El Cambrils Unió guanya al camp del Gandesa i es col·loca en quarta posició

Per Redacció

Un moment d'un partit disputat pel Cambrils Unió aquesta temporada

Segona Catalana

CF Gandesa 1 - CF Cambrils Unió 2

Victòria de mèrit del Cambrils Unió al camp del Gandesa, un triomf que li permet no despenjar-se dels llocs capdavanters de la classificació a més de guanyar un rival directe al seu propi camp.
El partit va tenir un guió molt semblant al que van disputar els dos equips, la temporada passada. El resultat el mateix, 1 a 2 a favor dels cambrilencs i, tal com va passar la temporada anterior, el Cambrils Unió va haver de remuntar un 1 a 0 en contra per acabar imposant-se pel resultat d'1 a 2. Els locals es van avançar al minut 22 de partit i el Cambrils Unió no va aconseguir donar la volta al resultat fins a la segona part. Arranz marcava el gol de l'empat al minut 64 mentre que Daniel Saez marcava el gol de la victòria al minut 81 de partit.
Després d'aquest resultat el Cambrils Unió ocupa el quart lloc de la classificació, a només dos punts del líder, el Vendrell. Aquest proper dissabte a la tarda el Cambrils Unió juga a casa davant el Jesús Catalonia.