Esports

El CFS Mediterrani es deixa remuntar davant l'Ametlla de Mar i cau derrotat

Per Redacció

Un moment del partit que va enfrontar al Mediterrani i a l'Ametlla de Mar, el passat dissabte a la tarda

CFS Mediterrani 4 - Ametlla de Mar 5

Una vegada més, la falta d'efectivitat del Mediterrani de cara a porteria li va passar factura en el resultat del partit. L'inici de l'enfrontament no va ser el millor per als interessos locals ja que, al minut i mig de joc, s'avançava l'equip visitant. A partir d'aquell moment, l'equip cambrilenc va reaccionar i va poder empatar ràpidament el marcador. A més, poc després, el Mediterrani va capgirar el marcador, 2 a 1, i va disposar de nombroses ocasions de gol, però sense èxit. Amb el resultat de 2 a 1 es va marxar al descans i amb bones sensacions.
L'inici de la segona part va ser força bo per als cambrilencs i, en una de les ocasions que van tenir, van ampliar la diferència, 3 a 1. Posteriorment però, l'equip es va enfonsar. Una badada en una sacada de banda va propiciar que l'equip visitant escurcés diferències en el marcador. L'Ametlla va revifar i el Mediterrani es va ensopir. Uns minuts després, el Mediterrani va poder ampliar, novament, la diferència després de transformar un penal dubtós, fent el 4 a 2. Quan quedaven poc més de cinc minuts, semblava que el partit estava decidit. L'Ametlla va sortir amb porter jugador i, el Mediterrani no va estar a l'alçada amb la seva defensa. L'equip local va estar mal posicionat i perdut al camp, fet que va aprofitar l'Ametlla per reduir les diferències en el marcador. Uns minuts després, a falta de dos minuts del final, els visitants van aconseguir empatar. En aquest moment, el Mediterrani va jugar amb porter jugador, però la falta d'eficàcia en les passades i les presses van propiciar que els visitants aprofitessin una mala passada per culminar un contraatac que va culminar la seva remuntada, 4 a 5. Així doncs, va ser un partit que l'equip local es va deixar perdre en els últims quinze minuts de la segona part en els què, la falta d'eficàcia els va conduir a la derrota.