Esports

Un CB Cambrils molt efectiu en atac s'imposa al CB Vila-seca

Per Redacció

Cotes, del CB Cambrils, encistella davant d'un jugador del CB Vila-seca, en el partit disputat aquest passat diumenge al matí

Tercera Masculina

CB Cambrils 103 - CB Vila-seca 83

Victòria del CB Cambrils sobre el CB Vila-seca en un partit amb molts punts per part dels dos equips, on l'efectivitat dels atacs va destacar per sobre de les defenses. Aquest ritme alt d'anotació va quedar palès ja des del primer període, on l'equip cambrilenc va arribar fins als 31 punts. Mantenir aquest encert encistellador durant quaranta minuts era difícil, així que el segon i tercer període van ser diferents, amb un Vila-seca que aconseguia parcials favorables que ajustaven molt el resultat, fins arribar a un 71-66 que deixava el partit obert a falta de jugar-se els darrers 10 minuts. El darrer quart va tornar a ser dominat pel Cambrils que podia eixamplar l'avantatge fins el definitiu 103 - 83. Cal destacar la recuperació de Marc Torrente que s'havia perdut les darreres jornades per una lesió.

El CB Cambrils es situa en quart lloc, empatat a punts amb el segon classificat. Aquest proper diumenge, els cambrilencs jugaran a la pista del Veterans CB Salle Reus.