Esports

L'equip sènior B del CH Cambrils es proclama campió de la Copa de Quarta Catalana

Per Redacció

Celebració de l'equip sènior B del CH Cambrils després de proclamar-se campió de la Copa de Quarta Catalana

L'equip sènior B del CH Cambrils ha culminat un excel·lent final de temporada proclamant-se campió de la Copa de Quarta Catalana, després de vèncer a l'UEH Calella per 31 a 23, en un partit disputat al pavelló de Banyoles. En un partit molt seriós dels jugadors dirigits per Matías Tropper, els cambrilencs van dominar el marcador des del primer minut i sempre van anar al capdavant en el marcador. El Cambrils va mantenir una defensa molt seriosa i forta –centrats en no perdre pilotes–, així com un atac que combinava el contraatac i el joc estàtic. Les diferències durant la primera part van anar augmentant fins el 19 a 13 al descans. La segona part va seguir la mateixa tònica, amb bon joc i domini del CH Cambrils que va saber administrar les diferències aconseguides en la primera part. L'eficàcia i el joc posicional en atac van ser claus per endur-se la Copa.
L'equip sènior B del CH Cambrils està format per jugadors juvenils i veterans que han completat una gran temporada. De fet, es van quedar a un pas de disputar la fase d'ascens a la Tercera Catalana.