Segona victòria fora de casa del CB Cambrils

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada

Tercera Masculí

Reus Deportiu 68 - CB Cambrils 73

Segona victòria fora de casa per al CB Cambrils en el que portem de temporada. Aquest cop el triomf va ser a la pista del Reus Deportiu. El partit es va caracteritzar per un intercanvi de cistelles durant els dos primers quarts on cap dels dos equips aconseguia una renda suficient per marxar en el marcador. Així es va arribar a la mitja part amb un ajustat 30 - 27  favorable als reusencs. El Cambrils va aconseguir capgirar el resultat en un bon tercer període, arribant al minut trenta per davant en el marcador 47 - 51. Ja a l'últim quart, de nou les diferències mínimes es van anar alternant per als dos equips, fins arribar al tram final del partit on l' intercanvi de cistelles va afavorir al Cambrils que aconseguia així una nova victòria a domicili.
El CB Cambrils es manté a meitat de la taula classificatòria. Aquest proper diumenge juga a casa contra el CB Calafell, el cuer del grup.