Edició 2964 | divendres 24 de novembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  POLÍTIQUES ACTIVES D'OCUPACIÓ. PLANS D'OCUPACIÓ MUNICIPAL  
Ajuntament de Cambrils [+]

CULTURA | divendres 30 maig '08 | 11:02 | 2231 lectures |
JORNADES

Les jornades d'homenatge al poeta tortosí Gerard Vergés tancaran el primer curs de l'Antena del Coneixement de la URV

Text Berta Ruiz  Fotografia Berta RuizSalvador Matas i Ramon García Mateos, ahir en la roda de premsa de presentació  
Dins de les activitats que són organitzades per l'Antena del Coneixement de la URV a Cambrils, ahir es van presentar les Jornades d'homenatge a Gerard Vergés sota el títol "De cop comprenc que l'home és la memòria", que es faran els dies 25, 26, i 27 de juny. L'acte de presentació va comptar amb la presència del regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas– i del director de l'Antena del Coneixement de la URV a Cambrils, Ramon García Mateos.

Valoració molt positiva de les activitats de l'Antena del Coneixement

Abans d'avançar alguns detalls del que seran aquestes jornades –que tancaran el curs 2007-2008 de l'Antena del Coneixement–, el director de l'Antena del Coneixement de la URV a Cambrils –Ramon García Mateos– va voler fer balanç d'aquest experiència pilot que s'obria el passat mes de febrer. Una experiència novedosa, que s'ha portat a terme a tres municipis de la demarcació: primer va ser Salou, Cambrils i ara, s'hi ha incorporat Amposta.
García Mateos es va mostrar satisfet de l'acollida que han tingut les activitats programades la llarg d'aquests mesos, i va ressaltar l'objectiu principal de "dinamitzar des de Cambrils la relació entre la ciutat i la universitat. Crec que en bona mesura s'ha aconseguit amb aquestes activitats". També cal destacar que amb la posada en marxa de l'Antena del Coneixement també s'ha posat en marxa l'Aula de Poesia, una novetat que fins ara no existia a la URV. A banda, al llarg d'aquests mesos d'experiència, l'Antena del Coneixement també ha portat algunes de les seves activitats fins a les instal·lacions de l'IES Cambrils –en un any especial– el del seu 25è aniversari.

Les jornades d'homenatge a Gerard Vergés tancaran el curs 2007-2008

Les jornades d'homenatge al poeta tortosí Gerard Vergés, sota el títol d'un vers del seu primer llibre de poesia "De cop comprenc que l'home és memòria", del llibre "L'ombra rogenca de la lloba" publicat l'any 1982.

Durant tres dies, del 25 al 27 de juny, es reunirà a Cambrils un important elenc de periodistes, escriptors, i crítics literaris, que debatran sobre la trajectòria literària i les obres d'un dels millors poetes de la literatura catalana. Cal destacar que a aquesta cita hi intervindran, entre d'altres: Albert Guiu, Alfredo Gavin, David Castillo, Emili Rosales, Eugeni Perea, Jaume Subirana, Jesús Massip, Jordi Cervera, Josep Igual, Juan López-Carrillo, Manuel Rivera, Maria Josep Margalef, Neus Guixés, Pere Poy, Rafel Haro, Ramon García Mateos, Ramón Oteo, Sam Abrams, Tere Izquierdo i Montse Castellà, Tomás Camacho, Víctor Obiols, Xavier Garcia Pujades, Xulio-Ricardo Trigo i Zoraida Burgos. Durant les jornades també es comptarà amb la presència del mateix poeta tortosí, Gerard Vergés.

La inscripció per aquestes jornades és gratuïta, tot i que tothom que hi vulgui assistir també ho podrà fer a les diferents ponències i xerrades que es realitzaran durant aquests tres dies. Cal destacar, que encara s'ha de concretar, quina serà la seu d'aquestes jornades: el Centre Cultural o bé el centre Les Basses.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 1 comentari rebut

I ja està? Ja acaba aquí l'antena del coneixement? Joops...quin desengany!
ai | Contestar aquest comentari! | 31/5/2008 - 13:21

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2964 (30/5/2008)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: