Esports

Golejada del CFS Laguna a la pista del Playas de Salou que segueix com a líder en solitari

Per Redacció

Un moment del partit que va enfrontar al Playas de Salou i al CFS Laguna, aquest cap de setmana

Playas de Salou 1 - CFS Laguna 5

Aquest cap de setmana, el primer equip del CFS Laguna va visitar la pista del Playas de Salou que, afrontava el partit amb només un canvi possible. A més, un jugador local es va lesionar i va haver de ser retirat, deixant a l'equip salouenc sense cap jugador reserva. Amb aquest panorama, el Playas de Salou va sortir a tancar-se defensivament i a esperar tenir alguna possibilitat al contraatac. Per la seva part, l'equip cambrilenc va obrir el marcador en el minut 8 de partit amb un gol d'Unai, però els locals van reaccionar ràpidament i van tornar a posar l'empat al marcador, 1 a 1. Uns minuts després, en el 15 de joc, Fabián va situar l'1 a 2, després de transformar un penal. Amb aquest ajustat marcador es va arribar al descans.
En la represa, el CFS Laguna va sortir molt més endollat, però sense unes idees molt clares. Malgrat això, els cambrilencs es van sobreposar i van marcar tres gols més a càrrec d'Unai, Tejera i Fabi que van donar una clara victòria a l'equip per 1 a 5. Tres punts més per al Laguna que segueix com a líder en solitari després de la derrota del segon classificat, el Salou FS a la pista del PB Ligallos. Precisament aquest equip, el PB Ligallos, serà l'equip que visitarà la pista cambrilenca aquest proper diumenge.