Esports

Primera derrota a casa del Reus B Cambrils davant un intens Figueres

Per Redacció

El Figueres es va imposar clarament al Reus B Cambrils en el partit disputat ahir a la tarda a l'estadi municipal

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 0 - UE Figueres 3

Primera derrota a casa del Reus B Cambrils, aquesta temporada. El Figueres, que venia de perdre tres partits consecutius, va venir molt mentalitzat a l'estadi municipal cambrilenc i molt convençut d'endur-se un resultat positiu. Els de l'Alt Empordà van exercir una pressió constant durant tot el partit que va donar els seus fruits. Per contra, el Reus B Cambrils anava amb una marxa menys i no es va poder sobreposar a aquesta pressió de l'equip rival. Com a mostra, cal destacar que els locals només van xutar una sola vegada en tot el partit entre els tres pals de la porteria contrària.
El 0 a 1 va arribar ben aviat, al minut 9 de partit, quan un davanter del Figueres va rematar de cap una pilota centrada del córner. El 0 a 2 va arribar al minut 20 de partit, de penal, per mans d'un defensa local. El 0 a 3 va arribar al minut 41, poc abans de la mitja part. En el segon període el marcador ja no es va moure tot i que l'equip visitant va seguir pressionant fins al darrer moment.

Després d'aquesta derrota, el Reus B Cambrils baixa una posició i se situa quart. Aquest proper dissabte jugarà al camp del FC Santboià.

Roger Ametllé disputa una pilota a un jugador del Figueres en el partit d'ahir a la tarda