Esports

Victòria del Reus B Cambrils davant d'un voluntariós Castelldefels que el manté en la tercera posició

Per Redacció

Jordi Oribe lluita pugna per la pilota amb un jugador del Castelldefels en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal de Cambrils

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 2 - UE Castelldefels 0

El Reus B Cambrils va aconseguir els tres punts en joc en un partit no massa lluït per part dels locals i en el que l'equip visitant va plantar cara i va lluitar fins el final per aconseguir un millor resultat. El Castelldefels va donar una imatge d'equip lluitador i va quedar clar que venia al Municipal de Cambrils a endur-se algun punt. El partit va començar amb domini local però al quart d'hora de partit el Castelldefels ja va deixar ben clares les seves intencions i va pressionar amb decisió la sortida de la pilota dels locals. L'1 a 0 va arribar al minut 36 de joc quan en una escapada per la banda de Roger Ametllé, va centrar a l'àrea i un jugador del Castelldefels va introduir la pilota al fons de la seva porteria. La primera part ja no va tenir més història. A la segona part, el Castelldefels es va fer el dominador del partit i va disposar d'alguna ocasió per a marcar. En aquesta dinàmica i quan el Reus B es va poder desempallegar d'aquest domini, va arribar el 2 a 0, al minut 76, amb una jugada ben trenada i amb rematada dins l'àrea de Roger Ametllé, molt actiu i participatiu en el partit d'ahir. L'equip visitant encara va disposar d'alguna ocasió, en el tram final de partit, però no va tenir l'encert de col·locar la pilota entre els tres pals. També cal destacar un parell de grans intervencions del porter local Sillero, en el partit d'ahir.

Després d'aquest triomf, el Reus B Cambrils continua en el tercer lloc de la classificació. Aquest proper diumenge torna a jugar a casa i ho farà davant del Figueres, un dels equips històrics del grup.