Esports

El Reus B Cambrils suma la primera victòria de la temporada al camp del Vilassar de Mar

Per Redacció

Imatge d'un partit del Reus B Cambrils disputat aquesta temporada

Tercera Divisió

Vilassar de Mar 0 - Reus B Cambrils 1

El Reus B Cambrils va sumar, aquest passat dissabte, la seva primera victòria de la temporada al camp del Vilassar de Mar. Després de dos empats consecutius en els dos primers partits de lliga, l'equip roig-i-negre es va endur el triomf per la mínima, 0 a 1, tot i presentar-se amb diferents baixes a la plantilla. La primera part va ser molt igualada, amb un equip local que va sortir més endollat i que va disposar de diferents ocasions de gol que van ser refusades pel porter del Reus B Cambrils, Sillero. El bon joc i les ocasions del Vilassar de Mar van fer reaccionar al Reus B Cambrils que, abans del descans, també es va poder avançar en diferents ocasions. La primera part però, va acabar amb un igualat empat a zero. El segon període es va posar de cara per al Reus B Cambrils, perquè en el primer minut de joc, Ernest Forgas va aconseguir marcar, situant el 0 a 1 al marcador. A més, aquest mateix jugador també va disposar d'una altra ocasió clara. Els locals van intentar l'empat, però finalment el marcador no es va moure i el Reus B Cambrils va poder sumar els seus tres primers punts a la Tercera Divisió. L'equip ja suma cinc punts i se situa en la novena posició de la classificació. El proper dissabte 9 de setembre, a les 18 hores, rebrà la visita del Cerdanyola del Vallès, equip que només ha sumat un empat en els tres primers partits.