Esports

El CFS Laguna suma un empat davant el Catllar després de remuntar el partit

Per Redacció

El CFS Laguna i el Catllar van empatar a tres en el partit disputat el passat dissabte a la tarda

Divisió d'Honor Catalana, grup 3

CFS Laguna 3 - El Catllar 3

El passat dissabte a la tarda, el CFS Laguna va disputar la tercera jornada de lliga davant del Catllar. El partit va començar amb un alt nivell físic per part d'ambdós equips i, en el minut 4 de joc, els visitants s'avançaven en el marcador després de culminar un bon contraatac. Malgrat intentar la igualada, el Laguna va marxar al descans amb un desavantatge mínim en el marcador, 0 a 1.
En la represa va ser novament el Catllar el que va tornar a marcar el 0 a 2, però només tres minuts després l'equip cambrilenc va retallar diferències amb un gol de Rafa, després d'un intens treball de tot l'equip local. Poc després, el Laguna feia l'empat amb un gol de penal que va materialitzar Patrick. Amb l'empat en el marcador, una magnífica pressió dels cambrilencs va propiciar que el Laguna marqués el 3 a 2 a falta de cinc minuts del final del partit, a càrrec de Patrick. Quan faltaven deu segons per acabar el partit, l'àrbitre va xiular un penal –molt dubtós i molt protestat pels cambrilencs– que el Catllar va transformar en el definitiu empat a tres gols. Un empat i un valuós punt contra un dels equips més forts del grup. Aquesta propera jornada de lliga, el CFS Laguna es desplaçarà a la pista d'un altre equip fort de la categoria, l'Alforja A.