Esports

Subcampionat de lliga per al CH Cambrils i ascens de categoria a la Lliga Catalana

Per Redacció

El porter del CH Cambrils, Miguel Segura, en una de les seves darreres intervencions amb l'equip

Primera Catalana

Moldtrans CH Cambrils "A" 45 - CE Vendrell 23

Després de l'ascens aconseguit el passat cap de setmana, la darrera jornada de lliga només tenia l'al·licient d'esperar la derrota del Calella perquè els cambrilencs es proclamessin campions de lliga, fet que no es va produir. El partit, disputat diumenge al migdia, va ser un enfrontament plàcid en el què l'entrenador –Agustín Tortosa– va donar minuts a aquells jugadors que no han tingut tantes oportunitats al llarg de la lliga. Davant del cuer de la categoria, el Vendrell, els cambrilencs no va donar cap opció i van dominar el marcador amb claredat durant tot el partit. En la segona part, el Cambrils no va afluixar el ritme i això es va traduir en un resultat final contundent, 45 a 23.
Així doncs, subcampionat de lliga per a l'equip cambrilenc i ascens a la Lliga Catalana. El darrer partit també va servir per acomiadar al porter de l'equip –Miguel Segura– que, després d'una llarga trajectòria deixa la competició i, a Victor Monroy que, per motius laborals no pot continuar a l'equip.

Quarts de final (tornada) de la Copa de Quarta Catalana
Moldtrans CH Cambrils "B" 24 - CH Claret 23

L'equip sènior B del CH Cambrils està fent un final de temporada espectacular. Després de sentenciar l'eliminatòria al partit d'anada, a la tornada va tornar a emportar-se la victòria en un partit controlat en tot moment, on l'equip visitant només va poder igualar el marcador en certes fases del partit. Ara la semifinal, a partit únic, es disputarà a casa davant el Fornells i serà una gran oportunitat de l'equip cambrilenc per arribar a la final.

Els jugadors del CH Cambrils aplaudint i saludant a l'afició al final del darrer partit de lliga