Edició 2977 | diumenge 17 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dimecres 19 maig '10 | 10:30 | 3732 lectures |
SEGURETAT CIUTADANA

Els tres grups a l'oposició demanen la dimissió de la regidora de Seguretat Ciutadana a causa de la greu situació que pateix la Policia Local

Text Raquel Samaniego  Fotografia Raquel Samaniego

Carme Cros (PP) , Mercè Dalmau (CiU) i Xavier Martí (la PLIC), en un moment de la roda de premsa d'ahir al matí

Els tres partits a l'oposició cambrilenca, CiU, PP i la PLIC, van unir-se ahir per llegir un comunicat en el que denuncien la situació que viuen "des de fa tres anys" els agents de la Policia Local de Cambrils. La convocatòria de l'oposició, en la que ja s'esmentava la demanda de dimissió de la regidora de Seguretat Ciutadana, Laura Forcadell, va aixecar una gran expectació mediàtica.

L'oposició demana la dimissió de la regidora, la renúncia del cap de la policia i la dimissió de l'alcalde, si continua donant suport a la regidora

"Han estat anys d'imposicions, de malestar general, amb direcció erràtica des de l'inici, així com quatre caps de policia en tres anys... Tot això i molt més arriba a un punt que peta", deia ahir la regidora convergent Mercè Dalmau, que estava acompanyada pel regidor de la PLIC, Xavier Martí, i la del PP, Carme Cros. En el comunicat s'expressa que totes les queixes que fan els agents policials com poden ser les vulneracions de les condicions de treball o les amenaces d'obrir expedients als agents per part de la regidora Laura Forcadell i el cap de la Policia, "coincideixen amb les diferents denúncies que l'oposició de Cambrils ha anat presentant contra la gestió política de la regidora, que ens va portar fins i tot a presentar una moció de reprovació pel conjunt de fets ocorreguts l'any passat amb la polèmica de les zones blaves".

L'oposició en bloc, per aquest motiu, demana la dimissió de la regidora de Seguretat Ciutadana, Laura Forcadell, i la renúncia del Cap de la Policia, Josep Francesc Martínez, que en aquests moments es troba finalitzant la seva etapa de sis mesos d'interinatge després de superar unes oposicions. A més, els tres partits consideren que si l'alcalde continua donant suport a la regidora, "hauria de plantejar-se també dimitir". En el comunicat van voler deixar clar que no posen dubte "ni de la professionalitat ni de la dedicació dels agents policials, demostrada al llarg de molts anys de servei a aquesta població".

Més del 50% de la plantilla, de baixa

Tot i que aquesta situació va començar fa tres anys quan la regidora socialista va entrar a gestionar aquesta àrea, segons han dit els sindicats i l'oposició, fa un parell de mesos "que un gran número d'agents no es troben en condicions d'exercir les seves responsabilitats", arribant a ser 52 els policies que han estat de baixa laboral per aquesta situació "insostenible", segons ha pogut saber Revista Cambrils Diari Digital. L'oposició en aquest cas criticava que l'equip de govern en cap moment els havia informat del que passava en cap reunió de junta: "Oficialment no ens han comunicat res des del govern local; segueixen sense informar-nos de res, i nosaltres seguirem denunciant que mai ens faciliten aquesta informació".

Cursos de formació fora d'horari

L'oposició va tornar a recordar ahir un dels capítols de l'àrea de Seguretat Ciutadana més polèmics de l'últim mandat, que va ser la contractació d'un curs de formació policial a una empresa afí al PSC, on la majoria dels professors eren militants o alts càrrecs d'aquest partit. "Aquesta formació es va imposar mitjançant un decret d'alcaldia. Ara ens trobem que aquests no eren els únics problemes, sinó que aquesta formació els obligava fins i tot a anar-hi fora de l'horari laboral. La pràctica d'imposicions i la manca de diàleg han estat reiteradament assenyalats per part dels grups polítics de l'oposició, ja que les hem patit en primera persona al llarg d'aquest mandat".
A banda, sobre aquest cas hi ha una sentència judicial favorable a la Policia Local.

"Actuacions erràtiques i capritxoses"

El comunicat continuava manifestant que "també trobem indignant que aquesta situació vingui derivada per les actuacions erràtiques i capritxoses de la senyora Forcadell, el que ens demostra definitivament la seva incapacitat per desenvolupar el càrrec que ocupa". Per tots els motius exposats, demanen la seva dimissió "immediata" o, en tot cas, "la seva destitució per part de l'alcalde, així com la renúncia del Cap".

També des de fa tres anys consecutius, l'àrea de Seguretat Ciutadana realitza una campanya de sensibilització per apropar la Policia Local a la ciutadania. S'instal·len banderoles arreu del municipi i s'organitzen accions populars com pot ser una bicicletada, que es farà aquest diumenge. En aquest moment, tota la ciutadania pot veure a les faroles les banderoles penjades, doncs estem en aquest període de campanya. "És contradictori tot plegat, ja que aquesta és una campanya de la regidora", deia Dalmau. Per la seva part, Carme Cros assegurava que pretén ser "una campanya per rentar la imatge del departament, quan això s'ha de fer dia a dia al carrer". Per últim, Xavier Martí reclamava explicacions per part del govern. Unes explicacions que es donaran aquest matí per part de l'alcalde, Robert Benaiges, i la regidora, Laura Forcadell.


Comunicat dels tres partits de l'oposició
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 54 comentaris rebuts

Ja era hora !!!!,ara la senyora Forcadell a d'explicar tot plegat el que pasa no?,o vol una manifestació de ciutadans demanat la seva dimissió?, si vol això tots a L'OAC a omplir sol.licituts per demanar la seva dimissió.
Cambrilec fart de tot | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 11:13
I jo que pensava que no teniem oposició a Cambrils! La gent del carrer estem farts de tripartit, farts de xuleria, farts de la regidora de seguretat... cal seguir? Felicitats, oposició, que cada vegada us veiem més com GOVERN. I ara que em matxaquin els paniguats a sou dels socialistes, que son molts i i rajan bilis contra tot el que no els hi convé.
Fora tripartit | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 11:33
Tripartit no, però jo personalment prefereixo un govern d'esquerres abans que els de CiU, la PLIC i PP sense cap dubte, que tenen més pinta de conservadors que el Fraga, i això sí que seria tornar enrere.
buh. | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 15:00
però tu t'ho tragues tot??
aquì hem vist les persones tal i com són; els colors que militen no ens haurien d'afectar tant. i ens estant fotent el pèl.
persones vs partit | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 23:07
ara resulta que l'oposició són els defensors dels treballadors municipals! bé, està bé saber-ho. ara ja sé a qui anar a queixar-me.
mare meua...
empleat municipal | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 11:48
Lladres del mon
veniu a Cambrils que els polis estàn malalts
Enemigo de lo ajeno | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 12:13
L'oposició la única cosa que fa es pujar-se al carro, i tard com sempre. Això és l'alternativa al govern actual?? Doncs no sé qué és pitjor. I més d'un que hagués donat el pas endavant quan tot això no havia sortit a la premsa que ara tothom hi està d'acord i si suma
Oportunistas | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 12:32
Doncs com a mínim hi ha algú que denuncia les injusticies i els actes dictatorials de la Sra. Forcadell i els seus càrrecs de confiança!!! Reflexioneu si us plau, reflexioneu!!!
Cambrilenc realista | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 23:07
Teniu tota la raó, el comportament d'aquesta regidora no és el correcte. Hauria de fer com molts han fet fins ara:
No fer canvis, donar tot el que els treballadors demanen sense res a canvi, posar-se medalles, surtir a la foto. I està clar que qui no fa res no en te mai de problemes.
Pero ja se sap. A la oposició l'interessa fer suroll per desacreditar als que manen per a veure si poden manar ells.
I als treballadors , que com menys els facin treballar, millor!

Sincerament creieu que tota aquesta colla de l'oposició son millors que el que hi han ara?
Jo he votat molts anys a convergencia, pero com no canviin les persones que hi ha en aquest partit....buff. A mi no m'inspiren confiança, pero gens ni mica.
Si tot això és una estratègia política....crec que encara ho estan confonent tot mes.
Ara ho han carregat a la Forcadell, i han aprofitat el cas de tota la colla de polis que en sec els ha sortit un os a l'esquena.
Despres a qui li tocara.

Mireu les coses positives que han fet.
I feu campanya amb projectes que vosaltres farieu, sense desprestijar a ningú. I potser us tornare a votar.
Esteu desanimant als votans a anar a les urnes.
Keka | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 12:52
els de Catalunya també estan desanimants per culpa seva?
Els de la S'paña també?

Pot ser algo tenen a veure les seves actuacions, no?
La culpa és de Pujol...........encara | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 19:25
Parla per tu i no posis en boca d'altres el que tu no t'atreveixes a dir en primera persona.

Segons el que dius ara més del 50% dels agents son dropos i no professionals? Doncs potser el problema esta en el sistema de reclutament!!! ja ja ja

No confonem les coses... Aixi fer canvis sense sentit i a tord i a dret es bo? Doncs vinga a partir de demà tots els agents amb vestit vermell!!!!

Au va siguem serios
estratègia política | Contestar aquest comentari! | 24/5/2010 - 23:13
¿Cual será la respuesta del gobierno?

a) Todo son mentiras inventadas por la policia y la oposición (en plan contubernio judeo-masónico franquista).

b) Todo el mundo le tiene manía a la Forcadell (ya no le cantan aquello de.... "amo a Lauuuuura....!

c) Una suma de a y b, aderezada con descalificaciones a la oposición, a los sindicatos, y el anuncio de represalias varias.

Lástima que ninguna de ellas acabe funcionando como la consulta del Hereu en BCN, que ya nos gustaría!
J.H. | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 13:03
DIARI DE TARRAGONA: L'Ajuntament de Cambrils demanarà informes per esclarir l'augment de baixes laborals en la Policia Local

Quan vulguis que alguna cosa s'oblidi, demana un informe!! I en demanen quatre!!!! i LES EXPLICACIONS SOBRE LA RESTA DE PUNTS? No saben com fer front!. DIMISSIONS JA!!!!!
DIMISSIONS JA | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 13:29
Tensio al cos?? dropos.
EX VILERO | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 13:30
A un bon bosc heu anat a fer llenya.
llenyatàire. | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 13:38
O sigui que demanar la dimissió és fer oposició. Realment ho creieu així?

Patètica la postura de Plic, CiU i PP.
vasaye señor gonzález | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 13:43
Ultima hora la regidora y el alcalde siguen manteniendo que no les a llegado ninguna queja, que no sabe a que viene todo esto...

A esta senyora como se lo tienen ue explicar? Diarios, media plantilla de baja, y denuncias por el juzgado que se le da la razon al sindicato... Pero que mas necesita
dimisionssss | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 13:47
I quan la regidora plegui.... si és que te diginitat... que s'endugui a l'indigne que te d'assesor i el torni a posar al seu lloc de poli ras ! a veure si s'acostuma a ser novament normal i ella que torni al seu lloc de funcionària que els seus companys l'estem esperant amb els brços oberts !!!!!
Torna Lara torna !!!! | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 13:58
50% DE LA PLANTILLA DE BAIXA ?

I voleu dir que primer no s'ha de fer un seguiment exhaustiu de les baixes ?

O se n'enfoten dels 4.500.000 aturats ?

Una mica de dignitat és el que han de tenir !


Quina vergonya !
txeic -TGN- | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 14:08
quina barra que tens... només veus el que t'interessa! Si hi ha 56 agents de baixa (de 80) potser és que passa alguna cosa allà dins, no? Dimissió de la sra Forcadell i del "mosso" que tenen com a cap. Policies de Cambrils, teniu el recolzament de molts cambrilencs. Ànims!
Vilero | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 10:30
Crec que això ja és insostenible. Robert destitueix a la Laura Forcadell i al Cap mosso de la nostra policia local, que han demostrat ser totalment incompetents per exercir les funcions assignades.
Alcalde, espavila | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 14:12
QUe verguenza... Estoy mirando por internet y todos los rotativos han publicado lo maravilloso de Cambrils. Diari de tarragona , Abc, el periodico , etc... ( En la version online )

Y el alcalde y regido siguen manifestando que aqui no pasa nada....

Sea que los policias se equbocan o no... AQUI SI PASA....
Es vergonzoso que lo sigan negando.
Furioso | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 15:33
Sempre aneu amb el lliri a la ma.
Vigileu que l'alcalde us farà dimitir a tots tres si això us peta a les mans.
Quans policies teniu a les vostres files? els 30 que estan de baixa?.
policarpo | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 16:07
Sr. Alcalde:

La legislatura passada va tenir 2 problemes greus que els va solventar de la següent manera:

1.El POUM. Ho va solucionar un cop la gent es va manifestar pel carrer, fincant en aquell moment al Sr. Joan Recasens, regidor d'urbanisme contra l'espasa i la paret.
2. La SEGURETAT CIUTADANA. Un cop la gent es va manifestar pel carrer va omplir el poble de controls de la policia local, això si, prometent que a l'actual legislatura la seguretat ciutadana i la policia local seria l'objectiu núm. 1 per a l'actual legislatura.

CONCLUSIÓ: gràcies a les actuacions en aquests dos àmbits es podria dir que el PSC va aconseguir més vots que mai, fins i tot a Vilafortuny.

Sr. Alcalde: li resta 1 any, esperem que la ciutadania no li hagi de dir que sigui un mentider, perquè ha estat vostè qui ha abandonat a la seva policia, ha estat vostè que ha passat dels seus agents, i no digui el contrari perquè la veritat només té un camí.

Ha consentit que la regidora fiqui als seus amic en àmbits de responsabilitat, fins a 4, i això no ho feia d'amagades si no davant dels seus nassos, fins i tot abans vostè definia alguns d'aquests càrrecs com a persones impresentables, però mira per on ha tolerat que algunes d'aquestes persones assumeixin càrrecs de coordinació.

Que trist que hagim d'utilitzar aquests tipus de foros d'opinió per a expresar-nos, feia molt temps que passava de les opinions d'aquest foro, però ara com únic mitjà d'expressió dic la meva.
la tortura | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 16:23
Molt bé oposició !!!!
L´alcalde jugarà al "jo no sé res" però qui exampi pillarà la ira.

Ell mai sap res, aquí no passa res, res de res. FORA TRIPARTIT A CAMBRILS, ENDAVANT OPOSICIÓ, ESTEM AMB VOSALTRES !!!!!!!!
Fora tripartit 2 | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 17:13
Eso, eso que hechen a la Sra. Forcadell por hacer cumplir el reglamento a sus polis. Creo que cuando entro esta Sra. se pensavan que como era mujer i rubia harian lo que ellos querrian, pero ¡¡¡sorpresa!!! se han encontrado con un hueso duro de roer. Las cosas hay que ganarselas, i si yo como ciudadano cuando aparco mal me ponen una multa, no seran ellos menos y les dejaran hacer lo que ellos quieran. Anda que todos sois unas machistas. Ménos mal que los polis tienen a alguien que los defiende a capa y espada, así pronto se les quitara l'estress o la depresión o lo que tengan y así podran entrar a trabajar tranquilitos y hacer lo que ellos quieran no lo que les manden.
machismo al poder | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 17:38
Machismo?.........tu que fumas?
Mari & Juana | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 19:30
Què no has vist que hi ha un munt de dones policies???? Machismo???? Aquestes si que estaran avergonyides de tenir una regidorA amb "A", tant lluitar per la igualtat entre l'home i la dona i vé la Forcadell i s'ho carrega tot.
Igualtat | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 22:00
Deixa les drogues que són molt dolentes per la salut i et fan dir barbaritats! Mira que hi ha maneres de sortir per la tangent, però aquesta ha superat a totes. Si, la policia es rebota perquè els mana una dona, clar, clar, tot el que està passant és perquè no soporten que una dona els mani... Deixa de pendre coses il·legals, i sigues coherent! Només em faltava sentir això!!
Visca les dones al poder | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 10:36
De debó que no m´ho crec !!!
En un munt de diaris surt una situació que aparentment es greu i de fons, i l´alcalde diu que no en sap res ???
Alcalde, si vostè no ho sap, desprès de la informació que surt a les webs del sindicats, ja em dirà a qui li hem de preguntar.
Si la oposició no pregunta, aquí no ens enteraríem de res.
Vinga Oposició; lluiteu contra el caciquisme Robertinià.
DIMISIONS | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 18:26
els politics tots sou iguals, segur que l'oposicio ja te pensat el seu nou coordinador,si guanya les eleccions,clar.
es veu venir | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 19:23
Ui, com li pica això al tripartit!

Tots aquests que tant defenseu als governs d'esquerres justifiqueu ara la primera reducció de sous de funcionaris, la congelació sine die de pensions, etc. Aneu directes a la oposició, s'ho guanyeu a pols, i be que s'ho mereixeu.
I. Clouseau | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 20:01
Quina vergonya això no es cap broma, aquí els que paguem la feina mal feta som els ciutadans, us sembla poc en una plantilla de 80 agents 40 de baixa, a la Sra Forcadell li tindria que caure la cara de vergonya, reconèixer la feina no apropiada i dimitir.
Encara no ni ha prou amb aquestes circumstancies que per part de alguns grups polítics se intenti ocultar, les coses tard o aviat surten a la llum i ja era hora!!!
No volem que ens ocultin més coses, volem polítics transparents que ens donin confiança, aquesta gent cada dia ens en dona menys, ens ho han demostrat!!!
cambrilenc FART!!! | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 20:16
Quicu, Pataquet i Cocu, van demanar la dimissió
i l'alcalde els hi va dir que no.

Esturats van quedar de la resposta
i la regidora els hi va fer mofa de costa a costa.

L'oposició emprenyada està
i la població, emprenyats em l'oposició també hi està.

Senyors/es de la PLIC, CiU i PP només saveu dormir a la palla
i quan vinguin eleccions, us donaran tralla.

Visca el poble i visca el vi
i visca la mare que em va parir.
Buscant a Wally | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 20:37
Ai si tothom pogués mirar el que passa de debò i no el ressò de la premsa. El que passa és que després de molts anys de jefes carismàtics (i no dic que no fessin bé la feina) ara que anem creixent, ens creixent els problemes (pirateria, robatoris...) i el passejar-se pels carrers sense fotre brot ja no serveis. Que no els agrada la mà dura? Doncs que renunciïn a la plaça que altres companys els hi agrairíem.
Es una lata el trabajar... | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 20:47
Mírate los resultados de antes y ahora, cuando acabes les quitas 30 sueldos que tu regidora ha creado en 3 años, y le sumas toda la pasta que se ha gastado en campañas, coches, cursillos socialistas, viajecitos por las Españas para mirar comisarias, etc

EL RESULTADO ESTADÍSTICO TE DEMOSTRARÀ LA POLICIA IBA MUCHO MEJOR CON MUCHO MENOS.
Míralo y luego opinas.
Kique | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 1:57
Mà dura? jajaja els policies han aguantat molt i ara es queixen i tu dius això? increible la gent rara i curta que hi ha per Cambrils. O és que potser ets una mà dreta de la Forcadell que cobra les gratificacions. No es pot defensar el que és indefensable. Aquesta policia funcionava molt bé, fins que la regidora va arribar, i sobretot desde que el nou cap va arribar, que ja ha estat el màxim de prepotència i dictadura. Jo demanaria als policies locals que obeeixin a la seva regidora i el seu cap i apliquin la tolerància 0 com els han obligat a fer, i que els obliguin a denunciar-nos i a pendre'ns el cotxe en grua, així quan ens toquin la butxaca a tots (perquè tots aparquem malament en algun moment) potser ens donarem compta del que està passant en aquest poble i ens posarem al costat dels nostres policies. Ànims Policia Local, heu demostrat tenir els nassos que se us demana que tingueu
jo també vull una gratificació de la Forcadell | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 10:46
Ves si els vols, com sempre quan s'enteren d'alguna cosa, correm a sortir a la foto i a dir el que toca, no fos cas que espensin que no hi som.
Us vull veure manar a tots, si a tots juntets, que CiU ja comença ha aprovar coses amb el PP al Congreso de los Diputados.
Joan Manel. | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 21:20
Els canvis no agraden a ningú i més si li modifiquen la rutina a la que un està acostumat, però pot ser que un canvi, seguit d'un canvi d'aquest canvi i a continuació un canvi del canvi ja canviat ja no comenci a agradar a ningú.
Els de la oposició ho han estat visquen aquests tres anys i no han sabut dir res fins que al final l'embolic ha començat, per la valentia d'uns quants que ja estan farts de tantes mentides i canvis i que no poden ni treballar. Qué faran? Només demanar la dimisió de la regidora? Espero que siguin més inteligents i adoptin altres postures, perquè si no en les properes eleccions això tant sols serà una simple anècdota en la qual no va pasar res de res.
Rafel | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 21:25
quina ma dura, jo no haig vist pas cap. ETS UNA LATA, NO ENTENS ENCARA RES
POCA SOLTA | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 22:25
Com es possible que l´alcalde i la regidora siguin capaços de dir que no passa res, ells mateixos es contradiuen, 22 agents de baixa i molts d´ells festa, hi activen al subdeledat/ada dels govern, inspecció i mútua de treball incloent-hi l´icam, no s´ho creuen ni ells el que diuen, francament es pensen que els ciutadans no som capaços de saber i entendre que es evident que a la policia local tenen un problema i gros i te molt a veure amb la regidora. Impressionant, amagar l´evidencia de que tenen un conflicte amb la gestió política i que tothom coneix al poble nomes ha de tenir una resposta clara D I M I S S I O J A, dono gracies a la oposició per fer-ho públic a tots els cambrilencs, no deixeu de controlar el govern que bastant ens intenten manipular
sentinel | Contestar aquest comentari! | 19/5/2010 - 23:53
Ja sabem com se les gasten els socialistes. Mama por, que ve la forcadellllllllllllllll
K Limero | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 0:15
POR FAVOR UNAMONOS TODOS Y MANDEMOS ESTE GRUPO DE GOBIERNO A SUS CASAS ANTES DE Q ACABEN CON NUESTRO PUEBLO. DIMITA SEÑOR BENAGES Y CON USTED TODOS SUS SECUACES.
PICA | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 0:28
LAURA F y ROBERT F,
Compartiu la virtut de mentir, amenaçar i culebrejar entre els merders que creeu.
Esteu fets tal para cual
Tal para cual | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 0:36
FORCADELL DIMISSIÓ JA!!! CAP DE LA POLICIA SUSPÈS DE LES PRÀCTIQUES D'INTERÍ JA!!! Alcalde, espavili o el proper serà vostè, les eleccions estan aquí al costat!
DIMISSIÓ!!! | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 10:49
forcadell ,perque no dius la veritat,estas escalfan masa els anims de la gent de cambrils,Sr. alcalde pensi una mica
en Pere | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 21:57
Si al capdavant de la oposició estigués el Pato Donald, jo votaría al pato donald abans que aquesta colla de mentiders i despilfarradors

Oposició, ja teniu el meu vot, però fiqueu-vos les piles.
Intereconomia | Contestar aquest comentari! | 20/5/2010 - 23:25
Soc empresari i no tinc res de socialista.
Os vull dir a tota aquesta colla de policies inconformistes, que si no os considereu ben pagats i treballeu en males condicions, plegueu, dexeu la feina de policia i busqueu una feina d'acord el vostre nivell i exigències.
Estem passant temps dificils per molta gent i tranquils que el vostre lloc de treball l'ocuparà un altre, hi ha molta gent al paro que per menys diners faria més bona feina que la que feu vosaltres.
Els ciutadants, treballadors, tenim massas drets i pocs deures, la balança està molt desaquilibrada, i d'aixó tenen la culpa els polítics, tot per el puto vot.
un emprenyat | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 17:08
Un empresario: seguro que si tiene una empresa, tendra unos inpectores que la inspeccionaran, para que su producto sea de buena calidad. Pue en la policia tambien deberia inspeccionarla algun inspector y si es de sanidad mejor, porque ya huele mal, a lo mejor por que se encuentran en los sotanos del ayuntamiento, oh sea en las cloacas.
Michel | Contestar aquest comentari! | 21/5/2010 - 22:49
HE LEIDO QUE LE RECORDAVAN AL SR. ALCADE QUE EN LA ANTERIOR LEGISLATURA HABIA TENIDO 2 PROBLEMAS, EN LA ANTERIOR Y EN LA ACTUAL , RECORDEMOS QUE PASÓ CON LOS PRFESORES DEL CENTRE MUNICIPAL D'ADULTS QUE EL SR. ALCALDE, EL SR. SALVADOR MATAS Y LA SRA. HORTENSIA GRAU LES PUSIERON UNA QUERELLA CRIMINAL, EN BENESTAR SOCIAL CON LA SRA. DOLORES SAMANIEGO Y OTRAS Y NO HAN DADO EXPLICACIONES DE COMO HA TERMINADO TODO. MENOS DECIR QUE LA GENTE MIENTE PORQUE A USTEDES YA NO SE LOS CREE NADIE, Y AL FINAL SE LE DEMUESTRA QUE LOS ACUSADOS POR USTEDES DICEN LA VERDAD. LA GENTE QUIERE QUE DIMITAN TODOS LOS DEL ACTUAL GABIERNO
NALA | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 16:18
Mira que els hi han posat fàcil a l´oposició i no perquè s´hagi buscat per part del policies sinó pel conjunt de despropòsits del tripartit amb tota aquesta legislatura, mare meva oposició reaccioneu ja que el respecte es guanya sense tenir que estar governant, uns pobres desgraciats us han ensenyat a tenir dignitat perillant el seu sou, preneu exemple i nota..
Si us plau esteu a l´alçada i demostreu que sou capaços de governar, recolzeu els policies que han fet el que devien fer amb dos pebrots, no els decepcioneu ni al poble tampoc, esteu a l´altura de les circumstancies.
espavileu | Contestar aquest comentari! | 22/5/2010 - 21:53
A tot arreu igual d'ineptes. També m'han dit que a Cambrils hi ha in institut que sembla de la senorita pepis.
anònim | Contestar aquest comentari! | 26/5/2010 - 13:55
MAGRADARIA VEURE QUE FARIA LA OPOSICIÓ AMB LA CRISI I AMB TOT AIXÓ QUE TANT ESTÀ CRITICANT TOTHOM.
ÉS MOLT FÀCIL PARLAR DESDE FORA.
UNA CAMBRILENCA | Contestar aquest comentari! | 28/5/2010 - 0:30
Sí, cambrilenca, però quan veus que ja t´han enganyat prou, penses que, ja que s´han d´omplir les butxaques, aquests ja se l´han omplert prou. Potser m´enganyarà un altre, però aquest ja s´haurà forrat prou a costa meva.
Kyra | Contestar aquest comentari! | 31/5/2010 - 10:50

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

NOTÍCIES RELACIONADES


 1 dia després | dijous 20 maig '10

L'alcalde obrirà expedients informatius per a investigar l'increment de baixes laborals dels agents de la Policia Local
84 comentaris

 2 dies abans | dilluns 17 maig '10

Crisi oberta al cos de la Policia Local de Cambrils
362 comentaris
  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2977 (19/5/2010)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: