Esports

El CFS Laguna suma dues noves victòries, aquest cap de setmana, i segueix líder en solitari

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Laguna i l'Ametlla de Mar, disputat el passat mes de novembre

(Partit disputat el dissabte 22 d'abril)

Ametlla de Mar 3 - CFS Laguna 8

El passat dissabte, el CFS Laguna es va desplaçar a la pista de l'Ametlla de Mar. L'enfrontament es va iniciar amb molt de respecte per part dels dos equips. Tot i això, ben aviat l'equip cambrilenc va obrir ràpid el marcador amb un gol de Tejera, però només un minut després arribava l'empat dels locals. A partir d'aquí, el Laguna va seguir desplegant un bon joc col·lectiu i van arribar els gols de Fabián, Marc i Pitu. Poc abans del descans, l'Ametlla de Mar va posar el 2 a 4.
En la represa, el Laguna va sortir amb molta més intensitat i el capità Isma va marcar el 2 a 5 i, poc després, Fabián situava el 2 a 6 al marcador. En els últims minuts de partit, l'Ametlla va sortir amb porter jugador i va marcar el seu tercer gol, però novament Tejera i Isma arrodonien la golejada amb dos gols més.

(Partit disputat diumenge 23 d'abril)

CFS Laguna 5 - FutbolPax Tarragona 1

Per altra banda, l'endemà diumenge, el Laguna va disputar un partit ajornat corresponent a la jornada 20 contra el FutbolPax Tarragona. El partit va començar amb molta intensitat i, en els minuts 2 i 4, Isma marcava dos gols consecutius. Els cambrilencs es van fer amb la possessió i amb el control del partit i van anar arribant les ocasions. Ja en el minut 14 arribava el tercer gol local, obra de Tejera. Amb el resultat de 3 a 0 es va arribar al descans.
A l'inici de la segona part, una falta a favor de l'equip rival –propiciada per una errada arbitral– va significar el gol de l'equip tarragoní. Aquest gol en contra però, va fer reaccionar al Laguna i Tejera va marcar el 4 a 1 gràcies a un llançament de falta magistral. A partir d'aquí, el rival va sortir amb porter jugador, però la defensa cambrilenca va aturar qualsevol ocasió. Finalment, Pitu va marcar el cinquè i va arrodonir el triomf del Laguna.
Amb aquestes dues victòries consecutives, el Laguna encapçala la classificació, a dos punts del segon classificat. El proper dissabte 29 d'abril, a partir de les 17.30 hores, es disputarà el derbi cambrilenc entre el Laguna i el Mediterrani.