Esports

El Reus B Cambrils s'haurà de jugar l'ascens a la Tercera Divisió en el play off

Per Redacció

Molta expectació en el partit disputat ahir a la tarda entre el Reus B Cambrils i el Balaguer

Primera Catalana                           Grup 2

Reus B Cambrils 1 - CF Balaguer 1

No va poder ser. Tots els elements estaven de cara per a viure una tarda històrica a l'estadi municipal. Moltíssima gent i molt d'ambient per presenciar aquest partit. Fins i tot un grup d'aficionats "Redblack" vinguts de Reus per a animar i fer més gran la celebració. Però les coses no van sortir bé i l'empat aconseguit davant el Balaguer sumat a la victòria al darrer minut que el Santboià va aconseguir al camp de l'Almacelles ha suposat que el Reus B Cambrils acabi segon de grup i s'hagi de jugar l'ascens a la Tercera Divisió amb una promoció amb el segon classificat del grup 1.
Pel que fa al joc, es notaven els nervis i la responsabilitat en l'equip local. Tot i això, el Reus B cambrils controlava bé el joc i s'avançava en el marcador al minut 36 de partit en una jugada amb diferents refusos de la pilota dins l'àrea i amb rematada final d'Edgar Doblas. El Balaguer, molt intens durant tot el partit, no oferia gaires ocasions de perill. A la segona part va venir una jugada clau del partit. El Reus B Cambrils marcava un espectacular gol amb rematada de cap de Marcel i mentre els jugadors locals l'estaven celebrant, l'àrbitre l'anul·lava per fora de joc a instàncies del linier. Un fora de joc més que dubtós que alguna càmera de les que enregistraven el partit va demostrar que no ho era. Després d'aquest cop, que hagués suposat la sentència, al Reus B Cambrils va especular amb el resultat favorable i el partit se li va fer llarg. En una doble aproximació del Balaguer, després d'un llançament de falta i de córner i en una jugada amb diferents rebots, la pilota va entrar a la porteria local aconseguint l'empat, al minut 79 de partit. En els 11 minuts restants més els quatre de descompte, el Reus B Cambrils ho va intentar i va arribar a disposar d'alguna ocasió clara per a marcar però l'empat es va mantenir fins al darrer moment. Amb el partit acabat, els jugadors i l'afició estava pendent del que passava entre l'Almacelles i el Santboià, que estaven empatant i que amb aquest resultat el Reus B Cambrils quedava primer. El Santboià va marcar el 2 a 3 al darrer minut de partit i ja no hi va haver res a fer.
El Reus B Cambrils s'haurà de jugar l'ascens amb el segon de l'altre grup. Les dues primeres places de l'altre grup se les disputen l'Horta, el Sants i l'Andorra. Els dos partits que impliquen aquests tres equips no s'han jugat aquest cap de setmana, per la recent mort de l'entrenador de l'Andorra, i es jugaran aquest proper diumenge. En aquests dos partits s'enfrontaran el Sants contra l'Andorra i l'Horta contra el Lloret. A falta de disputar-se aquests dos partits, la classificació l'encapçala l'Horta i a un punt el segueixen el Sants i l'Andorra. El proper cap de setmana, doncs, se sabrà el rival del play off pel Reus B Cambrils.

Jugada corresponent al partit entre el Reus B Cambrils i el Balaguer

L'empat a 1 entre el Reus B Cambrils i el Balaguer obligarà a l'equip local a jugar el play off