Esports

El Mediterrani es refà de la derrota de la setmana passada i s'imposa amb autoritat al Vinyols

Per Redacció

El Mediterrani va vèncer al Vinyols, aquest passat dissabte a la tarda

Primera Divisió Catalana                     Grup 6

Mediterrani Cambrils 5 - Vinyols Oleander FS 2

Victòria important i merescuda del Mediterrani davant el Vinyols per 5 gols a 2, que arribava després de la inesperada derrota de la jornada anterior. Bon inici del Mediterrani que ràpidament es va fer amb el domini del partit, tot i que no acabava de transformar cap de les oportunitats que tenia. Als cinc minuts de partit, Juanito va inaugurar el marcador al resoldre un u contra u davant el porter visitant, després d'una assistència d'Alexis. Amb el resultat a favor el conjunt cambrilenc va assentar-se al camp i va començar a tocar la pilota amb criteri. El Vinyols també va espavilar-se i començar a tenir opcions, entre elles dos pals. A falta de sis minuts pel descans, un error en la sortida de pilota del Vinyols, el va aprofitar Hector que amb un fort xut a porta buida va fer el 2-0. En els darrers minuts de la primera part el Vinyols va pressionar per reduir diferències. El partit es va enfosquir molt amb protestes constants dels dos equips i discussions constants entre jugadors. Aquesta situació de partit va perjudicar al Mediterrani que va deixar de controlar el partit i va veure com el Vinyols cada cop s'acostava mes a la porta defensada per Hector, el qual va mantenir la porta a 0 fins al descans.
A la represa, inici dubitatiu del conjunt cambrilenc, sobretot degut al gol als dos minuts del Vinyols. Poc a poc el Mediterrani es va tornar a fer amb el control de la pilota, i Fran en una gran jugada de tot l'equip, va fer el 3-1. Un minut després, Ivan va fer el 4-1 transformant un doble penal. Amb el resultat tan en contra, el Vinyols va sortir amb porter jugador, i en la segona jugada, aprofitant un desajust defensiu del Mediterrani, va reduir distàncies, però un minut després, Hector va robar una pilota i des la pròpia àrea, va xutar a porta buida fent el definitiu 5-2.
El Mediterrani continua en la cinquena posició de la classificació. Aquest proper cap de setmana juga a la pista del Playas de Salou.