Edició 2964 | divendres 24 de novembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  GRAN RECAPTE D’ALIMENTS 2017  
Ajuntament de Cambrils [+]

CULTURA | divendres 9 abril '10 | 11:46 | 2605 lectures |
LLIBRE

L'escriptor Jesús M. Tibau presenta el seu llibre "Una sortida digna", un recull de contes on la mort n'és la protagonista

Text Berta Ruiz  Fotografia Raquel Samaniego

Un moment de la presentació del llibre "Una sortida digna", ahir al Centre Cultural, amb Òscar Ramírez i Jesús M. Tibau a la taula i el cantautor Jesús Fusté, acompanyat de tres músics, interpretant una cançó

L'escriptor Jesús M. Tibau, de Cornudella, va ser present ahir a la tarda al Centre Cultural de Cambrils per presentar el seu darrer llibre, "Una sortida digna" de Cossetània Edicions. L'acte de presentació d'aquest nou recull de contes de Tibau va comptar amb la presentació del periodista Òscar Ramírez.

La mort n'és el fil conductor, però amb humor i tendresa

"Una sortida digna", és un recull de contes on la mort sempre hi és present d'una manera o altra, però amb la visió particular de l'autor i una barreja d'humor i tendresa. Tal com va explicar el mateix Tibau a Revista Cambrils Diari Digital, "en tots els contes hi apareix algun mort o algun assassinat, però són contes amb molt sentit de l'humor, amb molta tendresa, no són dramàtics, ni tristos, ni macabres. Hi apareixen cementiris però sempre des d'un punt de vist humorístic, traient-li seriositat i perdent el respecte a la mort. En alguns contes, la mort hi surt de forma molt lleugera, però en d'altres n'és la protagonista". Amb aquest mateix fil conductor, l'autor ofereix un ampli ventall de sentiments a través d'una original galeria de personatges i situacions com la roda de premsa d'un ressuscitat, unes oposicions a sicari municipal, un taxidermista rancuniós, una bombeta que s'ha fos o un fitxa d'escacs que l'han mort. En total, uns 25 contes molt breus i ben diversos.

Actuació del cantautor Jesús Fusté

Per finalitzar la presentació del llibre de Jesús M. Tibau es va comptar amb l'actuació del cantautor i amic personal de Tibau, Jesús Fusté acompanyat de la seva banda, els quals van interpretar quatre peces. Precisament, el títol del llibre de Tibau està extret d'una cançó de Jesús Fusté.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 1 comentari rebut

Revista Cambrils, gràcies un cop més per ser-hi.
Un lector | Contestar aquest comentari! | 10/4/2010 - 20:59

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2964 (9/4/2010)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: