El temps a Cambrils:   avui  demà  Temperatura:13ºC | Humitat: 65% | Pressió: 1017Hpa | Vent: NO 17 km/h | Precipitació: 0mm meteoclimatic.com 
    Edició 2299 | diumenge 29 de març de 2015 | Any X
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
INFORMACIÓ GENERAL | divendres 5 febrer '10 | 10:33 | 1670 lectures |
EDUCACIÓ

Els alumnes del CEIP Guillem Fortuny, més a prop d'altres cultures europees gràcies al Projecte Comenius

Text Raquel Samaniego  Fotografia Raquel Samaniego

Les deu professores procedents de diferents països d'Europa amb el regidor i el director del CEIP

Un total de 10 professores procedents d'Itàlia, Polònia, Grècia i Turquia han estat aquests dies al CEIP Guillem Fortuny de Cambrils per tal de promoure l'intercanvi d'experiències educatives amb alumnes i professors. Aquest és el Projecte Europeu Comenius, que té com objectiu reforçar la dimensió europea al camp de l'educació infantil, primària i secundària, promovent la mobilitat i la cooperació entre centres educatius. El títol del projecte que han desenvolupat a Cambrils és 'Nous camins a través d'Europa', i s'adreça a alumnes des de P3 a 6è. El treball està enfocat a conèixer l'escola, la ciutat, la religió, el país, així com la cultura i les tradicions pròpies.

Ahir dijous, el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Cambrils, Salvador Matas, va rebre a la Sala de Plens de l'Ajuntament a aquests professors per donar-los la benvinguda, així com informació de la ciutat. Per la seva banda, el director del CEIP Guillem Fortuny, Francesc Xavier Alegria, entre d'altres aspectes, va voler destacar la millora que realitzen els alumnes cambrilencs en l'àmbit de la llengua anglesa, tant en la comprensió com en l'expressió oral.

Les professores han estat dos dies al centre educatiu cambrilenc per portar a terme aquest projecte europeu. Per tancar la seva estada a Cambrils, ahir a la tarda van poder fer un recorregut pel municipi amb el trenet turístic per tal de conèixer diferents racons, com pot ser el Barri Antic.

 PUBLICITATEXPRESSA LA TEVA OPINIÓ !


Afegeix un comentari a aquesta notícia

El funcionament d'aquest apartat és moderat, això vol dir que quan escrius un comentari al Diari Digital aquest no es publica directament fins a ser supervisat per membres de la nostra redacció. Agraïm la teva participació i et demanem que mantinguis l'educació i el respecte als altres. La redacció de Revista Cambrils Diari Digital es reserva sempre el dret a no publicar un comentari.

Nom: Esborrar comentariEnviar comentari
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2299 (5/2/2010)  


q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2015

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: