Esports

El triatleta cambrilenc Òscar Martínez guanya la Triatló d'Andorra

Per Redacció

Òscar Martínez entrant a la línia de meta de la Triatló d'Andorra en la primera posició

El passat diumenge 23 de juliol, el cambrilenc Òscar Martínez va competir a la Triatló d'Andorra, on hi van prendre part uns 300 triatletes. Martínez va sortir del primer tram de 900 metres de natació –a 1.500 metres d'altitud– en un petit grup d'escapats, a un minut del triatleta britànic Den. Posteriorment, durant el tram de 36 quilòmetres en bicicleta, el cambrilenc es va situar en la primera posició, pujant el port de categoria especial de La Rabassa, arribant a la segona transició situada a 2.000 metres d'altitud –a l'alçada del parc Naturlandia– amb un minut d'avantatge del segon classificat –el britànic Den– i amb 1 minut i 30 segons del tercer, el basc Iturbe. A l'últim segment de 9 quilòmetres de trail running, Martínez va ampliar el seu avantatge i va creuar la línia de meta en la primera posició, tant en la categoria absoluta com en la categoria sub23. Demà divendres, 28 de juliol, el triatleta cambrilenca prendrà part a la triatló internacional d'Alpe d'Huez, a França.