Esports

El Cambrils Unió estrena la temporada amb un primer triomf contra el Morell

Per Redacció

El Cambrils Unió es va endur la victòria per 2 a 0 en el seu enfrontament contra el Morell

Segona Catalana, grup 6

Cambrils Unió 2 - Morell 0

Primera victòria i primers tres punts per al Cambrils Unió en el seu primer partit de la temporada. L'equip local va rebre la visita del Morell, equip que ha baixat de categoria i que la temporada passada va disputar la Primera Catalana –i, anys enrere havia militat a la Tercera Divisió–. Va ser un enfrontament molt fluix per part dels dos equips, un partit clàssic d'inici de temporada quan als equips encara els costa arrencar i han d'encaixar les noves incorporacions. De fet, enguany, el Cambrils Unió compta amb fins a onze nous jugadors que s'hauran d'adaptar a l'equip.
Ben aviat, en el minut 3 de partit, va arribar el primer gol dels cambrilencs mitjançant Erik González. Amb el resultat d'1 a 0 es va arribar al descans. Als pocs minuts de la represa, en el 56, Jusi va tornar a marcar per al Cambrils Unió, situant un marcador que donava més tranquil·litat als locals. Per la seva part, el Morell es va mostrar molt fluix, no va disposar de cap ocasió clara de gol i no va llançar cap córner. Finalment, còmoda victòria per als cambrilencs que va mostrar bones formes i bones triangulacions, malgrat que en general va ser un partit força fluix. El proper cap de setmana, l'equip es desplaçarà al camp de l'Hospitalet de l'Infant.

El primer partit de la temporada es va disputar aquest passat dissabte a la tarda