Esports

El Reus B Cambrils guanya amb solvència al Viladecans

Per Redacció

Marc Vernet controla la pilota davant un contrari en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal

Primera Catalana         Grup 2

Reus B Cambrils 2 - UD Viladecans 0

El Reus B va resoldre amb solvència el seu enfrontament davant el Viladecans i va sumar tres punts més que el mantenen en el grup de dalt de la classificació. El Viladecans només va donar senyals de perill en una jugada en el que el porter local va fer una doble intervenció de mèrit. La resta del partit va ser controlat pels homes de Lluís Albesa i en els moments en que el Reus B cambrils va imprimir una mica més d'intensitat van arribar els gols. L'1 a 0 va arribar al minut 38 de partit i va ser obra d'Edgar Doblas i el 2 a 0 el va fer Marcel, al minut 56, després d'aprofitar una pilota que el travesser de la porteria del Viladecans havia rebutjat a xut d'Edgar Doblas. El Reus B Cambrils no va tenir cap problema en mantenir aquest resultat davant un Viladecans que des de l'inici del partit s'havia mostrat brusc i amb uns jugadors i una banqueta que protestaven cadascuna de les decisions arbitrals. El final del partit va ser un pèl mogut ja que el nerviosisme d'alguns dels jugadors visitants va crispar l'ambient entre les banquetes.
Amb aquest resultat, el Reus B Cambrils continua quart a la classificació ja que els tres primers classificats també van guanyar els seus respectius partits. Aquest proper diumenge, el Reus B Cambrils juga al camp del CF Igualada.
Modest Notario pugna amb un jugador del Viladecans en el partit d'aquest passat dissabte