Empat a casa del Cambrils Unió que li costa el liderat

Per Redacció

Erik va marcar el gol de l'empat en els darrers minuts del partit

Segona Catalana

Cambrils Unió 1 - FC Pobla de Mafumet B 1

El Cambrils Unió no va passar de l'empat davant la Pobla de Mafumet B, un equip que anava amb una marxa més sobre el camp que els locals. I aquesta marxa més es va notar sobretot a la primera part en la que els jugadors cambrilencs estaven força espesos. El 0 a 1 va arribar al minut 19 de partit amb la transformació d'un penal per part de la Pobla, un penal totalment innecessari i fruit d'una acció que no representava cap perill evident per a la porteria local. A la segona part del partit el Cambrils Unió hi va posar més ganes i va disposar d'alguna ocasió clara per a marcar. El gol de l'empat no va arribar fins el minut 85 de partit, obra d'Erik.

El Cambrils Unió ha deixat escapar quatre punts en les darreres dues setmanes la qual cosa li ha costat perdre el liderat i passar a ocupar la tercera posició, a un punt dels dos primers classificats, l'Amposta i l'Ulldecona. El Cambrils Unió jugarà el proper partit de competició el dissabte a la tarda, al camp del CE Vendrell.
El Cambrils Unió no va passar de l'empat en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal