Esports

Còmoda golejada del CFS Laguna a la pista de l'Hospitalet de l'Infant, penúltim classificat

Per Redacció

Imatge d'un partit dels Laguna, aquesta temporada

Divisió d'Honor Catalana, grup 3

Hospitalet de l'Infant 0 - CFS Laguna 5

El CFS Laguna es va endur un còmode triomf en la seva visita a la pista de l'Hospitalet de l'Infant, penúltim classificat del grup. En la primera part, l'equip cambrilenc va encaminar la victòria amb dues dianes pràcticament seguides, en els minuts 13 i 14, obra de Tejera i José Luis. Amb un tranquil·litzador resultat de 0 a 2 s'arribava al descans. En la represa va seguir la mateixa tònica. Domini del Laguna i eficàcia golejadora de cara a porteria. En el minut 28, Patrick feia el tercer i deu minuts després Fran anotava el quart. A falta d'un minut per acabar el partit, Isma va arrodonir la golejada fent el cinquè.
El Laguna se situa en la cinquena posició de la classificació. El proper partit serà a casa, el 16 de desembre a les 17.30 hores. Els locals rebran la visita del líder, l'Amposta FS.