Esports

Victòria del Cambrils Unió al camp del Batea que el situa a un punt del segon classificat

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió i el Batea, disputat el passat mes d'octubre

Segona Catalana, grup 6

Batea 2 - Cambrils Unió 4

Important victòria del Cambrils Unió al camp del Batea, equip que està situat en la zona baixa de la classificació, però que va batallar força en el seu enfrontament davant de l'equip cambrilenc. De fet, els locals s'avançaven en el marcador, a les acaballes de la primera part, en el minut 40 de joc i, amb l'1 a 0 s'arribava al descans. En la represa, el Cambrils Unió va sortir a igualar el marcador i ho va aconseguir ben aviat ja que en el minut 50, Dani Saez posava l'empat. Amb la màxima igualat en el marcador va transcórrer bona part del segon període fins que, en el minut 68 de joc, Samu avançava als cambrilencs. L'avantatge del Cambrils Unió no va durar gaire perquè només quatre minuts després, el Batea tornava a empatar el partit. La reacció cambrilenc no es va fer esperar gaire i als cinc minuts, Erik situava el 2 a 3 en el marcador que donava una certa tranquil·litat a l'equip de Cambrils. Amb el marcador favorable, els cambrilencs arrodonien la victòria, en el minut 81, amb un segon gol d'Erik que posava distància en el marcador i garantia els tres punts de la victòria.
Amb aquest triomf, el Cambrils Unió segueix quart amb un total de 50 punts, a només un punt del segon i del tercer classificat que són l'Amposta i el Valls, respectivament. A deu punts hi ha el líder en solitari, el Tortosa.
El proper dissabte 18 de març, el Cambrils Unió rebrà la visita de La Cava, a casa.