Esports

El CFS Mediterrani cau derrotat a casa contra l'Ocean La Pineda

Per Redacció

Jugada del partit entre el Mediterrani i l'Ocean La Pineda disputat el passat dissabte a la tarda

Primera Divisió Catalana, grup 6

CFS Mediterrani 2 - Rest. Ocean La Pineda 5

Derrota injusta del Mediterrani a casa contra el Rest. Ocean La Pineda –segon classificat– per 2 a 5, en un partit on el conjunt cambrilenc va ser superior al contrari, però en el què els errors puntuals i la gran actuació del porter visitant a la segona part van fer decantar la balança a favor dels visitants. Tota la primera part va ser dominada pels cambrilencs que van mantenir tancats als visitants amb una forta pressió, tot i que en atac no van acabar de concretar les ocasions. Finalment, en el minut 13 de joc Abel va fer justícia i va avançar al Mediterrani gràcies a un fort xut creuat. Dos minuts després, una pilota robada a mitja pista va ser conduïda per Chafer que va assistir a Héctor perquè marqués el 2 a 0. El partit semblava controlat per a l'equip cambrilenc, però en els dos darrers minuts de la primera part, el Mediterrani es va desconcentrar i els visitants ho van aprofitar per empatar el resultat.
A la segona part, la sort es va posar del costat dels visitants. Una pilota allunyada pel conjunt visitant va ser controlada de forma defectuosa pel porter local i aquesta va acabar entrant a l'interior de la porteria. Aquest gol en contra va afectar molt l'ànim dels dos equips. El Mediterrani es va enfonsar i La Pineda va reaccionar. A més, en menys de dos minuts, els visitants van fer dos gols calcats i consecutius deixant el marcador en un complicat 2 a 5, a falta d'onze minuts de final. Amb el resultat tan desfavorable, el Mediterrani s'ho va jugar tot jugant amb porter jugador. La sort però, no va estar del costat cambrilenc. L'equip va moure bé la pilota i va disposar de nombroses ocasions per marcar, però el porter visitant va fer una gran actuació aturant totes les pilotes. Finalment, decepció local després del bon partit realitzat.
Amb aquesta derrota, l'equip cambrilenc se situa en la sisena posició de la classificació. Aquesta propera jornada, el Mediterrani es desplaçarà a la pista del Móra d'Ebre, penúltim classificat.