Esports

Victòria amb golejada del CFS Laguna contra l'Inter La Pineda

Per Redacció

Un moment de partit entre el Laguna i l'Inter La Pineda, disputat el passat dissabte a la tarda

CFS Laguna 7 - Inter La Pineda 1

El passat dissabte, l'equip sènior del CFS Laguna afrontava la 19a jornada de lliga, a casa, contra l'Inter La Pineda que venia d'una molt bona ratxa de victòries seguides. El partit va començar amb molt respecte per part dels dos equips, però amb una notable possessió de la pilota de l'equip cambrilenc. Tot i això, una errada defensiva del Laguna va permetre al rival obrir el marcador, 0 a 1. A partir d'aquí, reacció del Laguna que va assolir l'empat en el minut 14 i amb el resultat d'1 a 1 es va arribar al descans.
En la represa va començar un partit totalment diferent en el què el Laguna va posar el joc, la intensitat i els gols de Marc i Fabián que posaven el 3 a 1 a favor. Per la seva part, l'Inter La Pineda va arriscar i va sortir amb porter jugador, però una mala circulació de la pilota i la bona pressió del Laguna va fer que la pilota caigués a peus del porter juvenil, Ramon, que va xutar de camp a camp marcant el quart gol dels locals. Amb el 4 a 1 al marcador, els cambrilencs es van sentir més seguir i van anar caient els gols: dos gols més obra de Fabián i l'últim, obra de Pitu, que s'estrenava com a golejador a l'equip on va créixer. Finalment, 7 a 1 al marcador i molt bones sensacions del Laguna que va jugar a un nivell molt alt.
La propera jornada, l'equip jugarà a la pista del Serveis Avícoles Casals Tortosa CFS que, actualment ocupa el quart lloc de la classificació.