Esports

Òscar Martínez queda tercer al campionat d'Espanya de duatló per equips

Per Redacció

L'equip Triatlon Saltoki Trikideak, amb Òscar Martínez a la dreta de la imatge, va quedar en la tercera posició sub23

El cambrilenc Òscar Martínez Castro va competir, el passat diumenge 2 d'abril a la Vall d'Uixó (Castelló), al campionat d'Espanya de duatló. Formant part de l'equip Triatlon Saltoki Trikideak, Martínez va pujar a la tercera posició del podi en la categoria sub23 de la competició per equips. Per altra banda, a nivell individual, el cambrilenc va quedar el setè d'Espanya sub23 i va assolir el lloc 42 en la categoria d'elit. Cal destacar que durant la cursa, Martínez va anar en la segona posició, escapat, en el tram de bicicleta i va aconseguir el segon millor temps en aquest segment.