Esports

Derrota del CB Cambrils júnior A davant el Nou Bàsquet Olesa en un partit marcat pel desencert en el tir

Per Redacció

Marc Torrente del CB Cambrils entrant a cistella davant l'oposició d'un jugador del Nou Bàsquet Olesa

Júnior Masculí A    Interterritorial

CB Cambrils A 70 - Nou Bàsquet Olesa 80

Derrota del júnior A cambrilenc a casa en un partit marcat pel desencert local en el tir exterior i en el que una gran part dels punts es van fer sota cistella. El partit va tenir un frec a frec entre els dos equips fins el minut 9 del primer període en el que els cambrilencs manaven en el marcador. En el darrer minut d'aquest període, l'Olesa va aconseguir 9 punts consecutius que van desequilibrar el marcador i el partit. L'equip visitant, molt intens, ja no va perdre l'avantatge en la resta del partit. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 33 a 40 pels visitants. Els dos darrers períodes van tenir un desenvolupament similar tot i que el Nou Bàsquet Olesa se'n va arribar a anar de 14 punts d'avantatge. Els millors minuts dels cambrilencs van ser els darrers cinc minuts de partit on van fer gala d'una intensitat que fins aquell moment no havia aparegut. Tot i això, no hi va haver temps per a capgirar el marcador.
Aquest proper diumenge, el CB Cambrils juga a la pista del CB Nou Esplugues 00.