Esports

Un Reus B Cambrils molt superior s'endú una contundent victòria davant el CF Vilanova

Per Redacció

Marcel Meseguer disputa una pilota a un jugador del Vilanova en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal

Primera Catalana                Grup 2

Reus B Cambrils 3 - CF Vilanova Geltrú 0

Partit dominat de principi a final pel Reus B Cambrils que es va mostrar molt superior al seu rival en totes la facetes del joc. A la primera part del partit no hi va haver cap gol. El domini era netament local però el joc era imprecís ja que el vent a ràfegues impedia el bon control de la pilota. Tot i això, el Reus B Cambrils va disposar d'un parell d'ocasions ben clares per obrir el marcador però va faltar l'encert per a posar la pilota al fons de la xarxa rival. A la segona part del partit van anar succeint-se els gols i les ocasions locals. Al minut 51 de partit, era Lora qui posava l'1 a 0 en el marcador i cinc minuts després, Edgar Doblas rematava un córner gairebé a la ratlla de gol i posava el 2 a 0. El partit estava encarrilat i més quan el Vilanova es quedava amb un jugador menys al minut 71 de partit. Tot i això, el Vilanova no va aprofitar una excel·lent ocasió per acostar-se en el marcador ja que va disposar d'un penal a favor que va ser aturat pel porter local Sillero. En els darrers compassos del partit el Reus B Cambrils feia els 3 a 0 definitiu després d'una jugada al contracop que va ser rematada per Edgar Doblas. Cal dir que en tot el partit, l'únic xut entre els tres pals per part del Vilanova va ser el llançament del penal.
Amb aquesta victòria, el Reus B Cambrils puja fins a la tercera posició. Aquest proper cap de setmana l'equip local jugarà al camp de l'UFAC Almacelles, el cinquè classificat del grup.

El Reus B Cambrils va sumar els tres punts en el partit disputat ahir a la tarda