El Cambrils Unió empata al camp de l'Ulldecona i segueix líder del seu grup

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió aquesta temporada

Segona Catalana, grup 6

Ulldecona 2 - Cambrils Unió 2

El Cambrils Unió afrontava, aquesta jornada, una sortida complicada al camp de l'Ulldecona que arribava al partit com a segon classificat del grup per darrere de l'equip cambrilenc. Va ser un enfrontament de màxima igualtat, tal es com reflexa en el marcador final. De fet, els gols van ser un intercanvi d'un i altre equip. Els cambrilencs s'avançaven en el marcador, en el minut 46, mitjançant un gol de Gerard Batista. La reacció local no es feia esperar massa i en el minut 50 de joc aconseguien l'empat. Posteriorment va ser novament el Cambrils Unió el que es va tornar a avançar en el marcador amb un diana obra de Dani Sáez. L'1 a 2 va pujar al marcador en el minut 76, a falta d'un quart d'hora del final del partit. Quan semblava que el Cambrils s'enduria un nou triomf, l'Ulldecona va ser capaç de salvar un punt empatant el partit en el minut 89. Finalment doncs, empat a dos gols i repartiment de punts per a ambdós conjunts. Amb aquest resultat, el Cambrils Unió segueix líder amb 17 punts, seguit de l'Amposta i de l'Ulldecona que és tercer.
El proper dissabte 28 d'octubre, a les 17.45 hores, l'equip local rebrà la visita de la Pobla de Mafumet B, que actualment ocupa la dotzena posició de la classificació.