Edició 2977 | diumenge 17 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dimarts 12 juny '07 | 10:00 | 2863 lectures |
RESULTATS ELECTORALS

La Junta Electoral Central dóna per vàlid un dels vots nuls del PP que li permet obtenir el tercer regidor

Text Lluís Rovira i Barenys  Fotografia CedidaFoto de precampanya en la quales veu Iñaki Carnero, el tercer de la llista del PP, davant l'ordinador al costat de la candidata, Carme Cros
La Junta Electoral Central ha donat per vàlid un dels vots nuls presentats pel PP. Aquest vot, juntament amb el que va donar per vàlid la Junta Electoral de Reus, donen al PP local dos vots més que li permeten obtenir el tercer regidor, Iñaki Carnero, en detriment de la novena regidora del PSC, Yolanda Quílez. Amb aquest canvi el PSC quedarà amb 8 regidors que amb els dos d'ERC i el d'ICV continuarien tenint, amb 11 regidors, la majoria per governar. D'altra banda, l'oposició en tindrà 10 amb els 4 de la PLIC, els 3 de CiU i els 3 del PP.

El PP, a través d'un comunicat emès ahir al migdia, ja va expressar la seva satisfacció per haver aconseguit el tercer regidor i ha convocat una roda de premsa per avui a les 12 en la qual analitzarà els resultats definitius de les eleccions municipals i explicarà el posicionament del Grup Popular per aquesta legislatura.

Iñaki Carnero té 31 anys i és secretari de la junta local del PP i vicepresident de Noves Generacions de la demarcació de Tarragona.

Contenciós del PSC

La decisió de la Junta Electoral Central es va conèixer ahir al migdia i des d'un primer moment l'alcalde en funcions, Robert Benaiges, ja va manifestar la intenció del PSC de presentar un recurs contenciós administratiu contra aquesta resolució, "farem el que faci falta i arribarem on faci falta", manifestava l'alcalde en funcions. Benaiges es mostrava indignat per la resolució de la Junta Electoral Central i en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital es mostrava sorprès pel criteri emprat, "quin criteri és aquest? No entenc el criteri que s'ha seguit en el procediment judicial. A més, quantes paperetes de les 83 nul·les que hi va haver al municipi es van anul·lar precisament perquè portaven alguna creueta o algun senyal? Només cal preguntar-ho a tots els interventors i membres de les meses".

La presentació del contenciós per part del PSC suposarà que aquest proper dissabte 16 de juny no es podrà formar el nou consistori tal i com estava previst, ja que s'estarà pendent de la seva resolució. La constitució del nou consistori queda ajornada i té com a data límit el proper 6 de juliol. Això, de retruc, també provoca els ajornaments de les constitucions del Consell Comarcal del Baix Camp i de la Diputació de Tarragona.

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 30 comentaris rebuts

aixo es injust... nomes un vot i l'escandol que han fet...

pp no hi ha mes a dir.
cambrilenca | Contestar aquest comentari! | 11/6/2007 - 18:50
tot molt trist en general,
del port | Contestar aquest comentari! | 11/6/2007 - 19:16
Molt bé peperos; com deien els vells: "cadascú el que sigui seu i a robar el que es pugui!"
Mishu | Contestar aquest comentari! | 11/6/2007 - 21:12
Això és una vergonya. Com pot consentir això la Junta Electoral!!!
Quina llàstima!!! | Contestar aquest comentari! | 11/6/2007 - 21:12
ALE sociatas la receta de la doctora, AJO Y AGUA, que tiene efectos secundarios; proboca mal aliento, pero no emborracha.
GAVI FOFO Y MILIQUI COMO ESTAN USTEDSSSSSSSS | Contestar aquest comentari! | 11/6/2007 - 22:12
ELS PEPEROS CATALANS TINDRIEU D'ANAR A SARAGOSSA, COMUNITAT VALENCIANA I COM MÉS VA A MOLTISSIMES CIUTATS ESPAÑOLES PER SABER EL QUE ELS VOSTRES COMANDAMENTS ELS HI HAN FET CREURE, ENS TRACTEN COM UNA AUTENTICA MERDA. QUE NO ESTIMEU EL VOSTRE POBLE??, NO SOU TARRAGONINS???, NO SOU CATALANS??? QUE NO VEIEIU QUE TOT S'EN VA A VALENCIA??? QUE NO SORTIU A CONEIXER MÓN??? QUE NO BABEU QUE QUI PERD LA LLENGUA PERD L'IDENTITAD???
UN COMERCIAL | Contestar aquest comentari! | 11/6/2007 - 22:13
Dura lex, sed lex.
Xafa-Rocs | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 0:11
Quanta bilis! Per qui no sapigui com funciona aixó, és la JUNTA ELECTORAL la instancia que decideix si un vot dubtós és por considerar vàlid o nul. Es a dir, la Junta, formada entre d'altres per membres de almenys dos partits (cap del PP, per cert) considera que els vots eran vàlids desde el dia de les eleccions i una interpretació incorrecta de la taula electoral els va considerar nuls. Es a dir, injusticia i vergonya poca: les impugnacions son vàlides i estan tipificades a la Llei Electoral. Recomano la lectura de la web de la Junta Electoral Central www.juntaelectoralcentral.es per veure que TOTS els partits impugnen vots, i, si teniu ganes, llegiu la Llei Orgànica 5/1985 de 19 de juny, del Règim Electoral General. La vergonya es per tots aquells que parlan sense tenir coneixement.
Ara veurem si el PSC interposa un recurs contenciós administratiu i vol guanyar als jutjats el que no va sapiguer guanyar a les urnes (ho tenia que dir, després de llegir una animalada d'un tal "ignorante politico" -sic- que es retrata dient "Y ahora que quieren estos?, ganar un concejal más administrativamente cuando no lo supieron ganar democraticamente"5/6/2007 - 10:32 ; Senyor/a meu/va, tots els tràmits que s'han fet des d'el PP han sigut perfectament legals i democràtics: la millor prova es que li han donat la raó. Una altra cosa es que sigui una decisió que no agradi a algunes persones, cosa comprensible.
Fart | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 1:54
Parece que a algunos les fastidia que se haga justicia y que únicamente les interesa esta cuando les conviene a sus intereses. Si la Junta Electoral ha dado por bueno ese voto es que se había anulado indebidamente para perjudicar al PP, así que sólo hay que dar la enhorabuena y felicitarnos por que en España rige de momento el estado de derecho.
Savigny | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 9:19
El pròxim dia de votar, posaré 10.000 paperetes dins d'un mateix sobre sobre el meu partit. Quina vergonya Déu Meu !!!Reflexione-m'hi siusplau, reflexione-m'hi !!!
Filòsof preguntat a Nostro Senyor per què d'aixó? | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 9:43
Després de tombar per tota Espanya (i gran part del món)m'he adonat de que els únics que tenen problemes son aquells que no saben fer una altra cosa que mirar-se el melic. Si vols veure recel, incomprensió o cualsevol altra cosa la trobarás a tot arreu. Mai he tingut problemes per ser català. No m'amago de ser-ho: tampoc de dir que soc de dretes, i del PP, i que m'estimo Catalunya i la seva llengua. I m'esgarrifa que molta gent a Catalunya confongui els principis del Losantos amb els del PP i es deixin enganyar per els seus dirigents polítics.
Per cert, si tot s'en va a Valencia, com dius, serà per que allá es fan les coses bé (a excepció de Terra Mítica, jejeje). Abans, no fa molt de temps, quan un Senyor Polític de Primer Ordre GOVERNAVA AMB SENY Catalunya, aquesta era un dels motors econòmics, les empreses feien inversions i el creixement era notable. En mans del tripartit el victimisme s'ha disparat, la manipulació també. Es perd el temps en tonteries en lloc d'anar per feina. I et queixes de que les inversions fan cap a Valencia? Doncs tenint en conta que el Govern Central és socialista i el de Valencia del PP ja m'explicaràs quin complot s'han montat per aconseguir tantes coses. Per cert, a Saragossa manen els socialistes...també ells formen part d'aquest complot?
Mira, Comercial. Ves per la vida amb traquilitat i veuras que pot ser meravellosa; i si aprens idiomes veuras que la identitat no te res a veure amb la llengua que parles i molt amb les coses que dius. Ja val de plorar; cal posar-se les piles i tornar a treballar per una Catalunya forta i oberta, orgullosa de la seva història, i erradicar el victimisme oportunista, que no serveix per a rés més que justificar polítiques de confrontació artificials.
Fart | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 10:08
Ipsa igitur, quae divertit, omnes omnimodo servos seros manumittere vel alienare prohibetur…: quod quidem perquam durum est, sed ita lex scripta est.”
Demóstenes | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 10:25
Amb aquest conseller més, un tripartit entre CiU, PP i PLIC poden posar contra les cordes al tripartit que governarà i millorar així els resultats les properes eleccions. Una oportunitat com aquesta no es presenta sempre. Cal aprofitar-la
Un ciutadà | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 10:46
"¡Qué país, qué paisaje, qué paisanaje!". Si les decisions del tribunal no m'agraden, són injustes; si m'agraden, són justes. I no és això, companys. Senzillament: el PP recorre i la Junta Electoral Central ha decidit. Ara el PSC presentará recurs contenciós i el tribunal decidirà. Situacions així són habituals en un estat democràtic. Per cert, Fart: esmaperdut m'has deixat... Català i de dretes! I sospito que n'hi deu haver més d'un. Trontollen els fonaments. "¡Es la guerra más madera!".
Xafa-Rocs | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 11:00
no tinc paraules, no entenc com poden passar aquestes coses!!

per mi és una injustícia, la junta electoral no té perdó!!
kxa | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 13:05
Fart,
és incompatible ser del pp i estimar-se Catalunya i la seva llengua. Qui posa trabes al reconeixement del català (variant dialectal valenciana) al País Valencià?
Qui ordena tancar els repetidors que emeten la senyal de TV3 a València? Qui interposa un recurs contra el nou Estatut però en canvi, no ho fa contra el d'Andalusia, tot i que és idèntic?
em pots donar una resposta que no sigui: el PP???
Apa xato, menys demagògies i potser sí que deus tenir algun interés del tipus immobiliari per aqui Cambrils. O m'equivoco?
Xerraire de cafè | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 13:56
Enhorabona el PP per guanyar aquesta lluita als sociates. Us mereixieu aquest tercer regidor. PSC calla i aguanta.
L'OMBRA | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 14:10
A la revista.
I el ipod?
Com queda.
ipod un vot | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 14:41
Benvolgut Sr. Fart.
Estic plenament d'accord amb el teu punt de vista d'avui 10h08. Tant de bò pugues expressarme tan bè com tú.
Veïns de Cambrils i anti-peperos, apa nois i noies, no sigeu tan dràstics i prenemse tots plegats la diversitat política amb més humor i sobretot ... seny!
simoneta | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 15:09
El PP aquest cas te tota la rao i soc votant del PSC
Polina | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 17:40
FART:
Si tothom pensés com dius "otro gallo cantaría". felicitats per la teva explicació, ja que també penso com tu; i la veritat, sé que ja moltes persones que no ho diuen però igualment pensen així; però clar, això que dius, avui, està mal vist, perquè o ets d´esquerres o ets un fatxa.... quanta ignorància.
Repeteixo, felicitats.
MISHU | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 17:54
ARA JA TENIM GUANYADOR DE L'YPOD???
NO HAURÉ ESTAT JO???
una que no va encertar n'hi una | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 18:04
Debe aclararse que el PP al igual que el partido PSOE pidierón la revisión de los votos nulos ante la junta electoral. Es un derecho que todos los partidos tienen y que sirve para que cualquier voto que haya sido anulado injustamente o por equivocación, pueda ser validado preservando así el derecho a voto.
JUSTICIA | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 18:19
Ciutadà para conseguir eso que tú dices hay que valer y ser personas que no quieran llevarse sólo un partido politico el protagonismo y yo lo veo un poco dificil con tantos gallos como hay en ese gallinero, tu ya me entiendes. Ya verás como acabarán los de la PLIC CIU y PP en la oposición cada uno por su lado y a ver quien la hace y la dice más gorda.
Citadina | Contestar aquest comentari! | 12/6/2007 - 21:26
Estimat amic Xerraire: las úniques incompatibilitats reals son les establertes a les lleis i les esdevingudes d'alguna malaltia mental, entredaltres la coneguda com idiòcia. Tant de bó la gent sigués tant tolerant com tu, que preten dir als demés com tenen que pensar, a qui tenen que votar, o quines etiquetes deuen posarse en funció de les seves idees. Tot plegat molt democràtic, un gran exemple.
I es que no només existim catalans de dretes i del PP. També trobem catalans de dretes de CiU (o es que Ciu es d'esquerres?). I sense dubtes cada vagada serem més.
1.- Si els valencians volen dir-li valencià a la seva llengua qu'ho facin. Ja veus el gran problema. El que pasa es que alguns sectors desde Catalunya juguen al lebensraum (apa noi, google i a culturitzar-te).
2.- Cal que t'informis de com funciona la normativa de l'espai ràdioeléctric; així no diríes bejenades. Pregunta't per què no pots veure a Catalunya el Canal 9. El repetidor ILEGAL de València s'ha tancat precisament per que els titulars emetíen sense cap tipus de permís, viol-lant les normatives i produint interferències. Suposo que aixó, pou de sabiduria i llibertat, t'es absolutament indiferent.
3.- Amb respecte a l'Estatut recorda que el del PP no és més que un entre d'altres recursos, inclós un del Defensor del Poble. Si el mateix Maragall ja ha dit que no valía la pena fer camvis! Si aquest Estatut no el van votar ni un de cada quatre catalans! Per cert, els recursos no van contra l'idea d'un nou Estatut, sino contra parts del seu articulat, sospitoses de ser inconstitucionals. Una persona com tu pensarà "i qué que sigui ilegal, si és català!". Doncs no, noi, les coses no funcionen així. Si vols modificar la Constitució ja saps el que has de fer: fer un partit, guanyar unes eleccions i aconseguir majoria qualificada. I dic que facis un partit perque a dia d'avui ni tans sols Esquerra Republicana ha demanat aquesta reforma.
4.- Suposo que seràs un jurista de reconegut prestigi, capaç de fer afirmacions tan condundents com que l'Estatut andalús és igual al català; pero probablement ho dius perque ho has escoltat en alguna xerrade de café. Fes els deures, estudia una miqueta el tema i després m'ho expliques.
5.- La demagògia es un recurs dels que no tenen arguments. Demagògia es confondre a la gent considerant com a vàlids fets que no ho son: es a dir, el que fas tu.
I no, no tinc cap interés immobiliari més enllà de pagar la meva casa. Jejejeje, potser m'estàs confonent amb un altra!
Apa, ves a fer un café que ja tens deures per tota la semana.

Als demés gràcies pels comentaris. Ni estic ni estem sols! I podeu estar orgullosos de ser de dretes; mireu la resta d'Europa: Alemanya, França, Bèlgica, aviat Anglaterra...
Fart | Contestar aquest comentari! | 13/6/2007 - 11:08
Fart... de tu i de les teves bajanades,

I per què els andalusos no anomenen la seva llengua andalús ? I els extremenys extremeny... no diguis bajanades tu: senzillament no són tan rucs ni provocadors ni emprenyadors.

La incoherència del PP és tan gran... sembla que ens vulguin portar a altres èpoques... per a més concreció a la franquista.

El PP no pot dir que el valencià és una llengua per molt que votin tots els valencians i valencianes.

No m'imagino que a la comunitat madrilenya canviessin el castellà i l'anomenessin madrileny.

Qui diu forces bajanades ets tu... fart.

Ara resulta que parlarem 700 llengües només parlant el castellà: des de l'andalús a l'argentí i veneçolà inclós.

El Zaplana ha deixat un gran deute amb la Terra Mítica o Pírrica... no sé qui el pagarà ?

I qui voti a un partit, en aquest cas dels Ajuntaments, que ja han estat jutjats i condemnats per estafa no tenen NOM. Des de Castelló a Andatx...

I reclamar Gibraltar com ho titllariem... i per què no demanen Portugal ?

Per què no retorneu Ceuta i Melilla ?

A la guerra de l'Iraq qui ens hi va portar ?

I parlant de l'Estatut: per què no es pot canviar... i per què no es pot canviar una Constitució ?

Tot poble té dret a l'autodeteminació... i això està escrit abans que la punyetera Constitució vostra.

El feixisme no té ni futur ni fronteres per dissort nostra.
txeic -TGN- | Contestar aquest comentari! | 13/6/2007 - 13:42
Fart, deu venir de fartons, no? els típics dolços valencians! com l'estimat Zaplana i la seva corrupció urbanística. O també m'ho invento? Collons amb el Fart, se sap l'argumentaria peperiano de dalt a baix.
Xiquet, l'estatut andalús és en essencia una còpia del català. és més, el valencià fins i tot va una mica més endavant. Però és clar, no té res a veure que el nostre l'hem fet nosaltres i el valencià els peperos... I si, me'ls he llegit de dalt a baix perquè si no, no opinaria. L'articulat és molt però que molt semblant però mentre al CGPJ estigui polititzat tant per part d'uns com d'altres, no hi ha res a fer.
xerraire de cafè | Contestar aquest comentari! | 13/6/2007 - 15:34
1.- Si son feliços allà ells. Per cert, si investigues veurás que la Junta d'Andalucia ha creat una "Academia de Andalú"; i aquestos no son sospitosos de ser de dretes.
2.- Et recordo que fa ja uns anys que en Franco es mort. Pot ser es incoherent, pero es cert.
3.- Quina mania amb València!
4.- No es una idea gens dolenta; només sería un problema de cara a presentar curriculums.
5.- Suposo que las facturas les pagaran els mateixos que pagaran las del Fòrum de les Cultures de BCN.
6.- Jo diría que si que tenen noms; i cognoms, que si no no podríen votar!
7.- No se que pinta Gibraltar, però es una reivindicació històrica reclamada inclús per governs socialistes!
8.- Es podria parlar; però no se des de quan reclamar coses, no sigui que els romans pretenguin reconstruir l'imperi romà.
9.- Un Govern legitim.
10.- Aixó es coherent. Ja saps: fes un partit, guanya unes eleccions, i a reformar, que si es legal ningú s'oposa!
11.- Totes les coses es poden discutir, de forma ordenada. El problema, suposo, es determinar qué es un poble, qui representa al poble, o té tot el poble ganes de autoderminar-se?
12.- Absolutament d'acord. Les dictadures, de dretes o d'ESQUERRES no deurien tindre futur. De totes maneres et felicito per el teu tarannà democràtic.
Fart | Contestar aquest comentari! | 13/6/2007 - 16:29
La Junta Electoral diu que si hiha varias papeletas d' un mateix partit es considera valida i aixo a beneficiat al PSC, CIU, ERC, etc, etc. tambe que si hiha una ratlla sumbrallant un nom a la papeleta es valida. I en el cas de que no es comtes com a valida es la Junta Electoral la que aplica la llei per quansevol dels partits , siguin del centre , esquerras, independents , etc, etc.
Al Sr. fart no mes corregirli que el Canal 9 que veiem avans era gracies a un repetidor que tenien els Amics del canal 9 en una caseta propera ala Musara que emitia per la zona , Aquesta va a pasar a ser propietat de Radio Barcelona si no me equivoco perque d'aixo fa anys i aquesta no es va fer carrec del manteniment d'equips i de pagar l'electricitat i per tant va deixar d'emitir. Tot i aixi encarant una antena d'alta ganancia cap al Montecaro es pot rebra la senyal pel canal 62. Els temas sobre radiofusio son mes complicats del que pensem i fins no fa gaire les tv locals i radios locals no tenien el permissos necesaris per poder transmetre, pero gracies als politics es permeten crear aquestas emisores locals.
FRANKIE | Contestar aquest comentari! | 16/6/2007 - 10:15
Gràcies per l'informació, Frankie! Només dir-te que la referència al Canal 9 no era en absolut negativa. Només volía dir que l'ús del espai radioelèctric es una materia regulada per llei i que qualsevol emisora sense permís pot ser tancada administrativament, cosa que s'ha fet amb moltes emisores de les denominades "pirates". Aixó si, tinc entés que la Generalitat no ha vist mai amb bons ulls que Canal 9 es vegi a Catalunya; el que si es veu es el Canal Balears, tot i que no se si es a través de repetidor o es perque 'emisió desde ses illes es molt forta.
En tot cas també es pot veure l'emisió internacional del Canal9 via Digital + o a través dels paquets ofertats per imagenio o d'altres operadors de tv. via ADSL.
Fart | Contestar aquest comentari! | 17/6/2007 - 3:43

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2977 (12/6/2007)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: