Victòria del CB Cambrils a la pista del CB Montblanc

Per Redacció

Jugada d'atac del CB Cambrils en un partit d'aquesta temporada

Tercera Masculina

CB Montblanc 76 - CB Cambrils 87

El desplaçament a Montblanc d'aquest passat dissabte es va saldar amb una victòria a domicili per part del CB Cambrils. Va ser un partit bonic de veure per a l'espectador degut a l'encert encistellador per part dels dos equips. Després d'uns primers minuts d'alternances, al final del primer període el Cambrils ja havia aconseguit posar-se per davant en el marcador. Les diferències s'eixamplaven al llarg del segon període, arribant-se a la mitja part amb un resultat de 34 a 46, favorable al Cambrils. En el tercer període, va canviar la dinàmica del partit i va ser el Montblanc qui va guanyar aquest parcial, ajustant molt el resultat i deixant- ho tot obert per als darrers deu minuts. Amb un triple al minut 31, es posaven a solament dos punts, 62-64. A partir d'aquest moment, el CB Cambrils va reaccionar i es va distanciar de nou en el marcador fins al resultat final, onze punts amunt.
El Cb Cambrils ocupa la cinquena posició de la classificació. Aquest proper diumenge, el CB Cambrils rep a casa al Club Bàsquet Vila-seca.