El Reus B Cambrils cau derrotat contra l'Espanyol B, líder destacat del grup

Per Redacció

Duel de filials de la Tercera Divisió entre el Reus B Cambrils i l'Espanyol B, ahir a la tarda

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 1 - Espanyol B 2

L'estadi municipal de Cambrils va acollir, ahir a la tarda, el duel de filials de la Tercera Divisió. L'equip local rebia al líder invicte de la lliga: l'Espanyol B que no ha perdut cap partit i només n'ha empatat dos i, que va demostrar estar a un altre nivell de la resta d'equips. Tot i això, el Reus B Cambrils va encarar molt bé el partit i, ben aviat, en el minut 4 de joc s'avançava en el marcador amb un gol de Jordi Oribe. A destacar que durant pràcticament 40 minuts, l'Espanyol B no va xutar a porteria, però en els últims cinc minuts de la primera part sí va crear força ocasions de perill. Ja en el segon període, el filial blanc-i-blau es va abocar a la porteria contrària, va pressionar als locals i en el minut 54 feia l'empat. Cap al minut 70 de joc es va produir la jugada polèmica de partit: en una pilota llarga cap a la porteria de l'Espanyol, el porter blanc-i-blau va sortir amb els peus per rebutjar-la, però va relliscar i va acabar tocant la pilota amb la mà a fora de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta, però en aquest cas, també hauria d'haver tret la targeta vermella directa al porter. Finalment, el col·legiat va xiular falta, però no va expulsar al porter. A falta de tres minuts del final, l'Espanyol B va disposar d'una sacada de falta amb barrera. El xut de la falta va tocar el pal dret i va acabar entrant dins de la porteria, materialitzant la remuntada, 1 a 2. Amb aquesta victòria, l'Espanyol B consolida el seu liderat amb 41 punts i 10 punts d'avantatge sobre el segon que és l'Ascó. El Reus B Cambrils se situa en la novena posició de la classificació.
El proper cap de setmana, el Reus B Cambrils es desplaçarà a Ascó –segon classificat–, un altre camp complicat de la categoria.

Disputa d'una pilota àrea entre jugadors de l'equip roig-i-negre i de l'equip blanc-i-blau