Esports

Triomf del Reus B Cambrils davant el Cerdanyola que el col·loca en el cinquè lloc

Per Lluís Rovira i Barenys

El jugador del Reus B Cambrils, Xavi Jaime, rebent una forta entrada d'un jugador del Cerdanyola

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 3 - FC Cerdanyola 0

Segon triomf consecutiu i primera victòria a casa del Reus B Cambrils a la Tercera Divisió, aquest passat dissabte a la tarda. L'equip local es va endur els tres punts amb un resultat contundent i davant un equip que en algunes fases del partit va mostrar una duresa excessiva que l'àrbitre no va saber tallar a temps. Els jugadors del Cerdanyola van veure set targetes grogues i un dels seus jugadors va ser expulsat per doble amonestació, al minut 79 de partit. Tot i això, l'àrbitre es va quedar curt en aquest apartat. Per contra, els jugadors del Reus B Cambrils només van veure una targeta groga.
El Reus B Cambrils va marcar el primer gol ben aviat, al minut 7 de partit, amb una excel·lent definició de Marcel. El 2 a 0 va arribar al minut 29 de partit quan Xavi Jaime va engaltar un xut amb molta rosca i la pilota va tocar al pal, va rebotar a l'esquena del porter visitant i va entra a porteria. L'àrbitre va concedir gol en pròpia porteria. El tercer gol va venir als darrers instants del partit, al minut 89, quan Iker, que feia poca estona que havia entrat a jugar, va fer pujar el 3 a 0 al marcador. Iker és un jugador del juvenil del Reus Deportiu que tot just ahir dilluns feia els 18 anys.
En definitiva, un partit que el Reus B Cambrils va tenir controlat en tot moment i el Cerdanyola, tot i l'empenta que hi va posar, no va arribar a crear ocasions clares de gol. Amb aquest resultat el Reus B Cambrils es col·loca com a cinquè classificat.
Aquesta setmana hi ha jornada intersetmanal a Tercera Divisió i el Reus B Cambrils juga aquest proper dimecres a la nit al camp del Terrassa.

Adrián Guerrero del Reus B Cambrils controla la pilota envoltat de diversos jugadors rivals