Esports

El Mediterrani s'acomiada de la seva afició amb una ajustada victòria davant del Casals Tortosa i assegura el quart lloc

Per Redacció

El Mediterrani i el Serveis Avícoles Casals Tortosa es van enfrontar el passat dissabte al vespre

Primera Divisió de Futbol Sala, grup 6

CFS Mediterrani 3 - Serveis Avícoles Casals Tortosa 2

El CFS Mediterrani es va acomiadar de la seva afició, el passat dissabte al vespre, amb una ajustada victòria per 3 a 2 davant del Serveis Avícoles Casals de Tortosa, cinquè classificat. Amb aquest resultat, l'equip cambrilenc s'assegura la quarta posició de la classificació a falta del darrer partit de lliga. El Mediterrani es va trobar amb un partit molt travat des de l'inici degut a la forta defensa de l'equip visitant. Un rival que no arriscava i que només es dedicava a aprofitar les errades per crear perill. Els cambrilencs però, van ser pacients i després de disposar de diverses ocasions de gol, Fran va avançar al Mediterrani, a falta de cinc minuts del descans.
En la represa, el Mediterrani va seguir atacant i, en una jugada entre Dani i Javi Medina, va ser aprofitada per aquest darrer per marcar el 2 a 0. Aquest segon gol va relaxar al conjunt cambrilenc, fet que va aprofitar el rival per crear perill a la porteria defensada per Pep. D'aquesta manera, va arribar el 2 a 1 però, ben aviat, el Mediterrani va posar distància en el marcador amb el segon gol obra de Fran, després de robar una pilota a la meitat de la pista i batre el porter contrari. En els darrers minuts, el Mediterrani hauria pogut sentenciar el partit, sobretot amb una ocasió molt clara de Javi Medina, però va ser el Tortosa que va marcar i va posar emoció fins al final del partit. No obstant això, el marcador ja no es va moure.

El conjunt cambrilenc es va imposar per la mínima en el darrer partit de la lliga a casa