Esports

El Dojo Cambrils guanya tres medalles de bronze al campionat de Catalunya de judo sènior

Per Redacció

Equip del club de Judo Dojo Cambrils que va competir al campionat de Catalunya absolut

El passat dissabte 18 de març, al pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga, es va disputar el campionat de Catalunya de judo absolut, és a dir, el campionat de judo més important de la temporada en la categoria reina. El club de Judo Dojo Cambrils va participar amb un total de sis judokes que van competir a un gran nivell en una competició molt dura. El bon rendiment dels judokes cambrilencs va donar els seus fruits, ja que van guanyar tres medalles de bronze. Els judokes del club local que van competir van ser: Vicky Giménez (-70kg), Alex Caballero (-60kg), Ivan Jiménez i Yeison Quiroz (-73kg), Emanuel Toscano (-81kg) i Ivan Garcia Salvador (-100 kg). Els tres que van pujar al podi en les seves respectives categories van ser Vicky Giménez, Emanuel Toscano i Ivan Garcia.

Cal destacar que, de tots els judokes de l'equip cambrilenc que van competir, només dos –Vicky Giménez i Yeison Quiroz– competeixen en la categoria absoluta, és a dir, són sèniors per la seva edat i tenen experiència prèvia en aquesta categoria. La resta de judokes són júniors i, per tant, van competir en una categoria superior a la seva. Un exemple d'aquesta major dificultat que van tenir aquests judokes més joves va ser el cas de la categoria de -100 kg, en la què l'Ivan Garcia era el judoka més jove de tots els participants –amb 17 anys–. Tot i això, el cambrilenc va realitzar una fantàstica competició i es va penjar una de les tres medalles de l'equip cambrilenc.

De fet, tots els participants del Club Dojo Cambrils van quallar una molt bona participació amb uns bons resultats en una competició tan dura, posant de manifest el bon moment de forma de l'equip júnior del club i l'excel·lent treball realitzat pel club local.

Vicky Giménez, la segona per la dreta, en la tercera posició del podi de -70 kg

Ivan Garcia, a la dreta de la imatge, en la tercera posició del podi de -100 kg

Emanuel Toscano, a la dreta de la imatge, en la tercera posició del podi de -81 kg