Esports

El CFS Mediterrani encaixa la primera derrota de la temporada contra el líder, el Futsal Valls, a casa

Per Redacció

El Mediterrani va encaixar la primera derrota de la temporada contra el Futsal Valls

Primera Divisió Catalana, grup 6

CFS Mediterrani 2 - Futsal Valls 3

El CFS Mediterrani va rebre la visita del líder –el Futsal Valls–, el passat dissabte a la tarda i va encaixar la primera derrota de la temporada. Després d'uns primers 25 minuts de joc en els què el marcador no es va moure i es mantenia l'empat a zero gols, el Futsal Valls va prémer l'accelerador i en tan sols tres minuts –en els minuts 26, 27 i 28– va marcar tres gols seguits que deixaven un contundent 0 a 3 abans del descans. Ja en la represa, el Mediterrani va reaccionar per intentar retallar distàncies en el marcador. En el minut 34, un gol en pròpia porteria del Futsal Valls acostava a l'equip cambrilenc amb l'1 a 3 i, només tres minuts després, Medina feia el segon dels cambrilencs. Malgrat intentar la igualada en el temps que quedava de partit, el marcador ja no es va moure i el Mediterrani va perdre per un ajustat 2 a 3. Amb aquesta derrota, l'equip se situa en la tercera posició de la classificació i demà dissabte visitarà la pista del Roquetes, quart classificat del grup.

Jugada del partit entre el Mediterrani i el Futsal Valls disputat el passat dissabte a la tarda