Esports

Treballada victòria del Mediterrani contra el Vila-rodona, recent campió de la Copa Tarragona

Per Redacció

El Mediterrani es va imposar per la mínima, 6 a 5, al Vila-rodona

CFS Mediterrani 6 - Vila-rodona 5

Treballada victòria del Mediterrani davant del Vila-rodona –recent campió de la Copa Tarragona–, per un resultat de 6 a 5. Bon inici dels cambrilencs que van portar el pes del joc i van disposar de les millors ocasions de gol. En el minut 5 de partit, una bona combinació entre Fran, Gerard i Alexis va ser culminada per aquest últim per marcar el primer gol dels cambrilencs. Dos minuts després però, en un contraatac el Vila-rodona va fer l'empat. Tot i ser una primera part molt igualada i amb ocasions pels dos equips, el Mediterrani es mostrava més incisiu. Finalment, abans de descans, Ivan va sorprendre el porter rival amb un fort xut fent el 2 a 1, resultat amb què es va arribar al descans.
En la represa, bon inici del Mediterrani que va saber aprofitar una badada defensiva dels visitants per fer el 3 a 1, obra de Gerard. Amb el resultat a favor i el bon joc desplegat fins aleshores semblava que la victòria no es podria escapar als cambrilencs. Tot i això, la bona reacció del Vila-rodona, acompanyada d'uns minuts de descontrol del Mediterrani, van provocar que el conjunt visitant capgirés el marcador en cinc minuts, deixant el marcador en 3 a 4. Per sort local, un minut després, Ivan va tornar a establir l'empat. En els darrers minuts, tots dos equips es van mostrar molt calculadors, procurant no encaixar cap gol en comptes d'intentar fer el gol de la victòria. La fortuna va estar del costat cambrilenc i, a falta de quatre minuts del final, gràcies a una jugada personal d'Héctor van avançar-se novament en el marcador. Aquest gol i la manca de temps va obligar al Vila-rodona a sortir amb porter jugador. Després de dues ocasions per empatar dels visitants, una pilota robada per Héctor va ser aprofitada per ell mateix per marcar el 6 a 4. Aquest resultat semblava definitiu, però el Vila-rodona va tornar a donar emoció al partit fent el cinquè, a falta de 30 segons per acabar.
Finalment el conjunt cambrilenc va saber mantenir el resultat i aconseguir una victòria merescuda davant d'un gran equip, fet que va ser molt celebrat per jugadors i afició.