Esports

L'atleta Cristina Mur guanya dues medalles d'or i obté un rècord d'Espanya en salt d'alçada

Per Redacció

Cristina Mur en la prova de salt d'alçada

El passat cap de setmana es va disputar al Centro Deportivo Gallur de Madrid el campionat d'Espanya Màster de pista coberta. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per dos atletes: la Cristina Mur i el Pere Ferrando. L’actuació de la Cristina va ser brillant, assolint dues medalles d’or.
Els resultats dels atletes van ser els següents:

Cristina Mur: primera en salt d’alçada (1.47 m.)
                          primera en salt de llargada (4.53 m.)
Pere Ferrando: SF dels 60 m. tanques           Ret.
                             SF dels 60 m. llisos           9"19

A més, al salt d'alçada la Cristina va tornar a batre el Rècord d'Espanya. Precisament el tenia ella quan va saltar el 1.46 m. al Campionat d'Espanya de la passada temporada. Dissortadament, es va lesionar al turmell quan intentava superar el llistó a 1.49 m., aquest fet va impedir que competís a la final dels 60 m. tanques on tenia clares aspiracions de guanyar una nova medalla d'or.

Per la seva part, el Pere Ferrando no podia acabar la semifinal dels 60 tanques al topar amb la darrera tanca caient a terra. Aquest fet no va impedir que prengués part a la semifinal dels 60 m. llisos, on va fer marca de la temporada parant el cronòmetre amb un temps de 9"19.