Un sòlid CB Cambrils guanya al Bàsquet L'Arboç i es col·loca segon de grup

Per Redacció

Òscar Lázaro del CB Cambrils llançant a cistella

Sènior Masculí       Primera Divisió Territorial                        Segona Fase

CB Cambrils 56 - Bàsquet L'Arboç 37

Partit amb poca anotació i en el que el CB Cambrils es va imposar a un Bàsquet L'Arboç que també lluita pels primers llocs de la classificació del grup. El CB Cambrils va mostrar una bona defensa i en cada quart deixava una mica més lluny el seu rival. El primer quart es va tancar amb un 16 a 11 pels cambrilencs i en el segon l'adversari només va poder fer 4 punts i es va arribar a la mitja part amb el resultat de 26 a 15. El CB Cambrils es va mostrar bé físicament i en el darrer període és on van marxar més en el marcador gràcies a la rotació de jugadors més frescos que sortien de la banqueta local. Aquesta victòria col·loca el CB Cambrils en el segon lloc de la classificació i deixa poques opcions d'error a la resta d'equips del grup. Aquest proper diumenge al matí el CB Cambrils juga a la pista de El Carme Bàsquet.