Esports

El CFS Mediterrani queda quart classificat després del darrer empat de la temporada

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Mediterrani i el Futbolpax Tarragona disputat el passat mes de febrer

Primera Divisió de Futbol sala, grup 6

Futbolpax Tarragona 2 - CFS Mediterrani 2

El CFS Mediterrani va tancar la temporada 2016-2017 amb un empat a dos gols a la pista del Futbolpax Tarragona. En un partit en el què, tot i dominar el joc i disposar de nombroses ocasions, la falta de punteria i errors puntuals, van evitar que els cambrilencs s'emportessin els tres punts.
Des del primer moment, el Mediterrani va portar el control del joc, tancant al rival en el seu camp i amb una forta pressió, però sense aconseguir marcar el primer gol. Amb el pas dels minuts, el ritme del cambrilencs va anar disminuint i els tarragonins van disposar d'alguna ocasió. En el minut 15 de partit, un malentès entre Héctor i el porter Pep va propiciar un xut de falta a favor dels locals que va suposar l'1 a 0, amb el qual es va arribar al descans.
En la segona part, el Mediterrani va seguir dominant el joc i tancant al rival, però la bona defensa local i la manca d'idees dels jugadors cambrilencs impedien l'empat. A falta de cinc minuts del final, una pilota recuperada pel conjunt cambrilenc a mitja pista va ser aprofitada per Héctor per batre al porter local d'un fort xut i establir el merescut empat. Tot i això, l'alegria dels cambrilencs va durar ben poc, perquè un minut després, una passada llarga va sorprendre als cambrilencs que van encaixar el segon gol. Amb el 2 a 1 en contra, el Mediterrani va arriscar amb porter jugador. Tot i que el joc no va ser gaire fluid, en el darrer minut de partit, el Mediterrani va trobar el premi del gol mitjançant Fran que va sorprendre els tarragonins amb un fort xut. Finalment, el marcador ja no es va moure més i repartiment de punts per ambdós equips. Amb aquest darrer partit de la temporada, el Mediterrani acaba com a quart classificat amb 46 punts.