Esports

El Cambrils i l'Oleastrum guanyen els seus partits, mentre que el Vilafortuny cau golejat

Per Redacció

El jugador del Cambrils Pedro encara la porteria visitant en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal davant l'Horta

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Horta 0

L'equip i l'afició van respondre en la jornada de portes obertes que el Cambrils havia convocat en el darrer partit a casa d'aquesta temporada. Més públic que mai i pancartes i crits d'ànims al Cambrils van peronar uns jugadors que van tenir un partit còmode. Marc Martínez, al minut 24, i Pedro, al minut 52, van ser els autors dels gols del Cambrils que va disputar d'unes quantes ocasions força clares per a ampliar el marcador. Tot i el resultat, el Cambrils no té garantida la permanència a Preferent. La propera setmana ha de jugar el darrer partit de la temporada al camp del líder, el Marianao Poblet. Serà molt important puntuar i esperar que el moviment d'equips que pugen i baixen no els arrossegui. El Cambrils vol fer un desplaçament massiu a aquesta cita i prepara autocars per als aficionats que s'hi vulguin desplaçar. El viatge és gratuït i només cal inscriure's, abans del proper dijous, trucant als telèfons 678715037 i 627560336, o bé a través de la pàgina web del FC Cambrils o, directament, a la polleria Margalef del mercat de la platja. L'hora de sortida serà el diumenge a les 9 del matí.

Primera Territorial

Salou 0 - CF Oleastrum 2

Decisiva victòria de l'Oleastrum de cara a mantenir la categoria. L'equip cambrilenc es va imposar clarament al Salou amb gols de Brigi, al minut 28, i Eric, al minut 76. Amb aquesta victòria l'Oleastrum se situa a tres punts de la zona de descens. La setmana vinent juga contra el Vila- seca, el segon classificat del grup i que es juga l'ascens directe de categoria. Serà, per tant, un partit decisiu per les aspiracions de l'equip cambrilenc.

Segona Territorial

Maspujols 7 - Vilafortuny 3

El Vilafortuny va sortir derrotat amb contundència del camp del Maspujols. Tot i acabar la primera part amb un 0 a 1 favorable als cambrilencs, en la represa una pluja de gols va fer capgirar el marcador. Els locals van jugar amb molta intensitat contra un Vilafortuny amb pocs efectius. En els darrers 20 minuts de partit, el Maspujols va tancar una important golejada.

Bàsquet

Aiken Technologies Balsareny 74 - CB Cambrils 63

L'equip sènior masculí del CB Cambrils va perdre en la primera eliminatòria de quarts de la fase d'ascens a Segona Catalana conta front l'Aiken Technologies Balsareny per 11 punts de diferència.

El partit que es va jugar a l'Hospitalet de Llobregat va començar molt bé pels cambrilencs que van dominar el primer quart. Els cambrilencs van oferir en atac un joc ràpid i efectiu, amb tirs de més allà de 6,25 i amb bon joc interior. La defensa, molt activa i pressionant també va permetre robar pilotes, tot això es va reflectir en el marcador amb un 14 a 26.  En el segon quart però, les coses van canviar i els cambrilencs van baixar en intensitat i els va mancar fluïdesa en el seu joc. Els de Balsareny, amb una defensa agressiva i molta efectivitat des de 6,25, amb un joc interior excel·lent i amb dos pivots ràpids que guanyaven molt bé la posició, va fer que amb un parcial de 21 a 9 s'arribés al descans amb un empat a 35. Durant el tercer quart, els cambrilencs van millorar en defensa però l'atac era poc fluïd. Tot i això es va arribar a la fi d'aquest període amb un resultat de 50 a 55.

Els últims deu minuts van ser decisius per als cambrilencs, en atac molt estàtics, espessos i amb manca d'idees enfront la defensa intensa del Balsareny, amb pèrdua de pilotes que afavorien el contraatac dels del Bages. Aquests, molt efectius des de fora i dins del perímetre, els va portar a guanyar el partit amb un parcial de 24 a 8 al seu favor, per arribar a la fi del temps reglamentari amb un resultat de 74 a 63.

Jugadors del Terrassa bloquegen l'entrada d'un jugador del Cambrils en el partit disputat aquest passat dissabte

Handbol

CH Cambrils 31 - Terrassa Athletic 27

Els cambrilencs van sumar amb victòria el partit disputat a casa contra el Terrassa, corresponent als vuitens de final de la fase d'ascens a Segona Catalana. Aquest proper cap de setmana es disputarà el partit de tornada al camp del Terrassa. Els cambrilencs hauran de guanyar o mantenir la diferència de gols aconseguida en aquest primer partit. Si és així, el Cambrils passarà a la fase final.

Hoquei

CH Caldes 10 - Cambrils CH 8

Amb la visita del Cambrils CH a la pista del CH Caldes es va trencar la ratxa d'imbatibilitat dels cambrilencs de les darreres nou jornades de lliga. El partit va ser molt disputat, però el final els locals es van endur el partit amb el resultat final de 10 a 8.
Després d’aquest partit, el Cambrils manté la 5a posició de la classificació amb 52 punts, pendent de disputar el partit ajornat de la
31a jornada amb el Reus Deportiu. Aquest dissabte 24 de maig, a les 21:30 hores, el Cambrils rebrà la visita del Pla HC (Pla del Penedès).

Futbol sala

CFS Mediterrani  3 - Alforja FS 2

Gran partit del Mediterrani contra el segon classificat de la lliga. Els cambrilencs van ser molt superiors des del principi, tot i el 0 a 1 inicial i un arbitratge molt desafortunat que va posar les coses molt difícils al Mediterrani. L'Alforja que encara té opcions per aconseguir l'ascens, va jugar amb molta intensitat, tot i que els cambrilencs van desplegar un molt bon joc i van poder aconseguir la victòria a casa.
Tot i la victòria, el Mediterrani encara no té assegurada la permanència, ja que La Ràpita i el Valls van guanyar els seus respectius partits. La propera jornada, última de la temporada, el Mediterrani descansa i haurà d'esperar els resultats del Valls –que juga a Amposta– o de La Ràpita –que juga a Salou– per aconseguir la permanència. De moment, la classificació està així: el Vinyols és últim amb 17 punts; després hi ha el Valls amb 25, l'Immaculada amb 26 punts; La Ràpita amb 26 punts, el Mediterrani que té 26 punts i l'Amposta que també té 26 punts.