Esports

El CH Cambrils aconsegueix l'ascens de categoria a la Lliga Catalana

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el CH Cambrils i el BM Granollers, disputat a finals del passat mes de gener

Primera Catalana

BM Granollers "C" 31 - Moldtrans CH Cambrils 37

L'equip sènior A del CH Cambrils va assolir l'ascens de categoria a la Lliga Catalana, a falta d'una jornada, després de vèncer a la pista del Granollers per 31 a 37, aquest passat cap de setmana. L'equip cambrilenc, a més, podria aconseguir el títol de lliga a l'espera d'una possible punxada de l'actual líder de la classificació, el Calella, en la darrera jornada de la temporada.
Els nois dirigits per Agustín Tortosa afrontaven la penúltima jornada de la lliga amb l'objectiu d'aconseguir la victòria i assolir l'ascens. La primera part va ser difícil, amb un Granollers molt fort en els primers minuts de partit, que van propiciar poca fluïdesa en el joc del Cambrils. En alguns moments, l'avantatge cambrilenc va ser d'un o dos gols, però es va arribar al descans amb un igualat 16 a 16.
En la segona part, el Cambrils va sortir a per totes per endur-se el triomf. Ho va fer amb una defensa forta, amb una porteria molt efectiva i amb un joc de contraatacs continus que van fer que el Cambrils se n'anés en el marcador de 8 gols de diferència. En els últims minuts de partit, els locals van pressionar, però la victòria cambrilenca ja no es va escapar.
Amb el triomf, el CH Cambrils culminava l'ascens per segona temporada consecutiva, després de completar una excel·lent temporada en la què sempre ha ocupat els primers llocs de la classificació.

Quarts de final de la Copa de Quarta Catalana

CH Claret 19 - Moldtrans CH Cambrils "B" 32

Excel·lent resultat de l'equip sènior B del CH Cambrils a l'anada dels quarts de final de la copa, que li donen un avantatge suficient per afrontar el partit de tornada amb tranquil·litat i veure més a prop les semifinals.