Impecable victòria del Reus B Cambrils davant el Gavà

Per Redacció

Xavier Jaime fa una passada davant un jugador del Gavà, ahir a la tarda, a l'estadi municipal

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 3 - CF Gavà 1

Partit molt complert del Reus B Cambrils i amb uns gols espectaculars que va deixar un gran regust de boca entre els aficionats, ahir a la tarda, a l'estadi municipal.
L'equip local, que encara té sis jugadors lesionats, no va donar gaires opcions a un Gavà voluntariós però que s'estavellava davant la defensa del Reus B Cambrils. Els dos primers gols els va fer Jordi Oribe, el primer al minut 12 després d'una gran jugada personal i el segon al minut 32, empalmant una voleia i aconseguint un gran gol. El 3 a 0 arribava als darrers instants del partit. al minut 83, quan Forgas s'escapava entre dos defenses de l'equip rival i aconseguia batre el porter. Dos minuts després el Gavà marcava el seu gol, també de voleia i per damunt del porter. Tot i els intents desesperats del Gavà d'acostar-se més, el marcador ja no es va moure més.
El Reus B Cambrils suma 11 punts i es col·loca en setè lloc. Aquest proper cap de setmana jugarà al camp de l'Europa, un històric del futbol català.