ganes de reflexionar sobre aquesta qüestió. La cosa és anar tirant i anar cobrant, però crec que les coses han arribat a un extrem que la gent del carrer no pot permetre que li prenguin mes el pél, perque realment aixó és el que fan els que ens manen amparant-se en una confiança de les urnes ,que a vegades sobrepassa quelsevol exercici de dignitat política, ètica o personal.
mestral | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 12:05
Las bajas están hechas por profesionales, y señor alcalde no le quede ninguna duda que son ciertas, o también pondrá en tela de juicio la profesionalidad de los médicos. Otra cosa le digo que cuando el rio suena agua lleva, y con esta van dos, no defienda lo indefendible.
Si la oposició es una "herpes primaveral", tal vez debería salir fuera de su trono y mirar la trichapuza.
Mazinger Z. | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 12:16
y tienen el MORRO de decir que no se van que poca confianza estais dando. AUNQUE PARA MI NUNCA LA TUVIERON antes se pilla a un mentoroso que a un cojo TIENEN QUE APROVECHAR PORQUE SABEN QUE EL MANDO NO LO PILLARAN NUNCA MASSSSSSSSSSS
ARTO DE MAMONEO | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 12:26
que n'hes de mal bullit aquest govern municipal, neguen lo evident, i lo pitjor de tot es que els bons policies aprovaran placesa altres llocs i aqui nomes vindran a treballar de poli 4 yonkis amb bona forma fisica que en ves de posar ordre es dedicaran a altrear-lo. molt malament, espero que hi hagin consequencies en aquestes proximes eleccions
millor que falti un bull que no pas bullir amb aigua del vater | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 12:37
Però quina barra que té Sr.? Benaiges. Hi ha la meitat de plantilla de baixa i vostè no n'és conscient? Que no li passa informes la FORCA? o és que estan ocupats en els despatxos jugant a la botifarra.?

Tothom menteix, menys vostè faltaria més! Els policies que hi han de baixa, els sindicats, la gent que opina diferent tots som mentiders i vostè i només vostè té la veritat suprema.

Diu la "Forca": tenim un projecte per fer una policia potent i amable. Doncs li recomano que assisteixi a tots els cursos perque l'amabilitat la té ben amagada vostè!

Un consell: Cues de panses per la mala memòria que té, que tot s'ha de dir, és molt selectiva .
Crec que unes llargues vacances (Sr. Robert i Sra. Foca) no li anirien malament. DIMISSIÓ JA!
QUINA BARRA! | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 13:44
acertadisimo este comentario, dimisión YA para ambos, que menudos dos ! ánimo policia, haceis bien en rebelaros, que ya vale!! y que vuelva Joan Bergada!
ciudadano de cambrils | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 14:39
Els sindicats han de demostrar totes questes afirmacions tant greus!!! Ànims a l'equip de govern!
cambrilenca | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 13:46
Si demostren ni que sigui una sola plegaràn alcalde i regidora ?
O treuran un atre cuento xino ?
Alcalde, has vegut oli.
Alegret | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 22:20
És lamentable a la situació que hem arribat. Hem provocat el desprestigi de la nostra Policia Local i, conseqüentment, de l´Ajuntament. Passarà temps fins que arribem a recuperar aquest prestigi. Ens hem apartat del camí del SENTIT COMÚ, la PRUDÈNCIA i la RESPONSBILITAT; hem entrat en una lluita "sin cuartel" d´atacs i desacreditacions (publicacions als diaris), i ens hem deixat portar pels radicalismes que ens han endut a una situació insostenible d´incertesa i crispació. També se´ns ha oblidat que estem al servei de la ciutadania, la qual, per altra banda, no té culpa de res. Arribats a aquest punt límit, ens hauríem de plantejar si no ens estem comportant com a adolescents, i jugant a veure qui la té més grossa!. Ja som prou grans i hem de deixar l´orgull de costat, i dialogar com a persones adultes; i aquí faig alolusió a les dues parts en conflicte. Hem de recordar que, abans que tot, som persones, i tothom pateix aquesta situació en major o menor grau, i que si seguim per aquest camí, és ben segur que això esclatarà i tothom sortirà esquitxat. Jo no demano dimissions, això entenc que ho ha de valorar l´electorat a les properes eleccions, només demano que les parts responsables d´aquest conflicte es baixin del burro i arribin a una entesa, que ya toca.
Fart | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 14:01
Portem 3 anys intentant negociar amb la regidora i només fa que mentir, suspendre reunions i incomplir tot allò a que hem arribat a entendre'ns. No es pot parlar amb la Forcadell, per tant DIMISSIÓ i que vingui un altre regidor, per exemple l'Oliver Klein, és una bona persona, coherent, intel.ligent i amb molt bones formes, precisament el que no te la Forcadell, bona educaicó ni bones formes.
Dimissions ja!! | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 10:40
Quina llàstima que no sigueu empreses constructores que fan obres al municipi, perquè aquestes, encara que no treballin,s'en vagin o ho facin malament, ningú els obre expedient.
Anim!!!!!
Afrodita. | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 14:04
50 baixes laborals ?

El que han de fer és tenir una mica de dignitat davant dels 4.500.000 (i pujant...) aturats ?

Com podeu justificar 50 baixes laborals... alguns dels que opineu ? No té cap justificació !... cap ni una. A l'empresa privada ja no serien treballadors...

Que ets fotin fóra que ja en trobarem de gent que vulgui treballar !

S'han d'acabar els privilegis del FUNCIONARIS !
txeic -TGN- | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 14:05
Me pienso que esto no servira para nada.

Alomejor es el momento de agachar la cabeza y hacer caso a la senyora Forcadell , A denunciar a saco , a cargar los coches con la grua sin parar , y regular colegios , todo lo demas para los mossos.

Que aqui la policia solo sirve para cobrar...

Y mientras tanto a negar lo evidente....

De verdad que es muy triste....
Indignado | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 14:10
Si tanto creen que tienen la confianza porque en su dia lo votaron , porque no hacen una cuestion de confianza?

Total si la van a ganar....
Cabreado | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 14:23
ME RIO POR NO LLORAR

Que dice que es todo mentira??? mirar estas noticias:

http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=7378
http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=7345
http://www.cambrilsmar.org/dimisionpolicia09.pdf

Solo es una muestra de lo que se pued estar cociendo por alli... Y aun tienen la barra de decir que no pasa nada que es todo mentira...
Mentirosos | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 14:37
L'Alcalde amb la cara paga.
Es va equivocar a l'hora de ficar gent poc preparada(per no dir llenys)a segons quins carrecs.
La Sra. Forcadell, no es l'única que haurià de dimitir(si tinguès una mica de dignitat), però com passa en aquest poble l'orgull els pot.
Si us plau, una mica més de humilitat i pensar en el demès en vers de mirar sempre de acontentar els interessos propis.
Sou com els nens petits que menjen per la vista i s'omplent el plat i desprès s'anaden que no podem amb tot.
Tieta Conchita | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 14:40
Laura, de la confiança, la responsabilitat i el compromís que tant prediques, només queda la responsabilitat dels agents per tirar endavant la seva feina de la millor manera possible i tapant el mal ambient que hi ha en aquesta casa per a que no repercuteixi a la qualitat del servei. Compromís queda el que tenim amb els veïns d'aquest poble i amb la promesa que vàrem fer en el seu moment de complir amb el nostre deure. De la confiança et puc dir que ens l'has feta perdre tota i que l'única que ens queda és que algun dia deixis de ser la nostra regidora.
3 anys enrera disfrutava de la meva feina, abans de ficar-me en qualsevol actuació (sigués perillosa o no) no pensava res, aturava a tota persona o vehicle sospitós sense valorar el perill que comportava, tenia ganes, empenta. Ara faig el mateix perque m'agrada la feina i per la meva responsabilitat i compromís, però sense ganes ni empenta.
Has generat mal ambient i has motivat que tots plegats estem a disgust. A tu i al teu equip us queden quatre dies (esperem), deixeu-nos en pau. Sense vosaltres treballem el doble, amb més ganes i molta més eficiència.
Jo era un dels que fins aquest any encara ( tot i les constants mentides, maneres inadequades, amenaces i............) encara tenia l'esperança de que finalment seurieu amb els nostres sindicalistes per parlar de la millora de conveni tal i com vas prometre en el seu moment. Si no hi ha diners per la p... crisi econòmica (l'haurieu d'haver previst i haver fet una millor gestió dels recursos que tenieu enlloc de tirar la casa per la finestra), hi ha altres punts que es poden millorar i compromisos a concretar de cara a un futur.
Dimitiu ja, tu i el Sr. Alcalde. No esteu aconseguint que aquesta sigui la millor policia de Catalunya ni la més ben pagada com prometieu. L'esteu danyant constantment i ens esteu fent aborrir una feina de la qual molts estavem encantats de dur-la a terme.
Prou a les vostres mentides.
p5.. | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 15:08
Quina cara que tenen aquesta gent de la foto, no hi ha dret.
Anna | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 15:30
PRIMER LES PROFESSORES DE L'ESCOLA D'ADULTS, DESPRÉS BENESTAR SOCIAL, ARA LA POLICIA...QUÈ ESTÀ PASSANT? I ELS CAMBRILENCS NO DIUEN RES?....PER CERT SAP ALGÚ COM HA ACABAT LA QUERELLA CRIMINAL QUE EL SR. BENAIGES, EL SR. SALVADOR MATAS I LA SRA. HORTÈNSIA GRAU VAN INTERPOSAR A LES PROFESSORES DEL CENTRE MUNICIPAL D'ADULTS?
ESTEL | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 15:35
La resposta ja la saps : Les professores mentien, els de benestar social mentien, els policies menteixen, la oposició menteix i els sindicats menteixen.

Oi que t´he pogut ajudar a entendre-ho ?
Una ex-professora | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 23:33
A VEURE SI DESPRÉS DE TOT EL QUE ESTAN FENT AQUESTS POLÍTICS QUE FARÀ LA GENT DE CAMBRILS EN LES PRÒXIMES ELECCIONS. TOTS CREIEM ALS POLICIES NOMÉS ELLS HO POSEN EN DUBTE. POTSER QUE JA N'HI HA PROU....... I L'OPOSICIÓ NO DIU RES?
DOFÍ | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 15:45
Perque et penses que surten dient bestieses aquest parell, perquè l'oposició els ha demanat explicacions i la dimissió de la Sra. Forcadell. Però per més que digui, i per més que es queixin, els prenen per no res, ja que manen ells, i el poder ja se sap.
Aquest parell de la foto son uns pocavergonyes que continuen enganyant a tothom.
Sardina | Contestar aquest comentari! | 27/5/2010 - 11:18
Hay mama quina por, que ve el Robert i la Laurita,... amb els expedients, obriu, obriu,... que perdreu el temps, el problema no és obrir si no tancar.
En contes de la recerca de diàleg, amenaces, ja,ja,ja...
:-) | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 16:31
Despotismo ilustrado en la VILA y en cualquier institución que se aprecie hasta llegar al ESTADO pasando por la Generalitat... Menudo mamoneo institucional teneis liado con las solidaridades socialistas... a Dios rogando y con la maza dando.
pulgas stalinistas | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 17:05
¡menos mal que uno de los lemas de la Policia de Cambrils es CONFIANZA!!!!!! (será confianza en que, pase lo que pase y hagan lo que hagan, a los políticos nadie los saca de su silla, que para eso se pegaron a ella con SUPERBLUE)
PEGAMOIDE | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 17:11
A mi de petit em van ensenyar una cançó molt divertida, dèia així: AHORA QUE VAMOS DESPACIO VAMOS A CONTAR MENTIRAS....POR EL MAR CORRE LA LIEBRE, POR EL MONTE LAS SARDINAS, TRALARÁ.... Els nostres polítics tenen tooooots un nas molt llarg, oi que si PINOCCIO????
Si us plau, que això no és un CEIP del segle XXI, que els ciutadans no som rucs (amb tots els respectes pel nostre ruc autòcton) i... SABEM QUI DIU LES MENTIDES AUTÈNTIQUES I QUE SI UN SINDICAT FA UN MANIFEST PER ESCRIT ÉS QUE ESTAN FINS ELS.....
ANTIPINOCHO | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 17:18
Jo no em posiciono a cap bàndol, perquè, tot i poder equivocar-me en el judici, el senyor benaiges té tota la rao en una cosa: cap medi de comunicació ha donat proves sòlides, només dades que no tenen un representant clar. Sumant el clima anti PSOE-PSC, és normal que una noticia així, tot i ser falsa (suposem), s'escampi com una flama sobre la pòlvora cremant a tot sospitós.

Quan em donin proves sòlides, no notícies d'un mitjà com Rev.Cambrils (que molts cops, la majoria, es mostra bastant en contra de l'Ajuntament) que no aporta res sustancial, només sospites, llavors em posicionaré amb el poble.


MENTRESTANT, IN DUBIO PRO REO.
buh | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 19:19
anim ,policias NO PASARAN
PASIONARIO | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 21:48
NO SÉ PERQUÈ LA GENT DEMANA DIMISSIONS. AQUESTS POLÍTICCS ESTAN BEN AFERRATS A LA CADIRA I PER RES DEL MÓN LA DEIXARAN . I EL QUE COBREN? NO,NO.................................................BEN AGAFATS PERQUE`NINGÚ ELS HI PRENGUI. PERÒ S'ATANSEN AVIAT LES ELECCIONS I SI HI HA UNA MICA DE SENY JA SABEM QUE TENIM DE FER. SR. BENAIGES FACI UNA RIALLA QUE FA TEMPS QUE NO EN FA CAP. SEGUR QUE LA POLICIA TÉ PROVES DEL QUE DIU, SINO NO HAGUÉS FET EL QUE HA FET. TONTOS, NO.
ESTEL | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 22:08
Sra. Forcadell sino entenem els canvis es per que no ens explica be la seva finalitat o no nos lo vol dir.
Millorar la manera de prestar serveis, De cara aqui?
QUICO | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 22:14
Millor que falti un bull, et donc la raò, de fet ja ha marxat mes d'un i mes que bons professionals que tenian ganas de treballar i aqui lis han fet perdre , per aixo han anat a treballar amb tota la seva professionalitat a altres cossos i no per els calers.
UN SALUDO A TOTS I UNA ABRAÇADA
MMM | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 22:26
ho sento, però policies, sembla que visqueu en un altre planeta. per molt que us prometessin la lluna, la situació econòmica és la que és i els recursos són els que són, de manera que heu d'entendre que millores salarials, ara no toca i no toca. per respecte a la resta de la gent. I us ho dic com a funcionari que també sóc. només cal veure els recursos contenciosos que han interposat els vostres representants durant aquests 3 anys. Tots perduts, tots! per tant, em sembla que algú s'equivoca en com plantejar les reivindicacions. La resta de la casa estem pendents del catàleg de llocs de treball i aqui estem, esperant a que es pugui aplicar. l'època de vaques grosses ja ha passat, malauradament. ara toca treballar.
un funcionari emprenyat | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 22:37
Per enèssima vegadaaaa.. que no demanen un augment salarial, que som molt conscients del moment en que ens trobem. Que demanem DIGNITAT al treball, ja prou d'amenaces, prou d'obligar-nos a denunciar, prou d'obligar-nos a retirar vehicles en grua, prou d'obligar-nos a fer cursos de formació en dies de festa i amb professors sociates que representa que pertànyen a una empresa que no existeix fins més tard! Prou de mentides, prou, prou i prou... Jo a partir de dilluns aplicaré el que ens va dir el cap de la policia i la Forcadell, tolerància 0 i a denunciar a tothom. I funcionari emprenyat, també a denunciar a tots els vehicles mal estacionats davant la plaça de la'ajuntament, i no valdrà que vingueu a la comissaria a que us anul.lem les denúncies!! PROU, VOLEM QUE ENS TRACTIN AMB DIGNITAT!!
INDIGNAT | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 10:55
Aquesta noticies son per la Policia local que estan de baixa....es dona una sospresa mestre esteu de baixa i aburriment ....aneu tot els 54 de baixa a l'ajuntament de Montroig que us necesita ajuda ...Aquí esta la noticia (L'Ajuntament de Mont-roig demana la col·laboració ciutadana per a evitar les plagues de mosquits al municipi) ..Apa ¡¡¡ agafeu les pistoletes que no feu servir i aneu a matar mosquits
ZZZZZZZZzzzzzzz Boom boom | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 22:41
VES TU I MATES ELS MOSQUITS A ESCUPINADES, QUE SEGUR QUE ES MOREN PERQUÈ NOMÉS SURT MERDA I VERÍ DE LA TEVA BOCA
NO TOQUIS EL QUE NO SONA | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 10:56
FART, també estic d'acord amb tú amb que espero que s'ha dialogui aviat i s'arrivi amb un acord, de fet crec que es per lo que lluitem tots i sino ha estat avanç temps em donat.
P5 tú ho has resumit tot quasi em fas plorar com quan faix a la feina estic amb tú, Encara rEcordo quan i fins i tot cobrant menys i tenin menys recursos disfrutaba mes de la feina que ara ANIM A TOTS
MMM | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 22:47
Per la mort de deu, que no passa res?? que son mentides??, jo com una ciutadana del poble he tingut accés a totes les noticies locals que encara recordo en el temps, problemes amb la formació dels policies, totalment veritat, si no recordo malament inclús va sortir la polèmica que el grup de formadors estaven directament vinculats al PSC i l´últim ple es va dir que els sindicats de policies havien denunciat aquesta formació i els jutjats els hi han donat la raó.
També es va publicar que un dels caps havia demanat la dimissió per intromissió política de la sra. forcadell, totes aquestes noticies que van apareixen puntualment no poden ser totes mentida.
Sra. forcadell, sr. Alcalde vostès per mi tenen credibilitat zero, roda de premsa patètica. Dimissions sense cap mena de dubte, es evident que el cololectiu no la recolza per algo serà, el que vostè hauria de fer es defensar-los i no amenaçar-los amb obertura d'expedients com tambe van denunciar, vergonyos.
indefensable | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 23:07
No sé cómo escribir esto sin que la revista me censure, otra vez,,,,,

Sólo quiero que la ciudadania sepa en qué se gastan sus impuestos nuestra regidora de seguridad ciudadana:

Hace dos semanas se fue a unas jornadas "de excelencia" a Málaga, una semanita a tuti pleni....
La semana que viene adivinais a dónde se nos va pagando todos? a San Sebastián, otra semanita a nuestra costa I no va sola..

Increible !! DIMISIÓN YA !!!
El gato al agua | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 23:17
Sr. Alcalde, es usted igual que el presidente del gobierno. En vez de poner remedio y cesar a esta señora de un perfil dictatorial, usted se dedica a no reconocerlo y a incrementar el conflicto. ¿Y quién lo va a pagar? como no, los ciudadanos. Vaya usted por ese camino. Usted lleve su poder hasta el fin del mundo, eso sí... tenga claro que va a pagar el precio político. Está decepcionando cada día que pasa más a los ciudadanos. Este pueblo no es el mismo que era antes...
no hay vergüenza | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 23:18
Ara! Robet i Laura: crec que teniu un problema que no saveu com sorti-ne. Heu FET TARD !!! aIXÒ HO HAVIEU SOL·LUCIONAR ABANS DE QUE PASSES TOT.
Ole, pel metge que ha firmat les baixes !!!
POLI | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 23:55
ESTEL, M'AGRADA LA TEVA PREGUNTA I A MÉS AFEGEIXO, QUAN VA COSTAR LA MINUTA DE L'ADVOCAT PRIETO A L'ERARI PÚBLIC PER SATISFER L'EGO DELS TRES PERSONATGES? HO SAP LA REVISTA CAMBRILS? SISPLAU, ALGÚ M'HO POT RESPONDRE?
ROSA MARIA | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 0:57
IN DUBIO PRO REO? Como abogado no tienes futuro. La inocencia y la buena fe se presumen, si sabes algo de leyes. Y supongo que por eso acto seguido ejerces un juicio de valor contra la Revista sugiriendo que actúa contra... ¿EL AYUNTAMIENTO? ¿EN SERIO?

Cuando salgan documentos, que saldrán, porque nadie es tan tonto de tirarse a una piscina de este tamaño sin salvavidas, ya verás como SE INVERTIRÁ LA CARGA DE LA PRUEBA. Alguien saltará, puede que ahora Forcadell o en un año el nefando tripartito. Satis iam dictum nullus ultra sit sermo.
Maximus Decimus | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 1:15
Després de tots els episodis viscuts a l'escola d'adults, serveis socials, policia, zones blaves, POUM, ARE, IBI... l'espectacle ZAPATERO, que vol que la crisi ens la mengem els funcionaris, els pensionistes, els depenents, els treballadors... la veritat, crec que l'alcalde Benaiges té un any comptat al capdavant de l'ajuntament de Cambrils, bàsicament pel seu desvergonyiment i per tanta manipulació acumulada els darrers 3 anys. I van fent-se el xuleta, com el gallo de Morón, sin pluma i cacareando
AQUÍ NO PASSA RES!! | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 1:25
Aquest senyor i senyora estan convençuts que estan al capdavant d´un poble de ximplets. Es pensen que farem més cas al que diuen ells, enlloc de prestar atenció a la veu de 40 funcionaris, i dos grans sindicats.
Ja que vostè pren com a ximplets als ciutadans de Cambrils, espero que la mateixa cara de ximplet sels quedi en les properes eleccions
Isma | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 1:54
Vull dirli a la Oposició de Cambrils que els falta mala llet per enfrontar-shi a l´alcade. Ell no juga net, i la oposició sembla que jugui a nines.

Espavil ! que la cosa va forta.
Maria Tere | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 3:13
estic d'acord!
Ell va de xulo-piscines, no? dient q denuncin als jutjats i no a la premsa...
Doncs la meva opinió, si tan xulo és i l'oposició té por... q no tinguin tanta por i endavant!! i si cal sortir al carrer a cridar, jo sóc un dels primers!!!!
Em de ser més forts davants aquesta xuleria governamental!!!
jordi | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 20:32
Vaya fenómeno de políticos que escogimos, dicen que el mundo entero miente. Esta va a ser la mejor película de este año, y en las elecciones van a repartir los Oscars a la mejor intérprete y al mejor director. Eso ya son dos regidores socialistas fijos ...

Pero aun falta el desenlace, donde prometeran al pueblo una lista larguísima de cosas que prometen hacer, la primera de ellas apalancarse de nuevo en sus respectivos aposentos municipales.
hollywood | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 3:23
Sr Forcadell sobretot policia amable i de proximitat
http://www.diaridetarragona.com/costa/044947/cambrils/ingreso/1505/euros/diarios/multas/ultimos/anos
Felicitats tripartit!
Sr Matas, Sr Recasens res a dir?
res a fer | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 8:27
Estic seguint l'entrevista que fan a Ràdio Cambrils a un responsable de la Policia Local... tot són flors i violes... 'hem aconseguit reduït els accidents a Cambrils un 14 %' acaba de dir i es queda tan tranquil... de la situació global del cos... res de res.... doncs si tot va tant bé amb un 40 % de la plantilla de baixa.... ja podem fer un ERE i reduir despeses!!!
Francesc | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 9:57
Què no sabia res del curs de formació vinculat al PSC? Home! no sigui tan hipòcrita... és tan fàcil com mirar l'apartat Fa 1 any de la Revista... justament avui hi surt la notícia on l'oposició denunciava aquest fet! Llegeixe-la!!!
Opinador/a | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 10:24
Maria Tere, parlant de l'oposició. Mira
http://diaridunaregidora.blogspot.com/2010/05/diagnostic-herpes-primaveral.html
té el seu punt de gràcia
malik | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 10:37
¿Que preparación tienen estos policias que piden la baja por presión laboral? ¿No será que les gusta mas mandar a que les manden?

Sra Forcadell ¿como pudo consentir esta situación?

Y a ustedes que escriben con seudonimos sin dar la cara, como voy hacer yo. Dejad que esto lo solucionen quién tienen que hacerlo,policias sindicatos y la regidora. No pidais tantas dimisiones , que todo lo utilizais para vuestros fines politicos.
No espereis recibir un premio a la PAZ.
uno mas | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 10:43
Si no pedimos la dimisión o responsabilidad a la regidora que nos queda? Quizá darle las gracias y golpecitos en la espalda por la buena gestión que está haciendo, no?
Así nos va! Si esto ocurriese en cualquier otro lugar, antes que la gente pidiera su dimisión, y si tuviera o tuviese un algo de dignidad, se habría ido.
o uno menos | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 16:24
creo que ha llegado el momento de cojer el relevo a las reivindicaciones de la policia, no nos merecemos estos politicos, la gestion en estos tres años ha sido nefasta, si se esta informado, es obvio que se han cometido infinitas irregularidades, varios articulos hacen mencion de ello en diversos medios, no solo ahora, ya hace tiempo, hay varios contenciosos abiertos contra la vulneracion de pactos, convenio y demas. Es hora de tomar el relevo y que alguien, la oposicion, plataformas anticorrupcion, quien sea, no se trata de colores politicos, coja el relevo y la ciudadania nos manifestemos en contra de esta falta de transparencia y mala gestion de los recursos de los ciudadanos, en contra de este abuso constante hacia nuestra policia. La policia ya ha hecho bastante, arriesgando sus puestos de trabajo, lo han hecho, ac ertadamente o no, quizas habian otras formas o quizas no, en esto no tengo informacion suficiente, el caso es que lo hicieron y gracias a ellos ha salido todo a la luz publica, me siento orgulloso de esta POLICIA LOCAL DE CAMBRILS, quizas no era el camino, pero arriesgan en pro de la transparencia politica, en pro de los no abusos, en pro de la ciudadania. Ha llegado el momento que el pueblo de cambrils nos manifestemos, no esperemos otro año con esta mala gestion, si hay crisis, esta ayuntamiento esta en doble crisis, y ellos siguen despilfarrando innecesariamanete. Me da igual si sigue el tripartito, pero no con este alcalde ni con esta regidora.
responsabilidades politicas | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 10:45
para el gato al agua, ole. ole y ole, tienes razon, no habia caido en eso, y se de buena titnta que es cierto, pues no hay que recortar gastos innecesarios, pues ahi tienes un ejemplo que para esta gente sigue siendo epoca de vacar gordas y muy gordas, pues no se estan de nada, por que no se bajan el sueldo ellos? y dejan de apretar a los ciudadanos continuamente con los impuestos mas caros de la provincia? es vergonzoso!!!! no predican con el ejep dimision ya!!!
era rojillo, ya menos | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 10:53
QUAN EL SINDICAT TREGUI LES PROVES A QUÈ FA REFERÈNCIA EL COMUNICAT, SR BENAGES, SRA FORCADELL...............QUEDARAN AMB LA CARA BEN VERMELLA, ALESHORES VALORARAN LA POLICIA QUE TÉ EL POBLE DE CAMBRILS, NO PAS VOSTÈS, ELS QUI UN DIA S'HO VAN FER PER DEFENSAR A LA CIUTADANIA.
LAURITA | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 11:17
Enlloc de buscar la pau, Senyors governants, el que feu és esgrescar més l'ambient i posar la plebe contra dels policies. Només us falta llencar-los a la sorra, com en temps de Neró amb els cristians. Si sou un poc coherents, a part de publicar el sou dels policies, per què no publiqueu el vostre sou i els dels coordinadors?. Si no és així, sol·lucioneu el problema d'una P... vegada. Ya està bé d'amenaçar. Que no veieu que esteu portant aquesta situació a un carreró sense sortida.
Espectador | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 11:24
La pregunta de l'enquesta del Diari de Tarragona a la seva plana web és si ha de dimitir la regidora de seguretat. Sr. Benaiges desperti!!!
Jo | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 13:16
Sr. Benaiges, jo el vaig votar en les ultimes eleccions, però ara sincerament no ho faré, perquè penso que amb aquesta actitud, no anem bé. Si aquesta senyora no ho fa bé, dons que dimiteixi, el que pot passar es que per culpa d´ella, vostè perdi confiança, i gent com jo no el votaran. No es pot amagar l´evident Sr. Benaiges.
Lara | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 13:32
una policia más amable ?? ja ja muy bueno Laura!! lo que debes hacer es largarte ya..
Y por cierto Sr. Benaiges, mi voto lo ha perdido, ha demostrado no estar a la altura de las circunstancias y ser un mandado por quié Usted ya sabe. Y eso en mi pueblo no es un buen alcalde.
un votante menos | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:06
això, això que treguin els sous del Regidors ,coordinadors i caps de la policia, al diari jejejejj que riurem ,sel's cauria la cara de vergonya.
un que vol explicacions | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:07
entren y voten en la encuesta que hace el diari de Tarragona,
¿ debe dimitir la Sra Forcadell ?

http://www.diaridetarragona.com/
a votar! | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:11
ostiee!! he pensat q era una bola, i no!!! ara mateix hi ha:
SI 97% (654 votos)
NO 3% (21 votos)
Votos totales: 675

està segur q diaritarragona vol fer aquesta enquesta?? si el manteniment d'aquesta es del PSC!!!!!! no ho entenc!

Nois, a VOTAR!!!!!
jordi | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 20:36
Dejemos que se pelen, que se destapen sus secretos ... pues entiendo que es la única manera de saber la mucha mierda que hay escondida en la burocracia de la administración local. Animo ¡¡¡¡ y adelante, que la verdad esta por encima de todo ... Atentamente un seguidor.
los sucios | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:30
FENT ÚS DE LA LLIBERTAT D'EXPRESIÓ PODEU VOTAR A LA WEB DEL DIARI DE TARRAGONA, SECCIÓ LA PREGUNTA DEL DIA, SI CREIEU QUE HA DE DIMITIR O NO LA SRA. FORCADELL,
LAURITA | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:49
No dubto gens ni mica de que el Sr Benaiges i la Sra Forcadell presionen als professionals de la policia local. Però jo crec que en aquests moments ens presionen a tots a la feina i això no implica que tractem a la gent amb prepotència i xuleria perque estem emprenyats. No tots els agents són igual, faltaria més. Però si els més joves (potser els interins) s'han empaltat de la prepotencia del govern municipal. Escric això perque veig que aquest forum els llegeixen agets locals i m'agradaria que realment tornessin a ser uns treballadors propers a la ciutadania.
De totes maneres els desitjo molta sort ja que s'enfronten a persones que volen sortir-se sempre amb la seva.
jo mateix | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 15:55
La policia ja ha tingut els seus minuts de gloria que buscava, ara el globus ja es va desinflant i al final el pes polític caurà damunt dels que heu fet la vaga encoverta.
afers interns | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 16:17
Que és estrany que el Sr. Benaiges no hagi apagat ja el foc, hagi censurat a revista cambrils, censurat a tvcambrils( em penso que ja ho està fent), hagi tallat colls als policies (amb decretazos, amenaces, expedients o de la manera més rastrera que li pugui passar pel cap). Em consta que la pressió ja l'està fent per fer callar boques.
Sr. benaiges, estem en una païs democràtic i la dictadura ja l'hem passada, ara ja hi ha llibertat d'expressió i ja que vostè no ho ha volgut arreglar amb diàleg i talante, s'haurà d'arreglar fent arrivar a l'opinió pública el que està passant. Segur que a la propera reunió que hi hagi de la plantilla de la Policia Local', els hi farà pam-pam-pam al culet fent servir aquest to amençador i de mofa al qual ens té tant habituats.
funcionari que ha viscut de 1ª mà el procés | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 18:20
Joder, como está el patio, no? He estado 15 dias fuera y cuando he vuelto, coño! que ha pasao?
UGT | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 1:36
i ara torneulos a votar,hipocrites
canvi de gobern ,ja | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 9:49
La leche, como esta el patio, mas de uno tendria que dimitir, y mas de unos cuantos buscar trabajo en otro sitio,
Ciudadano | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 20:06
estos de la foto tendrian que beber de su propia medicina .porque si se muerden la lengua se envenenan
todo el que hace daño lo acaba pagando | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 11:22
En lloc de obrir expediens als treballadors
poder se li tendrien que fer AUDITORIES amb ell i algun colega seu . segurament que no pateixen tant de estres per la feina i per arribar a final de mes
jubilat | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 13:11
Sabeu l'última?.... Sembla ser que la regidora i el cap de la policia del nostre poble, ha demanat que sancionin els conductors que estacionen malament davant el col·legi la Salle en deixar els nostres fills/es sense donar una alternativa d'estacionament per deixar els nostres fills/es, però,aquest problema fa molts anys que dura,no? Per què ara, que falten 20 dies perque finalitzi l'escola? Per què s'ha de fer ara depresa i correns per sol·lucionar aquesta situació? En lloc de donar sol·lucions, sembla que vulguin cremar l'ànim dels veïns de Cambrils. La policia local a començat a informar (ho trobo molt bé) a els pares i mares que deixem els nens a l'escola i, avui m'han donat una sèrie de raons força raonables; motivació política?,personal?, tot pot ser. Per la meva part gran part del problema passa per les eleccions de l'any que ve. Sr Robert Benaiges Cervera...faci dimitir la Laura Forcadell...li ha près el pel...ella i el seu assessor Joan C. Ells li faran perdre les pròximes eleccions municipal. Un servidor. Un cambrilenc fart de mentides
Albert Cases | Contestar aquest comentari! | 25/5/2010 - 21:02
UGT,yo llevo fuera de Cambrils casi 4 años y no conozco mi pueblo.Suerte con el desgobierno.
MANEL | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 14:20
SAGESSA I L'INNS HAURIEN DE CONTROLAR ALS MÈDICS QUE DONEN DE BAIXA A LA GENT A LA LLEUGERA!!
LIGERESA | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 22:39
Je je, vaya pulso entre los municipas , la regidora y el alcalde. De lo más normal si tenemos un alcalde "quemao", que nunca sonrie y debería dejar el cargo a alguien con más ilusión. Tampoco me creo lo de las bajas médicas, tenemos unos médicos que .. bueno es el sistema que no funciona.
Esta movida municipal no se tendría que consentir. Las funciones municipales deberian ser iguales para todos los pueblos y así se ahorrarian todos estos rifi-rafes.
Me parece que no voy a votar | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 23:31
EL CAPDELL YA ES TAN GROS QUE NI EL GAT I VOL JUGAR..... TOT ESTA TAN ENRREDAT Q´ARA EL JOC ES AMAGARSE, NI LA CARA SABEN DONER I ES FAN REPRESENTAR PER INTERLOCUTORS, CREC QUE LA DIMISIO NOES SOLS PER ELLA SINO PER TOTS.....
PETIT PATOT | Contestar aquest comentari! | 27/5/2010 - 16:51
ELQUE NO QUIERE VOTAR.
Ni se te ocurra no hacerlo pues con esto nos demuestras que no estas tan quemado como dices
Persona que no otorga el voto para mi no tiene derecho a opinar publicamente
Es mas lo que realmente nos hace falta en Cambrils. es que no sigan esta jente que nos esta gobernando Pues solo piensan en ellos y en meternos palos
A la URBANA les pido que almenos el 90 x1oo sigan como ahora y le metan lo que haga falta para parar a estos incompetentes que nos mandan
sisco | Contestar aquest comentari! | 27/5/2010 - 19:51
Eso, eso, a abrir expedientes de investigación a todos. Aquí quien se mueve no sale en la foto y a quien habla, expediente de primero y querella criminal de segundo, como con los profesores del centro de adultos. Sr. Benages, ¿cuál es el postre que nos tiene preparado? Bienvenido a la República Independiente de mi Casa
Ikea | Contestar aquest comentari! | 28/5/2010 - 15:22

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

NOTÍCIES RELACIONADES


 1 dia abans | dimecres 19 maig '10

Els tres grups a l'oposició demanen la dimissió de la regidora de Seguretat Ciutadana a causa de la greu situació que pateix la Policia Local
54 comentaris

 3 dies abans | dilluns 17 maig '10

Crisi oberta al cos de la Policia Local de Cambrils
362 comentaris
  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2977 (20/5/2010)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: