Edició 2651 | diumenge 28 de agost de 2016 | Any XI
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  OFICINA D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dijous 1 març '07 | 10:15 | 2202 lectures |
PARC

El regidor d'Obres Públiques assegura que el Parc del Pinaret estarà enllestit el proper 15 de març

Text Lluís Rovira i Barenys  Fotografia Lluís Rovira i BarenysAspecte actual del Parc del Pinaret
Les obres del Parc del Pinaret han d'estar enllestides el proper 15 de març. Així ho va manifestar el regidor d'Obres Públiques, Joan Mas, en el decurs del ple que es va celebrar aquest passat dimarts després que la regidora de CiU, Mercè Dalmau, li preguntés pel retard que estan patint aquestes obres. En la seva intervenció, Dalmau va recordar que s'havia fixat el setembre de 2006 com a termini per a acabar les obres i que posteriorment s'havia anat allargant fins arribar al 28 de febrer com a darrer termini establert. La regidora de CiU també va dir que aquest retard tenia una especial rellevància ja que es produïa en una zona on els veïns han patit problemes de retards, referint-se, en aquest cas a les obres del carrer de les Creus.

El regidor d'Obres Públiques va explicar que l'empresa constructora està esgotant l'últim termini i que el retard en les obres es devia a molts aspectes, "un d'ells és que s'ha modificat el projecte i això ha repercutit en els terminis. Un exemple d'aquestes modificacions és que fa poc l'Ajuntament ha aconseguit disposar de tots els terrenys de la tercera fase. Gràcies a això, el tancat que es farà inclourà tota la pineda".
La regidora de CiU també va voler saber si es contemplaven possibles sancions econòmiques per a l'empresa degudes a aquest retard. Joan Mas va respondre que, en tot cas, les penalitzacions es començarien a aplicar si es sobrepassa la data del 15 de març".

D'altra banda, el regidor de la Plic, Salvador Franch va insistir en què el regidor d'Obres Públiques havia posat com a data de termini el 28 de febrer. Franch, a més, va preguntar que és pensava fer amb els quatre pins del Pinaret que estan morts i si es faria pagar a l'empresa tots els pins que s'han mort durant les obres. Joan Mas va respondre que li estranyava que li recordès aquesta data i en canvi no digués que el parc del Nou Cambrils s'ha enllestit abans d'hora i s'inaugurarà el proper 10 de març. Pel que fa als arbres morts, l'alcalde va respondre que el projecte del Parc del Pinaret contempla que es plantin 400 arbres més.


La participació del restaurant Can Bosch a les jornades de la Galera, al ple

Dins aquest apartat de l'acció de control de govern, el regidor del PP, Anton Callau, va preguntar al regidor de Promoció de la Ciutat, Oliver Klein, perquè el restaurant Can Bosch no havia participat a les jornades de la Galera d'enguany. La resposta del regidor de Promoció de la Ciutat va ser força concreta, "no sé si això és de l'interès públic però en unes jornades així, tothom és lliure de participar-hi o no". Anton Callau va tornar a insistir en el tema recordant que aquest establiment fa 22 anys que ostenta una estrella Michelin i assegurant que no hi havia volgut participar expressament. El regidor del PP va preguntar si s'havia fet alguna cosa per suavitzar la situació entre les dues parts. Aquest cop la resposta va venir de l'alcalde dient que el ple no és el lloc per a parlar d'aquest tema ja que la persona afectada no hi és present. L'alcalde va concloure amb un "això no ho contestarem". El regidor del PP va posar el punt i final dient que tot plegat era una mica estrany.

Asfaltament de camins

El regidor de la Plic, José Luis Notario, va preguntar a l'alcalde per què no s'havien arreglat diferents camins del terme municipal cambrilenc tal i com s'havia acordat en diferents Consells Consultius de l'Agricultura. L'alcalde li va contestar que li semblava ofensiva aquesta pregunta i que li sorprenia que no conegués el funcionament d'aquest consell consultiu. Segons va dir l'alcalde, s'han complert els compromisos marcats al llarg del mandat, "s'han asfaltat els camins dels Masos, de Belianes, l'adjacent a la carretera de Montbrió, el camí de Vilafortuny,.. Ara, damunt la taula hi ha la partida de 237.500 euros per a fer la segona fase que suposarà l'asfaltatge dels camins de les Francines i dels Teixells entre d'altres".
El regidor de la Plic, Salvador Franch, va replicar i va dir que no s'havia fet el manteniment de molts camins i que ho podia demostrar. Franch també va fer referència a una picabaralla que hi va haver a la darrera reunió del Consell Consultiu de l'Agricultura, celebrat ara fa quatre mesos, i que des de llavors no se n'havia celebrat cap més. L'alcalde, per la seva part, li va dir que el manteniment dels camins s'havia fet i que si podia demostrar el contrari que ho fes públic.

Càmeres de seguretat

La Plic va tornar a insistir en el tema de les càmeres de seguretat. José Luis Notario va recordar que ara fa dos anys la Plic ja havia proposat la instal·lació de càmeres de seguretat, segons la llei establerta, per tal de protegir els veïns sense violar la seva intimitat. Notario va recordar que la Direcció General de Trànsit té actives càmeres de lectura de matrícules a quasi tot Catalunya. La resposta de l'alcalde va ser contundent, "no som partidaris de posar càmeres i li diré ara i sempre. Mentre tinguem responsabilitats de govern no permetrem la col·locació de càmeres als carrers de Cambrils". Benaiges va argumentar que això suposaria posar-se a la intimitat de les persones, "hi ha altres sistemes per donar més seguretat a la gent i nosaltres els hem aplicat".

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 14 comentaris rebuts

Sóc un afectat del nou parking de camions de Nou Cambrils. Se li ha demanat al regidor que després d'haver dit que el parking era provisional, fixes una data per saber quan desapareixeria, i amb ell, tots els seus incovenients i perills que comporta i dels quals incomprensiblement no havien tingut en conte a l'hora de portar a terme l'obra. Doncs fa mesos que encar no ha dit res i cada cop se fà més insostenible la situació creada. Necesitem un solució ja !!! abans de que ens tinguem que enpenedir d'alguna desgracia.
Un veí i votant de psc decepcionat. | Contestar aquest comentari! | 1/3/2007 - 13:22
De quin any????????????????????????????????????????????
circ | Contestar aquest comentari! | 1/3/2007 - 14:16
Esperem que quan haigin acabat les obres del parc del pinaret (any 2017).
Comencin a arreglar el parc del pescador, ficar més llum al pasadis central, menys plantes i més areas per poder fer esport.
Moltes gràcies, senyor regidor, per tenir amb compte les opinió del poble.
antic usuari del parc del pescador | Contestar aquest comentari! | 1/3/2007 - 14:58
Quins son el altres sistemes de seguretat,?
que els han aplicat aquest equip de govern?
123 | Contestar aquest comentari! | 1/3/2007 - 15:35
Que ha passat amb Can Bosch?
No ha volgut col·laborar?
No l'han convidat?
Està clar que ja una cosa extranya si la'ajuntament (QUE SOM TOTS ) organitza l'acte i no en vol parlar a la CASA DE TOTS com és un ple de l'ajuntament.
On si no s'han de donar comptes al poble?. Potser contestarà el regidor de "turno" aqui a la Revista Cambrils?
Son aquelles coses que si no s'aclareixen sembren dubtes.
mestral | Contestar aquest comentari! | 1/3/2007 - 15:52
No s'ho creu ni ell! Com es nota que no ha fet una ullada a com està l'assumpte.
Acabat en els somnis | Contestar aquest comentari! | 1/3/2007 - 19:58
FICARIA LA MA AL FOC QUE EL DIA 15/03/07 NO ESTARA ENLLESTIT EL PARC DEL PINARET.
JA HO VEUREM, NO FALTA TANT.........
AIXO JA SEMBLARA LA PLACA DE LA CONCORDIA.
pifona | Contestar aquest comentari! | 2/3/2007 - 15:55
Es suposa que l'Ajuntament representa tot el poble, i hi ha part d'aquest poble que, per el que estic veien aqui, em faria vergonya que em respresentéssin. Per poder fer esport, no tenim un poliesportiu i una zona esportiva, per a que volem destrossar un jardí tan bonic i beneficiós per a poder passejar-hi? Algú s'ha preucupat per esbrinar el "calibre" de l'obra del parc? Els que si ho hem fet em vist que és una obra enorme, no ens queixem tant siusplau... refexionem-hi...
Que la força sigui amb vosaltres. Ave
Volaverunt | Contestar aquest comentari! | 2/3/2007 - 19:02
TENIM TOT EL POBLE D'OBRES.
NI PER SETMANA SANTA ESTARA ACAVAT EL PORT I EL PARC DEL PINERET.
3993 | Contestar aquest comentari! | 3/3/2007 - 18:30
Això de Volaverunt no era l'escena de les bruixes de Goya?. Ara ja ho entenc, aquest paio o és bruixot de pacotilla o sord com el pintor o esta tocat pel geni de la tonteria. Certament, certament, com deia aquell en els plens municipals, al final tot se sap.
Per cert, 3993 són els anys que alguns hauran d'esperar perquè els seus siguin al govern de l'ajuntament. Cuideu-vos el fetge.
Pacogoya | Contestar aquest comentari! | 4/3/2007 - 11:56
VOLAVERUNT, tu a banda de valorar també formaràs part de la inauguració, xato que també s'et veu el plomerooooooo.... no veus que escrius massa bé, JA JA JA
JA JA JA | Contestar aquest comentari! | 8/3/2007 - 23:04
EL JA JA JA, Te molta rao.
Pifona | Contestar aquest comentari! | 9/3/2007 - 16:03
Voldria que el senyor Alcalde ens expliques quins sistemes de seguretat ha aplicat i quins resultats han donat?
Des de la PLIC pensem que les càmeres lectores de matrícules no envaiexen cap intimitat i si podrien, en un temps mínim, identificar els vehicles que entren a la nostra població a altes hores de la nit. Amb aquesta mesura aconseguiriem una molt més ràpida actuació policial a aquells indrets de la població on entressin vehicles sospitosos ja fosin robats o bé d'alguna persona amb antecedents.
Per a noaltres, les càmeres de seguretat no són una invasió de la intimitat , són una mesura de seguretat aplicant les noves tecnologies i les que ja té al seu abast la nostra polícia. Senyor Alcalde: La invasió de la intimitat la fan les persones que entren a les nostres cases amb la intenció de robar i, de pas, agredint la nostra família. Això si és una invasió de la intimitat.

Xavi Martí.
Candidat a l'alcaldia per LA PLIC
Xavi Martí. Candidat a l'Alcaldia per LA PLIC. | Contestar aquest comentari! | 9/3/2007 - 19:26
Al Sr. Martí ha de tenir en conte que la opinió de l'APLIC no la compartim tots els ciutadans. Càmeres de seguretat NO. Visc al Molí de la Torre. Els controls que ha portat i porta a terme la policia municipal son prou efectius. A VEURE SI S'EN ENTERA.
MTT | Contestar aquest comentari! | 10/3/2007 - 13:35

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a aaaa baner promocio Nadal Hospitalet infant
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a aaaa baner promocio Nadal Hospitalet infant
a
a

a
a

NOTÍCIES RELACIONADES


  | dijous 8 octubre '09

S'inicien les obres de la tercera fase del Parc del Pinaret destinada a l'esport i a l'oci
33 comentaris

  | dimecres 18 febrer '09

La tercera fase del Parc del Pinaret rep una subvenció de 650.000 euros del PUOSC
7 comentaris

  | dimecres 14 gener '09

Les obres de la tercera fase del Parc del Pinaret podrien iniciar-se el proper mes de maig
10 comentaris

  | divendres 8 agost '08

Se subvenciona amb més d'un milió d'euros la tercera fase del Parc del Pinaret
6 comentaris

 2 mesos després | dilluns 30 abril '07

Centenars de persones van participar dissabte en la festa d' inauguració del Parc del Pinaret
20 comentaris

 1 mes després | divendres 23 març '07

L'Ajuntament sancionarà l'empresa encarregada de dur a terme les obres del Parc del Pinaret
10 comentaris

 7 mesos abans | dijous 3 agost '06

Les obres del Parc del Pinaret avancen a bon ritme i es preveu tenir enllestides les dues primeres fases aquesta tardor
12 comentaris

 7 mesos abans | dijous 20 juliol '06

Es tiren a terra quatre pins del Pinaret que estaven morts des de feia setmanes
9 comentaris

 10 mesos abans | dimecres 26 abril '06

El procés participatiu per a la urbanització del Parc del Pinaret opta a un premi de bones pràctiques en les administracions públiques

 12 mesos abans | dijous 16 març '06

El Ministeri d'Indústria concedeix un crèdit de 6 milions d'euros per a la remodelació de carrers i del Parc del Pinaret
6 comentaris

 1 any abans | dimarts 1 novembre '05

El Parc del Pinaret, un gran pulmó verd de 4,5 hectàrees de superfície
  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2651 (1/3/2007)  


q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2016

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: