Esports

Les tripulacions Llunàtiques i La Galerna, guanyadores de les Regates Populars de Sant Pere

Per Josep Maria Ferrando

L'equip de les Llunàtiques va guanyar en la categoria popular

Aquest passat dissabte a la tarda van tenir lloc, davant de les Escales Reials del port, les tradicionals regates popular de Sant Pere, on hi poden participar tripulacions de sis vogadors, organitzades per Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. Amb la novetat que, enguany, es va estrenar una nova categoria formada per tripulacions de vuit vogadors de social del propi club. La tripulació guanyadora de la categoria popular va ser Llunàtiques, i en la categoria de social la guanyadora va ser La Galerna.

La competició va consistir en fer dos llargs oposats i dues ciavogues al camp de regates, dintre del mateix port. A la regata final la tripulació Llunàtiques va completar el recorregut en 2:26:89 m. i la Galerna en 2:13:54 m. Al finalitzar la competició les tripulacions guanyadores van rebre les medalles de campiones de mans de l’alcaldessa –Camí Mendoza– i dels regidors Josep M. Vallès i Jaume Gila. A continuació davant de l’edifici de la Confraria de Pescadors es va preparar un berenar sopar de llonganissa i pa amb tomaca per a tots els vogadors i vogadores.

Les altres tripulacions participants van ser en categoria popular: Perla Negra i Lisiaos, totes dues de Tarragona, i Petazetas, Submarí Cambrils, Rómulo i Remo, Matarucs, Advogadors, Xalats del Mar i Popurri de Cambrils. I de la categoria social del club: Remos y Cañas, Els Re-salats, Vogadors de Ponent, La Perra Negra i Gran Pupurri.